Page 12 of 25 FirstFirst ... 2101112131422 ... LastLast
Results 111 to 120 of 248

Thread: WW Latest Update

  1. #111
    Lans Koperal
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    34

    Default

    ^
    ^
    ^
    ^
    ^
    Sudah lah kalian juga takut up WW kalian wkwkwkwkwk.......tidak usah banyak omong...kalau kalian berani ngga usahlah di stop di lvl 39.....itu yang kalian lakukan dari awal......ini memang game tactic tapi terlihat jelas siapa yang mempunyai sifat penakut dan siapa yang mempunyai sifat pemberani.....biasalah cakap tidak ada niat pegang WW....jadi menang or kalah tidak merasa ada beban dan tidak merasa malu...karena dari awal sudah niat tidak pegang WW....wkwkwkwkwkwk........(belajar dr pengalaman server sebelumnya WW kalian 0 semuanya sebelum SW menang).......hahahaha

  2. #112

    Default

    1. SKYZ WW of ANC.PRO.WWW EURO™ 45 12/07/06 19:57
    2. SaKaI WW SaKaI™ DSxR 39 -
    3. NW1SH Never Walk Alone FIGC~ASS 39 -
    4. ipun We Are Never give Up SW™ 39 -
    5. Marlboro lite Ketam And The Gangs. DSxR 29 -
    6. Mr & Mrs sAvvY FOR ALL.ANC.PRO.WWW. EURO™ 24 -
    7. iKanSegar tony,tono,ramdan,ken OFF~ANC™ 9 -
    8. Enchantress OMG FAMILY TEAM [OMG]ABC 4 -
    9. Pokemon WW SPAIN!!! DSxR 0 -
    10. Castello DSx - DooM SQuaD DSxR-WW 0 -
    11. Thunder Phoenix Galau OFF~ANC™ 0 -
    12. Stanley02 Keajaiban Dunia [OMG]ABC 0 -
    13. k0r0saki Tono,Ramdan,Can,Tony OFF~ANC™ 0 -

    Setuju juga dengan komen R4ZI.... kalau DSx berani.... jom upkan WW tu... tak yah lah nak hold2 terlalu lama... team yang lain, dah berapa kali naik ke level 80 ke atas.... kena bomb hingga 0.

    Haha... tu baru level 30 lebih dah kena bomb 0.... hmm sayanglah troops besau-besau... WW cuma level 30 lebih.

    Adakah team DSx perlu ditentang oleh gabungan kuadron SW & NE ????? Sebab apa, gabungan team SW & NE sedang menaikkan 4 WW iaitu Savvy, ipun, Enchantress & skyz.... DSx 4 WW iaitu castello, marlboro lite, pokemon & sakal.

    Ini cuma pendapat sebab memandangkan teknik yang digunakan oleh DSx sekarang.... boleh dikatakan malu-malu kucing, mahu menang bergaya setelah semua team kehabisan hammer.....hmm kalau camtu, gerenti tahun depan lah nak habis server nie.... huhuhu.... ipun, skyz & enchantress dah berkali-kali dihentam 0 WW nya.... DSx bila lagi??? Team lain pun nak juga hentam WW korang......wkwkwk
    TO BE OR NOT TO BE

  3. #113
    GreatesT RuleR Castello@myx's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Putrajaya Malaysia
    Posts
    157

    Default

    Quote Originally Posted by R4ZI View Post
    ^
    ^
    ^
    ^
    ^......ini memang game tactic tapi terlihat jelas siapa yang mempunyai sifat penakut dan siapa yang mempunyai sifat pemberani.....
    Cerdik atau tidak cerdik..? kamu beri faktanya dan kamu sendiri beri ulasan setelah fakta itu kamu tau..
    Lebih baik diam dari berkata2 untuk tidak menunjukkan kebodohan kita..

  4. #114

    Default

    Quote Originally Posted by pjmek View Post
    1. SKYZ WW of ANC.PRO.WWW EURO™ 45 12/07/06 19:57
    2. SaKaI WW SaKaI™ DSxR 39 -
    3. NW1SH Never Walk Alone FIGC~ASS 39 -
    4. ipun We Are Never give Up SW™ 39 -
    5. Marlboro lite Ketam And The Gangs. DSxR 29 -
    6. Mr & Mrs sAvvY FOR ALL.ANC.PRO.WWW. EURO™ 24 -
    7. iKanSegar tony,tono,ramdan,ken OFF~ANC™ 9 -
    8. Enchantress OMG FAMILY TEAM [OMG]ABC 4 -
    9. Pokemon WW SPAIN!!! DSxR 0 -
    10. Castello DSx - DooM SQuaD DSxR-WW 0 -
    11. Thunder Phoenix Galau OFF~ANC™ 0 -
    12. Stanley02 Keajaiban Dunia [OMG]ABC 0 -
    13. k0r0saki Tono,Ramdan,Can,Tony OFF~ANC™ 0 -

    Setuju juga dengan komen R4ZI.... kalau DSx berani.... jom upkan WW tu... tak yah lah nak hold2 terlalu lama... team yang lain, dah berapa kali naik ke level 80 ke atas.... kena bomb hingga 0.

    Haha... tu baru level 30 lebih dah kena bomb 0.... hmm sayanglah troops besau-besau... WW cuma level 30 lebih.

    Adakah team DSx perlu ditentang oleh gabungan kuadron SW & NE ????? Sebab apa, gabungan team SW & NE sedang menaikkan 4 WW iaitu Savvy, ipun, Enchantress & skyz.... DSx 4 WW iaitu castello, marlboro lite, pokemon & sakal.

    Ini cuma pendapat sebab memandangkan teknik yang digunakan oleh DSx sekarang.... boleh dikatakan malu-malu kucing, mahu menang bergaya setelah semua team kehabisan hammer.....hmm kalau camtu, gerenti tahun depan lah nak habis server nie.... huhuhu.... ipun, skyz & enchantress dah berkali-kali dihentam 0 WW nya.... DSx bila lagi??? Team lain pun nak juga hentam WW korang......wkwkwk
    nampak sangat nipu nyer.. ipun stuck di level 39 dah berape lame.. yang dsx nye ww juge yang korunk sibukkan nape.. pjamek.ko ade main ke myx ni? cube ko bagi tahu kitorunk berape lame dah ipun kat level 39 tu? agak-agak la bro nak spin pun

  5. #115
    GreatesT RuleR Castello@myx's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Putrajaya Malaysia
    Posts
    157

    Default

    Travian merupkan game perang mengikut apa teknik dan cara pemikiran..Semua yang bertarung dia game ini mahukan kemenangan..kalau rasa nak kalah baik tak perlu main..sehingga membuang masa..duit dan boleh kata menganggu kehidupan harian..jadi pandai2 untuk menguruskan masa.

    Mengikut mana2 pertandingan..Ada yang menang dan ada yang kalah..Jadi untuk menjadi pemenang sesiapa akan berusaha mencari strategi yang baik..walau terpaksa menerima kekalahan jika strategi silap..

    WW lain naik dengan cepat untuk ke lvl 100 sekali pun..itu hak mereka..mereka rasa mereka mampu naik dan beri tetangan..silakan..tiada masalah..WW Castello memang tak mampu beri saingan..sebab itu kami tak mampu naik dengan cepat..sebab def kami sendiri pun tak sebanyak WW yang lain..Jadi kami cuma ikut strategi kami sendiri..jika kami rasa cukup untuk naik lvl..kami akan naik..

    kalau di hit 10 kali ke lvl 0 pun ..tak memberi apa2 makna pada kami..memang itu cara permainannya..

    Jadi di DSx selalunya aku akan menasihati anak2 buah aku bermain secara baik..perlihatkan pertandingan yg sihat..Dan selalu aku nasihatkan anak buah aku supaya MAIN DENGAN ISI..BUKAN MAIN SEBAGAI KEYBOARD WORRIOR AKA TIN KOSONG..bunyi banyak dari isi..WORRIORnya hanya reti bising2 sana sini di forum aja...setelah ID sendiri gagal untuk hidup.

    Jadi..jika ada pernah saya membuat kamu kecewa bermain..sy minta maaf terdahulunya..jika masih tidak berpuas hati..sy jemput kita berperang di game aja..seperti biasa memang id aku Castello..mau perlawanan personal atau dengan teman2..sy silakan.

  6. #116
    Lans Koperal excursion's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    MY
    Posts
    29

    Default

    perang keyboard dlu.. da cukup panas baru perang dlm game.. tu pon kalo ada troop..
    YOU will prove my existence!!

  7. #117

    Default

    Quote Originally Posted by excursion View Post
    perang keyboard dlu.. da cukup panas baru perang dlm game.. tu pon kalo ada troop..
    cepat la abiskan myx nie.. dah boring sangat lor.. wuwuuuu~

  8. #118
    WW HoldeR
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Rembau Daerah Beradat..N.9
    Posts
    72

    Default

    Kedudukan WW terkini...

    Pemain Nama Persekutuan Tahap
    1. SKYZ WW of ANC.PRO.WWW REBEL™ 56 -
    2. NW1SH Never Walk Alone SW™ 54 -
    3. ipun We Are Never give Up SW™ 50
    4. SaKaI WW SaKaI™ DSxR 48 -
    5. Mr & Mrs sAvvY FOR ALL.ANC.PRO.WWW. REBEL™ 42
    6. Marlboro lite Ketam And The Gangs. DSxR 29 -
    7. Enchantress OMG FAMILY TEAM [OMG]ABC 14 -
    8. iKanSegar tony,tono,ramdan,ken REBEL™ 9 -
    9. Castello DSx - DooM SQuaD DSxR-WW 7 -
    10. Pokemon HAHAHA!!penat tu DSxR 5
    11. azra_qistina Galau DSxUD 0 -
    12. tenchu Keajaiban Dunia OMG|PRO1 0 -
    13. k0r0saki Tono,Ramdan,Can,Tony OFF~ANC™ 0

    nampaknye ipun sudah kembali naik setelah agak lama di Lvl39..
    (-̮̮̃•̃)...(-̮̮̃-̃)
    /█\./█\
    Out There We Are One #OTWAO

  9. #119

    Default

    aku rasa dah raya pon still tak abis2 lagi myx nie...
    sebab diorg still lagi ada banyak hammer2 besar tak keluar..
    huhu~

  10. #120

    Default

    Quote Originally Posted by haha View Post
    aku rasa dah raya pon still tak abis2 lagi myx nie...
    sebab diorg still lagi ada banyak hammer2 besar tak keluar..
    huhu~
    raya dgn travian lah nie.....

    Pemain Nama Persekutuan Tahap
    1. NW1SH Never Walk Alone - 89 -
    2. Mr & Mrs sAvvY FOR ALL.ANC.PRO.WWW. PENC3N™ 85 12/07/23 11:53
    3. SaKaI WW SaKaI™ DSxR 54 -
    4. SKYZ WW of ANC.PRO.WWW PENC3N™ 47 -
    5. Marlboro lite Ketam And The Gangs. DSxR 29 -
    6. Enchantress OMG FAMILY TEAM PENC3N™ 24 -
    7. Castello DSx - DooM SQuaD DSxR-WW 19 12/07/23 12:44
    8. ipun We Are Never give Up SW™ 19 12/07/23 11:43
    9. iKanSegar tony,tono,ramdan,ken PENC3N™ 9 -
    10. Pokemon DSx - DooM SQuaD DSxR 4 -
    11. azra_qistina Galau DSxUD 0 -
    12. BOXER Keajaiban Dunia DSxRs 0 -
    13. k0r0saki Tono,Ramdan,Can,Tony OFF~ANC™ 0 -
    TO BE OR NOT TO BE

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •