Page 11 of 25 FirstFirst ... 91011121321 ... LastLast
Results 101 to 110 of 248

Thread: WW Latest Update

  1. #101

    Default

    Quote Originally Posted by excursion View Post
    Fatamorgana..
    zzzzzzzzz..... bagus ko pigi layan tv merlin kan bro.... wkwkwk

    1. Castello THE RED WARRIORS DSxR-WW 88 -
    2. Pokemon THE RED DEVILS DSxR 74 -
    3. Enchantress OMG FAMILY TEAM [OMG]ABC 72 -
    4. Marlboro lite Ketam And The Gangs. DSxR 54 -
    5. Mr & Mrs sAvvY ONLY FRIEND & FAMILY OFF~ANC™ 44 -
    6. ipun We Are Never give Up SW™ 39 -
    7. SaKaI WW Husni Maphacker DSxR 19 -
    8. SKYZ Spy of ANC.PRO.WWW OFF~ANC™ 14 -
    9. iKanSegar tony,tono,ramdan,ken OFF~ANC™ 9 -
    10. NW1SH Ladang Sawit MaNdoR™ ASS 0 -
    11. Thunder Phoenix Galau OFF~ANC™ 0 -
    12. Stanley02 Keajaiban Dunia [OMG]ABC 0 -
    13. k0r0saki Tono,Ramdan,Can,Tony OFF~ANC™ 0 -
    Latest updates....
    TO BE OR NOT TO BE

  2. #102
    Lans Koperal excursion's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    MY
    Posts
    29

    Default

    owh Latest updates.. hmm.. much better pasal takde cerita-cerita fantasi yg kononnye dapat mengup diri sendiri bahawa akulah yang terpower kat dalam game ni sangat..
    YOU will prove my existence!!

  3. #103
    Kapten arcobaleno's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    in my room
    Posts
    544

    Default

    setiap orang bebas nak bagi pendapat masing2 dalam forum ni dan pendapat setiap orang belum tentu betul atau salah so biar perbincangan ni jadi perbincangan yang berisi dari menyatakan atau mencari kesalahan orang lain yang takkan bakal sudah sebab semua orang pasti nak menang kalau berdebat

    marilah berbincang bila ww ni boleh cepat habis segala andaian tentang siapa yang menjadi bakal pemenang atau pendapat mengenai pemegang WW amat dialu-alukan dan diterima di sini selagi ianya bersesuaian dengan tajuk thread. tinggal battle report je yang menentukan
    arcobaleno
    at your service

  4. #104
    WW HoldeR
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Rembau Daerah Beradat..N.9
    Posts
    72

    Default

    latest WW update

    Pemain Nama Persekutuan Tahap
    1. Pokemon THE RED DEVILS DSxR 74 -
    2. Marlboro lite Ketam And The Gangs. DSxR 54 -
    3. Mr & Mrs sAvvY ONLY FRIEND & FAMILY OFF~ANC™ 51 12/06/23 17:44
    4. ipun We Are Never give Up SW™ 39 -
    5. SKYZ Spy of ANC.PRO.WWW OFF~ANC™ 27 12/06/23 17:45
    6. SaKaI WW Husni Maphacker DSxR 26 12/06/23 18:31
    7. iKanSegar tony,tono,ramdan,ken OFF~ANC™ 9 -
    8. Enchantress OMG FAMILY TEAM [OMG]ABC 1 -
    9. Castello THE RED WARRIORS DSxR-WW 0 -
    10. NW1SH Ladang Sawit MaNdoR™ ASS 0 -
    11. Thunder Phoenix Galau OFF~ANC™ 0 -
    12. Stanley02 Keajaiban Dunia [OMG]ABC 0 -
    13. k0r0saki Tono,Ramdan,Can,Tony OFF~ANC™ 0 -

    nampak macm lama lg nak habis..tp siapa tahu...mungkin akan habis nnt
    (-̮̮̃•̃)...(-̮̮̃-̃)
    /█\./█\
    Out There We Are One #OTWAO

  5. #105

    Default

    1. Mr & Mrs sAvvY ONLY FRIEND & FAMILY EURO™ 59 -
    2. Marlboro lite Ketam And The Gangs. DSxR 54 -
    3. SKYZ Spy of ANC.PRO.WWW EURO™ 41
    4. ipun We Are Never give Up SW™ 39 -
    5. Enchantress OMG FAMILY TEAM [OMG]ABC 23
    6. Castello DSx - DooM SQuaD DSxR-WW 14 -
    7. iKanSegar tony,tono,ramdan,ken OFF~ANC™ 9 -
    8. SaKaI WW Husni Maphacker DSxR 4 -
    9. Pokemon BILE NK HBS DA.. DSxR 1 -
    10. NW1SH Ladang Sawit MaNdoR™ ASS 0 -
    11. Thunder Phoenix Galau OFF~ANC™ 0 -
    12. Stanley02 Keajaiban Dunia [OMG]ABC 0 -
    13. k0r0saki Tono,Ramdan,Can,Tony OFF~ANC™ 0 -
    Huhu.... lama lagi
    TO BE OR NOT TO BE

  6. #106
    Koperal SKCrow's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Mersing, Johore, Malaysia
    Posts
    96

    Default

    mmg lambat lg...byk lagi big hammer xkeluar..
    “For want of a nail, the shoe was lost... For want of a shoe, the horse was lost...For want of a horse, the rider was lost...For want of a rider, the battle was lost...For want of a battle, the kingdom was lost, And all for the want of a horseshoe nail.”

  7. #107
    GreatesT RuleR Castello@myx's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Putrajaya Malaysia
    Posts
    157

    Default

    Quote Originally Posted by pjmek View Post
    huhuhu bengang juga ya ko nie.... nak flame lah tu.... wkwkwkwk... andaian tu dibuat 03-26-2012.... dah brapa kali WW runtuh... andaian palsu? DSx yang pada mulanya tak nak pegang WW..... sekarang dah pegang berapa ya? huhuh itu baru palsu....



    But its nothing lah.... mereka bertindak mengikut keadaan.... ramai yang tak mampu hold WW. So they must join and win this server of course.

    kan andaian.... tapi palsu??? i believe its true and even more. Saya cuma akui kesilapan dgn 1 shj, peluang DSx untuk menang server nie amat tinggi.... kalau team NW, SW dan NE tak combine.... confirm DSx menang.
    Plan asal memang kami tak mau WW..tapi bila start WW..perkiraan def kami semua banyak..sebab kami ingat akan berperang besar dengan SW seperti sever2 lepas..nampknya SW kali nie tak memberi tentangan sebab melvin tiada..

    Jadi dari defend2 tu terbuang baik di hantar ke WW sahaja..so terpaksa decide ambil WW aja jer cara terbaik kumpul defend yang merata tempat termasuk untuk memberi tentangan dan perlawanan yang baik untuk sever nie..kalau tak pasti hambar kalau just OMG sahaja yang membina WW kerana rata2 tau SW tak mampu lagi bina kerana mereka dah kena teruk..tapi SW pada aku masih tentangan kerana mereka masih menyimpan beberpa hammer besar dan masih mengumpul defend sebab sever terlalu panjang.

  8. #108
    GreatesT RuleR GaDiSKaLiSPeLuRu's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    LP kata atas Awan..
    Posts
    483

    Default

    Pemain Nama Persekutuan Tahap


    1. Marlboro lite Ketam And The Gangs. DSxR 54 -
    2. SKYZ Spy of ANC.PRO.WWW EURO™ 52 -
    3. Enchantress OMG FAMILY TEAM [OMG]ABC 44 -
    4. Castello DSx - DooM SQuaD DSxR-WW 39 -
    5. ipun We Are Never give Up SW™ 39 -
    6. SaKaI WW SaKaI™ DSxR 24
    7. iKanSegar tony,tono,ramdan,ken OFF~ANC™ 9 -
    8. Pokemon DSxR 9 -
    9. NW1SH Ladang Sawit MaNdoR™ FIGC 0 -
    10. Mr & Mrs sAvvY ONLY FRIEND & FAMILY EURO™ 0 -
    11. Thunder Phoenix Galau OFF~ANC™ 0 -
    12. Stanley02 Keajaiban Dunia [OMG]ABC 0 -
    13. k0r0saki Tono,Ramdan,Can,Tony OFF~ANC™ 0 -



    Allah berfirman bermaksud: "Dan fitnah itu lebih besar bahayanya daripada pembunuhannya." (Surah Al-Baqarah: 191)
    "Tidak masuk syurga orang yang suka menyebarkan fitnah." (Riwayat Bukhari dan Muslim)


  9. #109
    GreatesT RuleR Castello@myx's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Putrajaya Malaysia
    Posts
    157

    Default

    Tak yah paste2 ler..raya pun lom tentu abis..

  10. #110
    GreatesT RuleR GaDiSKaLiSPeLuRu's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    LP kata atas Awan..
    Posts
    483

    Default

    WW

    Pemain Nama Persekutuan Tahap
    1. Castello DSx - DooM SQuaD DSxR-WW 39 -
    2. ipun We Are Never give Up SW™ 39 -
    3. SaKaI WW SaKaI™ DSxR 34 -
    4. Marlboro lite Ketam And The Gangs. DSxR 22 -
    5. SKYZ WW of ANC.PRO.WWW EURO™ 18 -
    6. NW1SH Never Walk Alone FIGC~ASS 14 -
    7. iKanSegar tony,tono,ramdan,ken OFF~ANC™ 9 -
    8. Pokemon DSxR 9 -
    9. Mr & Mrs sAvvY FOR ALL.ANC.PRO.WWW EURO™ 9 -
    10. Enchantress OMG FAMILY TEAM [OMG]ABC 0 -
    11. Thunder Phoenix Galau OFF~ANC™ 0 -
    12. Stanley02 Keajaiban Dunia [OMG]ABC 0 -
    13. k0r0saki Tono,Ramdan,Can,Tony OFF~ANC™ 0

    Tahun depan baru nak abis nie.. marilah menyokong WW castello supaya cepat abis



    Allah berfirman bermaksud: "Dan fitnah itu lebih besar bahayanya daripada pembunuhannya." (Surah Al-Baqarah: 191)
    "Tidak masuk syurga orang yang suka menyebarkan fitnah." (Riwayat Bukhari dan Muslim)


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •