Page 22 of 25 FirstFirst ... 122021222324 ... LastLast
Results 211 to 220 of 248

Thread: WW Latest Update

  1. #211

    Default

    tunggu WW level 90...dah boleh warm-up engine catapult..

  2. #212

    Default

    1. NW1SH U'llNeverWalkAlone NW™~WWW 74 -
    2. Enchantress OMG SW OFF ANC PRO [OMG]ABC 74 -
    3. Pokemon DSx - DooM SQuaD DSxR 24 -
    4. ipun Misi Ter Capati SW™-Rz 24 -
    5. ipun Misi Ter Capati SW™-Rz 9 -
    6. ichi WW Gua Terbesar DSxR 4 -
    7. ipun We Never Give Up SW™-Rz 4 -
    8. T A K A Z A WW Gua Besar gak... DSxR 3 -
    9. dangdut Zens-Rz SW™ 0 -
    10. B O B Rz The Best SW™-Rz 0 -
    11. Iskandar DooM SQuaD FamilY DSxR 0 -
    12. yob jones NW1SH Tahu Aku??? SW™-Rz 0 -
    13. kinglang OMFFG™ FAMILY - 0 -
    How long will this go on......
    TO BE OR NOT TO BE

  3. #213

    Default

    Quote Originally Posted by pjmek View Post
    How long will this go on......

    it won't restart..yesterday vanish..tomorrow trained again

    p/s: register new id if wanna play
    Last edited by TravianFan; 09-21-2012 at 10:29 PM.

  4. #214
    Staff Sarjan loserking206's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    at the moon
    Posts
    153

    Default

    sudah2 la bg je la sapa2 100 dlu dia menang la penat aku tggu...server rstart
    Noob People Inside


    myx1,myx2,myx3,myx4,myx5,myx7
    RoTi,DSxHQ,NE.RG,WB,AoW,DSxR
    piggybank,banker,Popcorn,madonna,fedex,Milky Way

  5. #215

    Default

    Quote Originally Posted by R4ZI View Post
    wkwkwkwkwkwk si castello oh salah si BArBie itu mau main lagi.......ngga usah dgn alasan cari kau jack krn ntar kalau kalah lagi alasannya saya main cuma buat cari jack aja ngga niat ambil WW.......hahahahahahaha
    wkwkwkkw..klu kalah lagi...ye la kot.,..alasannya mahu cari jack sparrow je..miahahah x de niat nak ambil WW...hahaha..sengal..

  6. #216

    Default

    Quote Originally Posted by loserking206 View Post
    sudah2 la bg je la sapa2 100 dlu dia menang la penat aku tggu...server rstart
    penat..sudah>>>>

  7. #217
    Kapten arcobaleno's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    in my room
    Posts
    544

    Default

    hahaha.bagi je la sape2 menang ww tu. dah jadi bosan bila drag server macam ni. elok2 ramai boleh main, terus jadi xramai pasal tunggu server abes
    arcobaleno
    at your service

  8. #218
    Lans Koperal
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    34

    Default

    Quote Originally Posted by NW1SH View Post
    penat..sudah>>>>
    segerakan ke lvl 100 lah

  9. #219
    Staff Sarjan xxreezaxx's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    DoomSquad maybe
    Posts
    192

    Default

    restart je la MOD, kasik natar menang
    LoVEy DoVEy...

  10. #220
    Kapten arcobaleno's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    in my room
    Posts
    544

    Default

    Quote Originally Posted by xxreezaxx View Post
    restart je la MOD, kasik natar menang
    haha.kalau aku ada kuasa, ak dah buat mende tu. tapi, sayangnya aku hanyalah moderator forum sahaja cuba ramai2 tanya MH server tu bro reeza macam dah xsabar nak pegang ww untuk next server ni.leh r join sekaki tgk2 ww tu
    arcobaleno
    at your service

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •