Page 2 of 25 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 11 to 20 of 248

Thread: WW Latest Update

  1. #11

    Default

    Quote Originally Posted by Castello@myx View Post
    Cakap mcm tin kosong..hehehehe..DSxR memang tak minat WW kali nie..Kami suka nengok WW naik turun jer kali nie..lalalala

    Pemenang tetap ada..tak kira siapa pun kami semua tak kisah..tapi kepedihan untuk siap lvl 100 pasti ada
    Andaian Big Hammer yang akan keluar (dari setiap Family) :-

    SW - 15 ++
    [OMG] - 20 ++
    DSX - 20 ++
    NW - 10
    Others - 5

    Big hammer >150k troops with >3k catapults
    Yang pasti.... hammer DSxR akan hit 4 WW.... dan team2 yang lain cuma akan ada 3 target WW. Base on this, DSx WW x akan menang......
    TO BE OR NOT TO BE

  2. #12
    GreatesT RuleR Castello@myx's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Putrajaya Malaysia
    Posts
    157

    Default

    Quote Originally Posted by pjmek View Post
    Andaian Big Hammer yang akan keluar (dari setiap Family) :-

    SW - 15 ++
    [OMG] - 20 ++
    DSX - 20 ++
    NW - 10
    Others - 5

    Big hammer >150k troops with >3k catapults
    Yang pasti.... hammer DSxR akan hit 4 WW.... dan team2 yang lain cuma akan ada 3 target WW. Base on this, DSx WW x akan menang......
    Tak menang tak pe...lalala..memang sejak awal lagi kami tak de plan amik WW..cuma DSxCK aja cuba untuk ambil..dan kami tak de halangan untuk dia ambil..kami support aja..alang2 sisa def kami buat untuk RNRmasih ada lagi.

    Seperti yang aku kata sebelum nie..sapa memang pun kami tak kisah..kami cuma komited ally di rank 1..dan di Rank 1 untuk penyerang dan perompak sahaja..itu sahaja target kami kali ini..sever akan datang InsyaAllah kami cuba beri tentangan untuk WW.

  3. #13

    Default

    ally besar tp xnak ambik ww
    penakutttttttt
    kahkahkah

  4. #14

    Default

    Quote Originally Posted by Castello@myx View Post
    Tak menang tak pe...lalala..memang sejak awal lagi kami tak de plan amik WW..cuma DSxCK aja cuba untuk ambil..dan kami tak de halangan untuk dia ambil..kami support aja..alang2 sisa def kami buat untuk RNRmasih ada lagi.

    Seperti yang aku kata sebelum nie..sapa memang pun kami tak kisah..kami cuma komited ally di rank 1..dan di Rank 1 untuk penyerang dan perompak sahaja..itu sahaja target kami kali ini..sever akan datang InsyaAllah kami cuba beri tentangan untuk WW.
    Persekutuan terbesar = DSxR (confirm)
    Persekutuan terbaik (serangan) = DSxR (confirm)

    Sasaran kerja tahunan anda tercapai......

    ally besar tp xnak ambik ww
    penakutttttttt
    kahkahkah
    DSxR memang x rancang pun nak pegang WW (penatlah tu) ..... Penakut? test try attack salah satu team member DSx.....

    1. ipun SW™ Family SW™ 71 12/03/30 11:38
    2. figur WW ALL [OMG], NW© [OMG]PRO 37 -
    3. R & G WW DSx DSxCK 19 -
    4. Enchantress OMG TEAM [OMG]ABC 19 -
    5. Natar - 0 -
    6. Natar - 0 -
    7. ANTI Ez Benz SW™ 0 -
    8. ANTI Ez Benz SW™ 0 -
    Back up plan for SW.....
    TO BE OR NOT TO BE

  5. #15

    Default

    server speed kali ni .....x bnyak WW....semua harap abis cpt.....

  6. #16
    Lans Koperal myxlover's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    55

    Default

    5. R & G WW DSx DSxCK 0 <<<---

    Oh My G.......xkan tiba2 level 0 kalau xde serangan.. mana log nie.. kamonlah... tgk def saja pun ok...xnk tunjuk hammer pun..
    bUaH cEmpEdak D LuAr pAgar, Ambil gAlaH toL0ng joLokkan..
    I'm NewBies nAk BlajAr,kAlu sAlah tolonG Ajarkan..:

    Travian is one of the best games...

    I got many Friends especially non-Malaysian...

  7. #17

    Default

    Quote Originally Posted by nazs147 View Post
    server speed kali ni .....x bnyak WW....semua harap abis cpt.....
    Makin sikit makin lame abis.... Sebab ramai lum kuar hammer, so 1 WW perlu diratakan banyak kali sebelum orang kehabisan hammer...

  8. #18
    Lans Koperal myxlover's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    55

    Default

    WW figur menjadi level 0...

    sape serang... nak log....

    camonlah..jgn kecewakan kami di forum nie..
    bUaH cEmpEdak D LuAr pAgar, Ambil gAlaH toL0ng joLokkan..
    I'm NewBies nAk BlajAr,kAlu sAlah tolonG Ajarkan..:

    Travian is one of the best games...

    I got many Friends especially non-Malaysian...

  9. #19

    Default

    Quote Originally Posted by myxlover View Post
    WW figur menjadi level 0...

    sape serang... nak log....

    camonlah..jgn kecewakan kami di forum nie..


    Penyerang


    skype dari kampung 02 ▫▪₪ skypea ₪▪▫
    Falanks Askar Pedang Penjelajah Penunggang Halilintar Penunggang Druid Haeduan Pelantak Tarbil Pemimpin Peneroka Wira
    Askar-askar 0 116824 0 0 0 41862 1075 10502 0 0 1
    Kerugian 0 39682 0 0 0 14219 365 3567 0 0 0
    askar sape yg banyak mati tuuu???

  10. #20

    Default

    WW
    Pemain Nama Persekutuan Tahap
    1. ipun SW™ Family SW™ 84 -
    2. Enchantress OMG TEAM DSX|OMG 49 -
    3. ANTI Ez Benz FOR MY LOVE SW™ 7 -
    4. R & G WW DSx DSX|OMG 6 -
    5. ANTI Ez Benz I LOVE YOU TOO SW™ 4 -
    6. figur WW ALL [OMG]PRO [OMG]PRO 0 -
    7. iKanSegar [OMG]ABC 0 -
    8. Natar - 0 -
    9. TuanHaneiveAjha MC™ 0 -
    10. Natar - 0 -
    11. Natar - 0 -
    12. Natar - 0 -
    13. Natar - 0 -
    Natar masih mendahului pemunya WW Village terbanyak .... mungkin puak Natar akan menang

    Nama Pemain Persekutuan
    Pelan bangunan Keajaiban Dunia
    Winson [OMG]ABC
    Pelan bangunan Keajaiban Dunia
    Enchantress DSX|OMG
    Pelan bangunan Keajaiban Dunia
    floxsasin SW™-D
    Pelan bangunan Keajaiban Dunia
    ANTI Ez Benz SW™
    Pelan bangunan Keajaiban Dunia
    ipun SW™
    Pelan bangunan Keajaiban Dunia
    ipun SW™
    Pelan bangunan Keajaiban Dunia
    Stanley02 [OMG]ABC
    Pelan bangunan Keajaiban Dunia
    Thunder Phoenix [OMG]ABC
    Pelan bangunan Keajaiban Dunia
    merlin4 [OMG]PRO
    Pelan bangunan Keajaiban Dunia
    R & G DSX|OMG
    Pelan bangunan Keajaiban Dunia
    Bazt SW™
    Pelan bangunan Keajaiban Dunia
    Cluerly SW™
    Pelan bangunan Keajaiban Dunia
    Suraya Sulaiman MC™
    Building plan holder.... jom rampas....
    TO BE OR NOT TO BE

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •