Page 10 of 17 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 91 to 100 of 163

Thread: [OMG]NE vs NWC

  1. #91
    Lans Koperal myxlover's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    55

    Default

    suka jer korang buat cite... mana log kalau betul...

    nie yg aku dgr dr geng2 NE.. wing diorg try serang budak NWC... nk test NWC dpt def x.. tgk log nie... wkwkwk..


    http://travian-reports.net/my/report/1271550e74d

    mcm NWC kehabisan def jer sbb def last week byk kena sweep kt NE..

    pastu nk cut serangan cata konon... tgk ni

    http://travian-reports.net/my/report/1271562fe31

    wing NE dh diajar NWC suka cut setiap serangan.. so teknik baru..
    ada 7/8 log lg mcm nie.. clear semua def NWC...
    bUaH cEmpEdak D LuAr pAgar, Ambil gAlaH toL0ng joLokkan..
    I'm NewBies nAk BlajAr,kAlu sAlah tolonG Ajarkan..:

    Travian is one of the best games...

    I got many Friends especially non-Malaysian...

  2. #92
    Lans Koperal
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    35

    Default

    hahhaha....aku da kata.....mana ade def...srg jer...jgn takut.....

    Last edited by arcobaleno; 6 Hours Ago at 09:26 PM. ----> aiks bole main edit2 plak...aku ade salah taip ker...

  3. #93

    Default

    Quote Originally Posted by myxlover View Post
    suka jer korang buat cite... mana log kalau betul...

    nie yg aku dgr dr geng2 NE.. wing diorg try serang budak NWC... nk test NWC dpt def x.. tgk log nie... wkwkwk..


    http://travian-reports.net/my/report/1271550e74d

    mcm NWC kehabisan def jer sbb def last week byk kena sweep kt NE..

    pastu nk cut serangan cata konon... tgk ni

    http://travian-reports.net/my/report/1271562fe31

    wing NE dh diajar NWC suka cut setiap serangan.. so teknik baru..
    ada 7/8 log lg mcm nie.. clear semua def NWC...
    Itu la aku kate.... Serang jerrrrrrrrrrrrrrrrrr
    ANEH Go Go Go!
    NWC takde def dah tu.......

  4. #94
    Lans Koperal
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    37

    Default

    oo.dah tau dah xde def kasik cata la sampai habis.tp aku tgk kt travian stat pon budak2 NE ni asek dok drop pop je.ramai sangat dah ke hilang kampung? bukan setakat kanak2 dari aneh tu je, malah dari kawan/kekasih/abang/kakak/adek/mak/bapak/datok/nenek dia dekat omg oml tu pon hilang je kampung.malu la dah declare war pastu ajak ally lain serang lagi.mcm hangat2 taik ayam je budak2 tu .nasib baik la aku x main dekat dua kuadran ni.lagi satu aku tgk nama kampung budak2 ANEH tu macam kelakar je.derang tu masih budak2 lagi ke ape ?
    maaf.saye nub.slalu kene nganjing

  5. #95

    Default

    Quote Originally Posted by sakos View Post
    oo.dah tau dah xde def kasik cata la sampai habis.tp aku tgk kt travian stat pon budak2 NE ni asek dok drop pop je.ramai sangat dah ke hilang kampung? bukan setakat kanak2 dari aneh tu je, malah dari kawan/kekasih/abang/kakak/adek/mak/bapak/datok/nenek dia dekat omg oml tu pon hilang je kampung.malu la dah declare war pastu ajak ally lain serang lagi.mcm hangat2 taik ayam je budak2 tu .nasib baik la aku x main dekat dua kuadran ni.lagi satu aku tgk nama kampung budak2 ANEH tu macam kelakar je.derang tu masih budak2 lagi ke ape ?
    aku sokong sakos..panggil geng ke OMG NE??buat malu je kot..kalau dh declare korang attac k la sendiri..jgn la suruh WING korang pulak yg je attack..

  6. #96

    Default

    dengar kata ura-ura NE tgh cuba dapatkan bantuan dari APC/ABC untuk serangan balas?

  7. #97
    GreaT RuleR kambing golek's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Dalam gua
    Posts
    48

    Default



    Aku asik golek pon x pening kepala cm situasi skarang ni.
    Come on lah OMG .....
    Bergulung˛ duit aku abis bertaruh atas korang ni.
    Ada apa2 plan x? Cer guna plan Y pulak.
    Korang ni dari plan A sampai plan X budak˛ NWC tu cm tu jer.
    Yang kene gangbang pon pop still cmtu jer.
    Pelis lah oiii.... malu aku nk jumpa kawan˛ aku.. aritu bukan main lagi aku ckp korang pasti menang.
    Masa korang ajak kawan˛ g lanyak NWC lagi berbunga hati aku...
    Last˛ aku dengar kawan˛ korang pon kene lanyak jugak...
    Aku g golek tempat lain dululah...

    Slamat bergolak..... zaaassss
    "Kejap˛ rasa nk golek kt sana.. Kejap˛ rasa nk golek kt sini..."

  8. #98
    GreaT RuleR kambing golek's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Dalam gua
    Posts
    48

    Default

    Quote Originally Posted by ryzzyk View Post
    dengar kata ura-ura NE tgh cuba dapatkan bantuan dari APC/ABC untuk serangan balas?
    Seb baek aku golek baru kt simpang jer..
    Sempat patah balik...

    Betul ker? YESSS!!!!!!! kali ni kompom mampus NWC..... 4 lawan 1... kompom menang punya...
    Nak golek g kira duit kemenangan lah...
    Babai... yey yey.. YESS!!
    "Kejap˛ rasa nk golek kt sana.. Kejap˛ rasa nk golek kt sini..."

  9. #99

    Default

    x macho la main geng..one by one la kalu anak lelaki..kalu main wing baik tak payah main..buat malu je kot....
    NWc x main wing sbb dia nk berdikari...x mcam OMG NE/AIW yg menangis air mata darah minta bntuan bntuan org lain..wakaka

  10. #100
    GreaT RuleR kambing golek's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Dalam gua
    Posts
    48

    Default

    Quote Originally Posted by pala View Post
    x macho la main geng..one by one la kalu anak lelaki..kalu main wing baik tak payah main..buat malu je kot....
    NWc x main wing sbb dia nk berdikari...x mcam OMG NE/AIW yg menangis air mata darah minta bntuan bntuan org lain..wakaka
    X kisah lah pala... janji menang...
    lg 1 mmg diorang ni girl jer sumer... (nama jer ganas.. dlm hati ada taman)
    x kisahlah kan?
    "Kejap˛ rasa nk golek kt sana.. Kejap˛ rasa nk golek kt sini..."

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •