Page 10 of 25 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast
Results 91 to 100 of 248

Thread: WW Latest Update

  1. #91
    GreatesT RuleR GaDiSKaLiSPeLuRu's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    LP kata atas Awan..
    Posts
    483

    Default

    Quote Originally Posted by pjmek View Post
    Lepas nie gerenti enchantress kena bomb lagi.... wkwkwk



    baik buat mega defender.....


    mega defender akan muncul di akhir server



    Allah berfirman bermaksud: "Dan fitnah itu lebih besar bahayanya daripada pembunuhannya." (Surah Al-Baqarah: 191)
    "Tidak masuk syurga orang yang suka menyebarkan fitnah." (Riwayat Bukhari dan Muslim)


  2. #92
    GreatesT RuleR Castello@myx's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Putrajaya Malaysia
    Posts
    157

    Default

    Mesti mega defender tu PD seseorang..dengar2 mega defender nie lom masuk WW lagi...larikkk

  3. #93

    Default

    jgn takde hammer yg langgar def banyak tu sudah ler.. rugi jer kumpul kan..
    askar sape yg banyak mati tuuu???

  4. #94

    Default

    aik..apesal castello duduk sorang2 pulak?? takut ada spy ker dalam ally dia tu..
    askar sape yg banyak mati tuuu???

  5. #95
    Lans Koperal excursion's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    MY
    Posts
    29

    Default

    Quote Originally Posted by pjmek View Post
    Andaian Big Hammer yang akan keluar (dari setiap Family) :-

    SW - 15 ++
    [OMG] - 20 ++
    DSX - 20 ++
    NW - 10
    Others - 5

    Big hammer >150k troops with >3k catapults
    Yang pasti.... hammer DSxR akan hit 4 WW.... dan team2 yang lain cuma akan ada 3 target WW. Base on this, DSx WW x akan menang......
    pjmek taknak kuarkan andaian palsu terbaru ke?? andaian palsu yg ni dah tak releven laa..

  6. #96

    Default

    Quote Originally Posted by excursion View Post
    pjmek taknak kuarkan andaian palsu terbaru ke?? andaian palsu yg ni dah tak releven laa..
    huhuhu bengang juga ya ko nie.... nak flame lah tu.... wkwkwkwk... andaian tu dibuat 03-26-2012.... dah brapa kali WW runtuh... andaian palsu? DSx yang pada mulanya tak nak pegang WW..... sekarang dah pegang berapa ya? huhuh itu baru palsu....

    Tak menang tak pe...lalala..memang sejak awal lagi kami tak de plan amik WW..cuma DSxCK aja cuba untuk ambil..dan kami tak de halangan untuk dia ambil..kami support aja..alang2 sisa def kami buat untuk RNRmasih ada lagi.

    Seperti yang aku kata sebelum nie..sapa memang pun kami tak kisah..kami cuma komited ally di rank 1..dan di Rank 1 untuk penyerang dan perompak sahaja..itu sahaja target kami kali ini..sever akan datang InsyaAllah kami cuba beri tentangan untuk WW.
    But its nothing lah.... mereka bertindak mengikut keadaan.... ramai yang tak mampu hold WW. So they must join and win this server of course.

    kan andaian.... tapi palsu??? i believe its true and even more. Saya cuma akui kesilapan dgn 1 shj, peluang DSx untuk menang server nie amat tinggi.... kalau team NW, SW dan NE tak combine.... confirm DSx menang.
    TO BE OR NOT TO BE

  7. #97
    Lans Koperal excursion's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    MY
    Posts
    29

    Default

    Bukan bengang bro but you talk like an expert but at the end of the day.. All rubbish..

  8. #98
    Prebet
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Negeri Di Awan
    Posts
    8

    Default

    Quote Originally Posted by pjmek View Post
    huhuhu bengang juga ya ko nie.... nak flame lah tu.... wkwkwkwk... andaian tu dibuat 03-26-2012.... dah brapa kali WW runtuh... andaian palsu? DSx yang pada mulanya tak nak pegang WW..... sekarang dah pegang berapa ya? huhuh itu baru palsu....



    But its nothing lah.... mereka bertindak mengikut keadaan.... ramai yang tak mampu hold WW. So they must join and win this server of course.

    kan andaian.... tapi palsu??? i believe its true and even more. Saya cuma akui kesilapan dgn 1 shj, peluang DSx untuk menang server nie amat tinggi.... kalau team NW, SW dan NE tak combine.... confirm DSx menang.
    Hmmm... cam tu ke?

  9. #99

    Default

    Quote Originally Posted by excursion View Post
    Bukan bengang bro but you talk like an expert but at the end of the day.. All rubbish..
    i'm not an expert on this and its just an andaian semata-mata .... but until you have shown us a more compile and accurate report on what is going on and updates of the current WW race..... i believe both of us are just the same.... a bag full of RUBBISH.....wkwkwk

    Quote Originally Posted by Ez Benz View Post
    Hmmm... cam tu ke?
    i believe so my friend.... rumor says that DSx will start an internal war within the dominant force in each quadrant... as they have many spies in those alliance .... many informations has leak to them via skype and id's. So to think of it, its better for this 3 quadrants to fight together and end this server once and for all.

    It shall be a close race coz as we know, DSx sedang membiak askar-askar doom squadnya tanpa henti. Population non stop increasing and sure they will give this 3 quadrants a very good war....
    Last edited by arcobaleno; 06-22-2012 at 12:37 AM. Reason: merge post
    TO BE OR NOT TO BE

  10. #100
    Lans Koperal excursion's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    MY
    Posts
    29

    Default

    Fatamorgana..

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •