Page 15 of 17 FirstFirst ... 51314151617 LastLast
Results 141 to 150 of 163

Thread: [OMG]NE vs NWC

  1. #141

    Default

    Quote Originally Posted by cryogen View Post
    yer la tu suh serang...bila org da abis askar...tau le kawan ngan MH dan forum moderator ni...X ngaku ker...hahhahaha
    ..klu x , xder ler moderator ni edit reply aku suh attack ko dulu,,, skang suh serang kunun.....acc jaga sendiri kunun...mmg terbaik arr ko...
    yg ko butthurt sgt kenapa? sukati aku ar nak kawan ngn sape... akaun mmg jage sendiri ngn dual2 aku yang hensem tu... kalau aku tak jage sendiri pun ape ko susah?

    akaun geng2 ko yg kene serang, aku ngn dual2 aku jugak yang koordinat def nak tolong insert... trime kasih takde tapi nak flame2 aku kat forum plak... (finger)

  2. #142
    GreatesT RuleR GaDiSKaLiSPeLuRu's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    LP kata atas Awan..
    Posts
    483

    Default

    apa menda yg hot sangat nie.. baru tak masuk forum sehari



    Allah berfirman bermaksud: "Dan fitnah itu lebih besar bahayanya daripada pembunuhannya." (Surah Al-Baqarah: 191)
    "Tidak masuk syurga orang yang suka menyebarkan fitnah." (Riwayat Bukhari dan Muslim)


  3. #143
    Lans Koperal
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Double Rainbow
    Posts
    38

    Default

    HuHuHuHu

    Kedudukan Persekutuan Sumber
    1. DSxR 79913432
    2. SW™ 53845893
    3. NW© 45040461
    4. [OMG]APC 24927724
    5. [OMG]ABC 18287398
    6. SW™-BK 10960023
    7. Nooßs 10049992
    8. SW™-Rz 9147499
    9. DSxUD 5847358
    10. SW™-SD 4944439
    ? [OMG]AIW -32435841

  4. #144

    Default


    duduk makan kuaci..

  5. #145
    Lans Koperal
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Double Rainbow
    Posts
    38

    Default

    Quote Originally Posted by Mr Tres View Post

    duduk makan kuaci..
    Air sedap jgn lupa. Kalau ada kek span sedap jugak ni.

  6. #146
    Askar Picisan™ Sanji's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    New World
    Posts
    1,050

    Default

    Click image for larger version. 

Name:	Popcorn-and-Cola-popcorn-23343587-305-393.jpg 
Views:	172 
Size:	13.1 KB 
ID:	627

    ayo mula flame


    "Never trust someone with mask"

  7. #147
    Kapten arcobaleno's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    in my room
    Posts
    544

    Default

    jangan lupa bawak kaca mata 3 dimensi. kompem dramatik dan penuh aksi
    arcobaleno
    at your service

  8. #148
    Lans Koperal myxlover's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    55

    Default

    Quote Originally Posted by Ikan Kekek View Post
    HuHuHuHu

    Kedudukan Persekutuan Sumber
    1. DSxR 79913432
    2. SW™ 53845893
    3. NW© 45040461
    4. [OMG]APC 24927724
    5. [OMG]ABC 18287398
    6. SW™-BK 10960023
    7. Nooßs 10049992
    8. SW™-Rz 9147499
    9. DSxUD 5847358
    10. SW™-SD 4944439
    ? [OMG]AIW -32435841
    banyak betul mata-mata gelap ikan kekek nie.. byk hal tau psl OMG AIW..haha..

    kesian kat bebudak AIW nie mcm hidup xsegan mati xmau jer... dgr cite byk dah kg bebudak AIW di zeroed kan bebudak NWC.. dgn bebudak wing AIW @ OMG OML pun kena bantai.. OML pun byk dah ttup akaun.. yg paling lawak ada gak player OML sebelum ibukota di zerokan hantar serangan dgn letak nama kg OMG last blood... ..Hebat betul...sampai ke titisan darah terakhir serang NWC..
    bUaH cEmpEdak D LuAr pAgar, Ambil gAlaH toL0ng joLokkan..
    I'm NewBies nAk BlajAr,kAlu sAlah tolonG Ajarkan..:

    Travian is one of the best games...

    I got many Friends especially non-Malaysian...

  9. #149
    Lans Koperal
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    35

    Default

    Quote Originally Posted by StrawXHat View Post
    yg ko butthurt sgt kenapa? sukati aku ar nak kawan ngn sape... akaun mmg jage sendiri ngn dual2 aku yang hensem tu... kalau aku tak jage sendiri pun ape ko susah?

    akaun geng2 ko yg kene serang, aku ngn dual2 aku jugak yang koordinat def nak tolong insert... trime kasih takde tapi nak flame2 aku kat forum plak... (finger)
    wakakakak siap finger...emo tul....
    terima kasih kat ko....watpe...apa guna ko insert2 def tu klu ko tibai ww kami...camtu pon nak terima kasih...mana punya dunia la ko datang...tp..terima kasih la sbb tunjukkan kat kami ni...ade juga rupenya manusia macam ni...

  10. #150
    Lans Koperal
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    51

    Default

    Quote Originally Posted by cryogen View Post
    wakakakak siap finger...emo tul....
    terima kasih kat ko....watpe...apa guna ko insert2 def tu klu ko tibai ww kami...camtu pon nak terima kasih...mana punya dunia la ko datang...tp..terima kasih la sbb tunjukkan kat kami ni...ade juga rupenya manusia macam ni...

    apa kes ni
    huhu......
    kalau tak nak kena hit baik main sorang2.....
    wkwkw

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •