Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 55

Thread: myx

  1. #1
    Prebet
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    beaufort,sabah
    Posts
    2

    Default myx

    saper leh gi tau ea??? server speed malaysia bila setart..???

  2. #2
    Askar Picisan™ Sanji's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    New World
    Posts
    1,050


    "Never trust someone with mask"

  3. #3

    Default

    Bosaaaaan tguuu lama sgt.. Ushar game laen..

  4. #4

    Default

    tuan hantu(rogon x),saya rasa kalau myx x5 ada dalam T4 lagi bagus.Kita tak pernah ada.28 disember tu pun bukannya x5.
    I can"t stop to play.Here.http://www.travian.com.my/?uc=my2_4499.Nape berhenti main.

    Gadong boleh!

    Spoiler for Kegilaan Rer:
    gi gila
    Spoiler for Lihat saya kalau mau tahu:
    Rer Sabah!
    Spoiler for Details lagi tekan:
    Rer Pedalaman
    Spoiler for Lagi tekan:
    Rer Beaufort
    Spoiler for penat tekan,tinggal satu kali:
    Rer Kampung Lago S.k Gadong
    haha.

    Yohoo. Malas.

    http://www.travian.com/?uc=comx_172139

    satu lagi,http://www.travian.com.my/?uc=myx_13646

  5. #5
    Kapten arcobaleno's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    in my room
    Posts
    544

    Default

    Quote Originally Posted by Rer View Post
    tuan hantu(rogon x),saya rasa kalau myx x5 ada dalam T4 lagi bagus.Kita tak pernah ada.28 disember tu pun bukannya x5.
    err, speed 5x tu rasenye dah xde dah.
    arcobaleno
    at your service

  6. #6

    Default

    Nak tanya sikit, skang ni agak2 berapa ramai yg akan join myx? 3-4k ader tak? Yang stay sampai end game pulak raser2 berapa ramai?

    Dah berlajar sikit2 pasal game ni kat server usx...tapi lagi best kalo server malaysia rasenye...hehehe...

  7. #7
    GreatesT RuleR Castello@myx's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Putrajaya Malaysia
    Posts
    157

    Default

    Alamak..tak jadi main la..Otai US suda turun..cam mana player mesia nak cari makan

  8. #8

    Default

    hehe..dont worry..kita hapuskan player us sama2 haha

  9. #9
    Prebet Jihadil's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    In Your Heart
    Posts
    2

    Default

    nanti mau coba server myx ah....
    Lebih Baik Hancur Lebur daripada Bertekuk Lutut
    The Golden Compass

    Menenangkan diri dari politik Travian server Indonesia yang kejam

  10. #10
    Lans Koperal
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    34

    Cool

    maaf kan saya newbie disini skrg bagaimana cara menentukan tribe dan kuadran yang akan i mainkan

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •