Page 14 of 17 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast
Results 131 to 140 of 163

Thread: [OMG]NE vs NWC

  1. #131

    Default

    Quote Originally Posted by Ikan Kekek View Post
    Ikan kekek.... Bun2 jd perompak lg ke utk minggu ni??? Ok2 fine... Kite tgk.... Ade brani bet??? Hahahahaha

  2. #132

    Default

    Quote Originally Posted by Taiko Shell View Post
    ini BUn-BUN

    points mata rompakan utk ari ni... 49572704.... ini hali 1st april 2012 jam 6.17pm.... wa dgr n dgr2 kate cap dia kene bom...betol ka???
    http://travian-reports.net/my/report/1279342851c

    ada lagi ka itu bun-bun....

  3. #133
    Lans Koperal
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    35

    Default

    hahahaha..patut la omg ne kalah....bela bapak punya multi..si Aizen...skang da tinggalkan OMG...mmg arrr..kesian arr dak2 omg..kena tipu dek si aizen tu...da arrr amk resos dak2 dia..bila dak2 dia kena srg...dia buat x tau jer...pastu skang g join SW..
    skype = ....si Aizen... x layak dpt tu pon...lebih rendah lg taraf dia...apa2 pon tahniah la OMG..kerana berjaya bela sekor Aizen ni...

    Skang semua da tau la sebab apa OMG kalah....SW byk multi....tah id apa lg arr dlm mg tu agaknya sw punya...tahniah2...
    kena banned...itu adik punya,,,abg punya..mainnya di CC ,...anak2 sekolahan...wakakakakka..loser....
    Last edited by arcobaleno; 04-02-2012 at 03:11 PM.

  4. #134
    Koperal SKCrow's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Mersing, Johore, Malaysia
    Posts
    96

    Default

    Watak AIZEN dlm bleach mmg mcm tu..shinigami y lain kasi gangbang la...
    “For want of a nail, the shoe was lost... For want of a shoe, the horse was lost...For want of a horse, the rider was lost...For want of a rider, the battle was lost...For want of a battle, the kingdom was lost, And all for the want of a horseshoe nail.”

  5. #135
    GreaT RuleR kambing golek's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Dalam gua
    Posts
    48

    Default

    salam golek˛......
    tumpang golek˛........
    OMG yg berkenaan tu kita pakat tukar nama ally jerlah...
    aku cadangkan kita tukar nama ally jadi KKA™ ---> Kami Kuli Aizen.

    Hahahahahha..... hantu betul.. patutlah kalah pertaruhan aku.
    Abis duit aku bertaruh
    Patutlah sampai 2 ally " KKA " perang ngan NWC x berjaya.
    Rupa-rupanya dia amik kesempatan, pergunakan KKA untuk kepentingan diri.
    Sampai lembik KKA tu. X berdaya melawan.
    Pening-pening.
    Ok golek tempat lain dululah.
    zasssss.....
    "Kejap˛ rasa nk golek kt sana.. Kejap˛ rasa nk golek kt sini..."

  6. #136
    Lans Koperal
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Double Rainbow
    Posts
    38

    Default

    Quote Originally Posted by Taiko Shell View Post
    Ikan kekek.... Bun2 jd perompak lg ke utk minggu ni??? Ok2 fine... Kite tgk.... Ade brani bet??? Hahahahaha
    Kek Kek Kek..Rompak pakai Peneroka la pulak kot.

  7. #137

    Default

    Quote Originally Posted by cryogen View Post
    tu arr omg...aku da kata..bom jer skype tu..korang x mo..nak simpan2 sgt askar ko tu...tgk..dia tibai ww ko...apa punya org da..PTA ..pastu g bom...ni bukan tikam belakang lagi ni...ni tkam depan, belakang , atas dan bawah skali...skype =
    sukati aku ar nak bom sape pta ke tidak.... akaun aku yang jage.... troop aku yang bela.... gold sugar daddy aku yang kasi.... aku backstab depan2 je takde mulut manis sume nak tipu2 sume.... yang aku tau aku tak pernah janji nak support WW dier.... yang aku tau dier yang syok sendiri letak name ally aku kat WW... yang aku tau dier suka suki nak arah2 aku MM utk WW dier.... yang aku tau figur dah curik art penyimpan budak2 aku, pastu mintak pta, dah start suruh ally die serang2 dak2 aku lepas tu mintak pta, dah suruh omg-aiw join serang2 pastu mintak pta.... hari2 skype dual aku mintak support padahal dier wat hantu kat belakang.... lu tatau cite tolong diam.... kalau minat kat aku pun takyah hari2 naik name aku kat forum ni.... meh serang la cepat....

  8. #138
    Koperal SKCrow's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Mersing, Johore, Malaysia
    Posts
    96

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by StrawXHat View Post
    sukati aku ar nak bom sape pta ke tidak.... akaun aku yang jage.... troop aku yang bela.... gold sugar daddy aku yang kasi.... aku backstab depan2 je takde mulut manis sume nak tipu2 sume.... yang aku tau aku tak pernah janji nak support WW dier.... yang aku tau dier yang syok sendiri letak name ally aku kat WW... yang aku tau dier suka suki nak arah2 aku MM utk WW dier.... yang aku tau figur dah curik art penyimpan budak2 aku, pastu mintak pta, dah start suruh ally die serang2 dak2 aku lepas tu mintak pta, dah suruh omg-aiw join serang2 pastu mintak pta.... hari2 skype dual aku mintak support padahal dier wat hantu kat belakang.... lu tatau cite tolong diam.... kalau minat kat aku pun takyah hari2 naik name aku kat forum ni.... meh serang la cepat....
    I Sokong StrawXHat
    FLAME ON
    “For want of a nail, the shoe was lost... For want of a shoe, the horse was lost...For want of a horse, the rider was lost...For want of a rider, the battle was lost...For want of a battle, the kingdom was lost, And all for the want of a horseshoe nail.”

  9. #139
    Lans Koperal
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    35

    Default

    yer la tu suh serang...bila org da abis askar...tau le kawan ngan MH dan forum moderator ni...X ngaku ker...hahhahaha
    ..klu x , xder ler moderator ni edit reply aku suh attack ko dulu,,, skang suh serang kunun.....acc jaga sendiri kunun...mmg terbaik arr ko...

  10. #140
    Lans Koperal
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    37

    Default

    Quote Originally Posted by cryogen View Post
    yer la tu suh serang...bila org da abis askar...tau le kawan ngan MH dan forum moderator ni...X ngaku ker...hahhahaha
    ..klu x , xder ler moderator ni edit reply aku suh attack ko dulu,,, skang suh serang kunun.....acc jaga sendiri kunun...mmg terbaik arr ko...
    fuyoh.ade org butthurt ni.buasir ke ?
    Last edited by sakos; 04-03-2012 at 01:15 AM.
    maaf.saye nub.slalu kene nganjing

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •