Page 1 of 17 12311 ... LastLast
Results 1 to 10 of 163

Thread: [OMG]NE vs NWC

  1. #1
    Askar Picisan™ Sanji's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    New World
    Posts
    1,050

    Default [OMG]NE vs NWC

    Ayo mulakan flaming


    "Never trust someone with mask"

  2. #2
    GreaT RuleR kambing golek's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Dalam gua
    Posts
    48

    Default

    Aku vote for [OMG]NE. Sbb NWC ni main game ni alone jer... konfed pon standard PTA jer kot... lainlah OMG... diorang ni ramai.. n kerjasama kuat. Hidup [OMG]NE!!!! Hidup [OMG]NE!!!!
    "Kejap˛ rasa nk golek kt sana.. Kejap˛ rasa nk golek kt sini..."

  3. #3
    Lans Koperal myxlover's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    55

    Default

    Fuhh.. ada topik utk OMG NE VS NWC....like3 ... td br jer tgk battle report NWC serang OMG NE kot kat FB dlm group member travian malaysia ...huhu.. ape cer nie? cecite cecite... letak report byk2.. br syok..
    bUaH cEmpEdak D LuAr pAgar, Ambil gAlaH toL0ng joLokkan..
    I'm NewBies nAk BlajAr,kAlu sAlah tolonG Ajarkan..:

    Travian is one of the best games...

    I got many Friends especially non-Malaysian...

  4. #4

    Default

    Aku rase [OMG]NE yang bakal menang sebab dorang banyak back up konfed dan PTA... Tengok point serangan pun dah tau. Ni first time aku dengar ader ally NWC. Sebelum ni tak pernah pun tau pasal ally ni. Ader report nak share?

  5. #5
    Lans Koperal
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    51

    Default

    Mcm NWC yang saja yang menang...... Report memihak kepada nwc. Imperian dan blueknight , illyod, monyet gila, sampak beracun dah hilang hammer.
    Kg hammer dimaz pun mcm dah nak hancur. Art NE dah bnyk berpindah milik.

    Harap2 NE boleh survive lah......

  6. #6
    Askar Picisan™ Sanji's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    New World
    Posts
    1,050

    Default

    Quote Originally Posted by palagas View Post
    Mcm NWC yang saja yang menang...... Report memihak kepada nwc. Imperian dan blueknight , illyod, monyet gila, sampak beracun dah hilang hammer.
    Kg hammer dimaz pun mcm dah nak hancur. Art NE dah bnyk berpindah milik.

    Harap2 NE boleh survive lah......
    NWC xde bekap macam mana nak menang. dari overall situation NE lagi banyak bekap = better firepower


    "Never trust someone with mask"

  7. #7
    Lans Koperal myxlover's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    55

    Default

    betul3.. NWC ner ada bekap.... lgpn NE mcm 2nd hammer jer yg kuar menyerang... mcm Baxo..hammer yg hancur bukan dr cap.. http://travian-reports.net/my/report/1256066986f <---ni dr FB .. entah2 ada 2x ganda hammer kat cap...gg...
    bUaH cEmpEdak D LuAr pAgar, Ambil gAlaH toL0ng joLokkan..
    I'm NewBies nAk BlajAr,kAlu sAlah tolonG Ajarkan..:

    Travian is one of the best games...

    I got many Friends especially non-Malaysian...

  8. #8

    Default

    Dari top 10, NWC lebih unggul
    http://goo.gl/byXmg
    Travian Hint

  9. #9

    Default

    Quote Originally Posted by Cluerly View Post
    Dari top 10, NWC lebih unggul
    Top Pop takde ape2 yang nak dibanggakan bro...

  10. #10
    GreaT RuleR kambing golek's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Dalam gua
    Posts
    48

    Default

    Tumpang golek bole???
    Alamak... terlajak lak....
    Saper yg dah kalah ni?
    Ker pertarungan masih berlarutan?

    Selbon ada kt dlm OMG[NE] kan?
    pergh..!!!! kompom menanglah OMG[NE]...
    dah kuar ker hammer selbon tu?
    biasa simpan tuk bom WW kan?
    Bernasib baik NWC sbb selbon x mau layan korang..
    Hahahahhahaha.....
    Kalau dia layan... kompom tutup terus NWC....
    "Kejap˛ rasa nk golek kt sana.. Kejap˛ rasa nk golek kt sini..."

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •