Results 1 to 9 of 9

Thread: iG-Interactive Prepaid Card

  1. #1
    Prebet
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Everywhere
    Posts
    10

    Cool iG-Interactive Prepaid Card

    salam dan selamat sejahtera pada semua pemain Travian..

    mane nak dapat prepaid card tu ekk?



  2. #2
    Kapten arcobaleno's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    in my room
    Posts
    544

    Default

    Untuk beli prepaid card goplayplay, sila klik pada link ni goplayplay.com

    terdapat beberapa cara untuk dapatkan topup card tu, leh beli via hp, credit card, mol point or beli dari agent penjual. klik je kat link di atas untuk tengok cara beli. once dah dapat serial no and pin no, leh r beli gold seperti reload topap. just masukkan no siri n pin and gold akan masuk sekelip mata.
    Last edited by arcobaleno; 03-03-2012 at 11:49 PM.
    arcobaleno
    at your service

  3. #3

  4. #4
    Prebet
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Everywhere
    Posts
    10

    Default

    Quote Originally Posted by arcobaleno View Post
    Untuk beli prepaid card goplayplay, sila klik pada link ni goplayplay.com

    terdapat beberapa cara untuk dapatkan topup card tu, leh beli via hp, credit card, mol point or beli dari agent penjual. klik je kat link di atas untuk tengok cara beli. once dah dapat serial no and pin no, leh r beli gold seperti reload topap. just masukkan no siri n pin and gold akan masuk sekelip mata.
    Oh okay.. terima kasih dengan penerangan anda.. sangat membantu.. hehehe sebelum ni guna credit card.. credit card dah xleh guna..

  5. #5

    Default

    Kenapa tiada travian dalam goplayplay.com saya sudah cuba cari tpi x jumpa...
    Saya sudah beli mol point RM50 tpi dlm mol.com x boleh beli card IG...
    Hmmmm...

  6. #6
    Kapten arcobaleno's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    in my room
    Posts
    544

    Default

    1. Sila login ke akaun mol anda terlebih dahulu dan reload mol point anda ke dalam akaun tersebut. Setelah itu klik pada halaman utama mol point dan pilih tab games. Di situ akan keluar 3 kolum iaitu MMO, Social Games, dan Games Credit.
    2. Cari goplaplay card pada kolum Games Credit dan seterusnya lakukan transaksi pembelian voucher goplayplay yang bersesuaian dengan kredit mol dan anda akan diberikan no siri dan pin utk membeli gold melalui ig-interactive.
    3. Pada halaman travian, pilih ig-interactive sesuai dengan credit goplayplay yang telah anda beli dan seterusnya masukkan no siri dan no pin voucher goplayplay anda. Setelah transaksi telah dilakukan, emas akan dimasukkan dengan serta-merta. Selamat mencuba
    arcobaleno
    at your service

  7. #7
    Permanent Fail
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    1

    Default

    According to me there are several ways to get the refill card that, leh purchase via hp, credit card, or buy mol point of the agent vendor. je kat click the link above to see how to purchase. once got the serial number and pin number, leh r buy gold as topap reload. just enter the serial number n pin and gold will go overnight.

    ecigaretteswarehouse

  8. #8

    Default

    http://www.offgamers.com/?a_aid=297044

    please buy from offgamers(link above).

    can buy cherry credits oso to top up gold

  9. #9
    Lans Koperal McZohanz's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Petaling Jaya
    Posts
    43

    Default

    bnyk information.. sy guna debit card je.. senang..

    Dah boleh close thread ni admin...
    Last edited by McZohanz; 11-24-2013 at 04:50 PM. Reason: additional information

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •