Page 16 of 17 FirstFirst ... 614151617 LastLast
Results 151 to 160 of 163

Thread: [OMG]NE vs NWC

  1. #151

    Default

    Quote Originally Posted by cryogen View Post
    wakakakak siap finger...emo tul....
    terima kasih kat ko....watpe...apa guna ko insert2 def tu klu ko tibai ww kami...camtu pon nak terima kasih...mana punya dunia la ko datang...tp..terima kasih la sbb tunjukkan kat kami ni...ade juga rupenya manusia macam ni...
    Insert2 def tu untuk kampung "kawan2" ko kat ally aku bukan untuk figur. Takyah nyamar2 macam aku tatau ko sape budak2 melaka ally aku.

    Itu cara aku ucap trime kasih kat figur atas "PTA" yang dia tawar kat kami selama ni. Sekian. Kalau butthurt lagi sila cari figur.
    Last edited by StrawXHat; 04-04-2012 at 08:07 AM.

  2. #152

    Default

    Quote Originally Posted by palagas View Post
    apa kes ni
    huhu......
    kalau tak nak kena hit baik main sorang2.....
    wkwkw

    main di alam maya bersendirian...
    kalau suda kalah mcm tu lah palagas...

  3. #153
    Lans Koperal
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    35

    Default

    Quote Originally Posted by StrawXHat View Post
    Insert2 def tu untuk kampung "kawan2" ko kat ally aku bukan untuk figur. Takyah nyamar2 macam aku tatau ko sape budak2 melaka ally aku.
    Ko
    Itu cara aku ucap trime kasih kat figur atas "PTA" yang dia tawar kat kami selama ni. Sekian. Kalau butthurt lagi sila cari figur.
    Abis la flaming mode.siap da tau sape aku. Kawan ko si moderator tu kasi tau ke. APA da. Janji semua rahsia. Ni bole reveal personal information LG. Kerana kawan. APA LG la yg ko bgtau tu ya. Camtu ko main le ngan kawan2 ko tu. Ingat nak main le lagi next season, tp klu da tahap2 reveal personal information ni, terimakasih je,la. Sayonara. Crogen signing off.

  4. #154
    Kapten arcobaleno's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    in my room
    Posts
    544

    Default

    ape gaduh2 sesama sendiri ni. xsesuai ngan thread dah ni. Please pm je k, tak pun buat new thread StrawXHat vs cryogen. pastu personal war je la kat situ k. perang mulut kat sini pun xguna kalau melibatkan personal grudge atau just dua pihak. kalau melibatkan ramai2 baru sedap sikit
    arcobaleno
    at your service

  5. #155
    Prebet Black Jack's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Sumut
    Posts
    12

    Default

    ijin nyimak gan. apa udah kelar war nya? Masing" udah robah nama ally. result war g keliatan. parah. cuman bacot di forum doang

  6. #156
    Lans Koperal
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Double Rainbow
    Posts
    38

    Default

    Quote Originally Posted by myxlover View Post
    banyak betul mata-mata gelap ikan kekek nie.. byk hal tau psl OMG AIW..haha..

    kesian kat bebudak AIW nie mcm hidup xsegan mati xmau jer... dgr cite byk dah kg bebudak AIW di zeroed kan bebudak NWC.. dgn bebudak wing AIW @ OMG OML pun kena bantai.. OML pun byk dah ttup akaun.. yg paling lawak ada gak player OML sebelum ibukota di zerokan hantar serangan dgn letak nama kg OMG last blood... ..Hebat betul...sampai ke titisan darah terakhir serang NWC..
    Kek Kek Kek..biasa la kita..kabel PETRONAS.muahaha

  7. #157
    Lans Koperal myxlover's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    55

    Default

    http://travian-reports.net/my/report/1285036dde3

    kan dah kena.... berani buat wave serangan kat bebudak NWC @ MC...
    bUaH cEmpEdak D LuAr pAgar, Ambil gAlaH toL0ng joLokkan..
    I'm NewBies nAk BlajAr,kAlu sAlah tolonG Ajarkan..:

    Travian is one of the best games...

    I got many Friends especially non-Malaysian...

  8. #158
    Askar Picisan™ Sanji's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    New World
    Posts
    1,050

    Default

    tak habis habis lagi ke war ni?


    "Never trust someone with mask"

  9. #159
    Lans Koperal
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Double Rainbow
    Posts
    38

    Default

    Kek Kek Kek

    xtau la bro Sanji. Rasanya tinggal saki baki je lg kot. AIW tinggal 1 2 player je lg yg xkena sentuh. Dasat gak MC ni. Habis dorg clean.

  10. #160

    Default

    AIW kan konfed baik dgn ABC. xkan ABC tengok jer member2 kene hentam sampai lunyai

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •