Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 51

Thread: What Leader R&R ??

  1. #1

    Default What Leader R&R ??

    how do you think he's the attitude?
    and how to ally with the progress of R & R in the future?


    show here ..!
    WELLCOME

  2. #2
    Staff Sarjan xxreezaxx's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    DoomSquad maybe
    Posts
    192

    Default

    how do you think he's the attitude? answer : stupid , betul?

    and how to ally with the progress of R & R in the future? sorry, my triple 1 nine got p8 haha
    LoVEy DoVEy...

  3. #3

    Default

    Quote Originally Posted by xxreezaxx View Post
    how do you think he's the attitude? answer : stupid , betul?

    and how to ally with the progress of R & R in the future? sorry, my triple 1 nine got p8 haha
    ahahaha
    betul tu ,,,
    tapi x tau ape kata orang lain ...

    WELLCOME

  4. #4

    Default

    tak abis2... kat thread lain pun beribu cite pasal dier, lagi bukak thread baru... haha... butthurt sungguh

  5. #5

    Post ...

    Masih cite same jer ke?
    I Wanna Be Like A Common People
    I Wanna Be Like A Common People Like YOU

  6. #6
    Lans Koperal
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    55

    Default

    http://tx3.travian.com.my/spieler.php?uid=1229

    Kedudukan: 294
    Puak: Teuton
    Persekutuan: SW-R&R™
    Kampung: 9
    Populasi: 4803

    leader macam apa ini??? leader apa berlindung dengan nama leader supaya bisa membohongi yang lain untuk melindungi diri sendiri??

    Quote Originally Posted by Jack sparrow View Post
    ha..betol lat tu..sampai sekarang DSX duk fake attack je id jack sparrow...miahahah..
    ya memang buat apa buru buru hancurkan akaun hanya 9 desa sahaja? lebih baik targetkan yg lebih BERMUTU daripada ko

  7. #7
    GreatesT RuleR Castello@myx's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Putrajaya Malaysia
    Posts
    157

    Default

    Bukan itu maksudnya..kalau jack tak de..hilangla seri di SE..sebab tu aku tak bagi sesiapa sentuh jack..

    kalau nak hilang satu malam pun boleh hilang 20 desa..

  8. #8

    Default

    dah ada penyokong kuat boleh la cakap cer seimbang tengok 1 by 1 aha....

  9. #9
    GreatesT RuleR GaDiSKaLiSPeLuRu's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    LP kata atas Awan..
    Posts
    483

    Default

    Quote Originally Posted by fantasia View Post
    dah ada penyokong kuat boleh la cakap cer seimbang tengok 1 by 1 aha....

    pelik pelik ... ada penyokong pon masalah ke?? cuba muhasabah diri ckit saipa sorg tu takda penyokong.. sampaikan geng sendiri pon sama2 hentam... cian betol.. arahan fake ke kg F X T R A D E R sorg je yg ikut.. tu pon si jek nk nafikan lagi hahhahaa... nampak sgt budak2 dia tak takot dan tak ikut arahan dia..keskeskes



    Allah berfirman bermaksud: "Dan fitnah itu lebih besar bahayanya daripada pembunuhannya." (Surah Al-Baqarah: 191)
    "Tidak masuk syurga orang yang suka menyebarkan fitnah." (Riwayat Bukhari dan Muslim)


  10. #10

    Default

    Quote Originally Posted by GaDiSKaLiSPeLuRu View Post

    pelik pelik ... ada penyokong pon masalah ke?? cuba muhasabah diri ckit saipa sorg tu takda penyokong.. sampaikan geng sendiri pon sama2 hentam... cian betol.. arahan fake ke kg F X T R A D E R sorg je yg ikut.. tu pon si jek nk nafikan lagi hahhahaa... nampak sgt budak2 dia tak takot dan tak ikut arahan dia..keskeskes
    yang tu terpaksa la aku setuju....yang aku bangkang dia boleh cakap 1 malam....kalau seimbang lawan dia mampu ke dia lakukan?nampak macam dia mampu hentam lawan lemah je....

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •