Page 24 of 25 FirstFirst ... 1422232425 LastLast
Results 231 to 240 of 248

Thread: WW Latest Update

  1. #231

    Default

    hahaha...semua telah tertipu dgn tipu helah DSX..
    tu la pengajaran kalu org janji tinggal janji.
    semua dh makan pancing dari NW1SH..

    we all slut CASTELLO atas perancangan beliau selama ini walaupun hammer xsempat kuar tp masih mempunyai semangat utk mentadbir DSX.

    terima kasih gak kepada semua DSX family yang support utk WW pokemon walaupun hanya fake aje.

    p/sastikan janji ditepati walaupun pn ada salah faham.

  2. #232
    Lans Koperal
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    34

    Default

    Quote Originally Posted by GaDiSKaLiSPeLuRu View Post
    Itu org kata JANGAN OVER CONFIDEN..kan da kena kat dahi..



    Skrg Sape MENANG? ally mana MENANG?





    Attachment 634

    Attachment 635

    bukan ke nie ally PENYERANG no 1 ?? tinggai 1/2 dari yg no 2 kot...

    sekali ngan medal sepanjang server..Ko ada?






    KALAH kerr??? skrg sapa yang meroyan??? bukan zuhairy Ridik ka?





    Sapa yang tipu sapa dulu??



    SEKIAN!.. sila baca balik post2 anda yang over confiden okeh..

    DSx Terhebat DI SERVER MYX8 ini!! BiGG BoSS
    wahhhhh banyak sekali yang di quote...wkwkwkwkwkwkwkwk.....mau ngomong apa juga makin terlihat jelas taktik pengecut group BArBIe ini....wkwkwkwkwkwkwkkkkkkkkkkk....next server sudah pensiun kan...soalnya ntar servernya banyak yang jadi pengecut.....hahahhahahahaaaaa.....selamat telah memenangi server ini.......bisa pensiun toch jangan trs muncul lagi.......

  3. #233
    GreatesT RuleR GaDiSKaLiSPeLuRu's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    LP kata atas Awan..
    Posts
    483

    Default

    Quote Originally Posted by R4ZI View Post
    wahhhhh banyak sekali yang di quote...wkwkwkwkwkwkwkwk.....mau ngomong apa juga makin terlihat jelas taktik pengecut group BArBIe ini....wkwkwkwkwkwkwkkkkkkkkkkk....next server sudah pensiun kan...soalnya ntar servernya banyak yang jadi pengecut.....hahahhahahahaaaaa.....selamat telah memenangi server ini.......bisa pensiun toch jangan trs muncul lagi.......

    kau terimalah kenyataan bahawa strategi ally kau kalah.. siapa yg pengecut? kami berperang sejak awal server.. Rz watpe.. berani setelah musuh telah kehilangan byk hammer.itu lebih pengecut namanya..berjanji utk tidak saling meneyrang.bila dilihat musuh /kawan seakan kurang kuat dri mereka.terus diserang utk menang..skrg lihat lah... siapa pengecut... kami tetap ally terhebat dri segi serangan..mahupon rompakkan mahupun simmer.. kau ada??
    Last edited by GaDiSKaLiSPeLuRu; 09-29-2012 at 05:09 PM.



    Allah berfirman bermaksud: "Dan fitnah itu lebih besar bahayanya daripada pembunuhannya." (Surah Al-Baqarah: 191)
    "Tidak masuk syurga orang yang suka menyebarkan fitnah." (Riwayat Bukhari dan Muslim)


  4. #234

    Cool

    Quote Originally Posted by R4ZI View Post
    wahhhhh banyak sekali yang di quote...wkwkwkwkwkwkwkwk.....mau ngomong apa juga makin terlihat jelas taktik pengecut group BArBIe ini....wkwkwkwkwkwkwkkkkkkkkkkk....next server sudah pensiun kan...soalnya ntar servernya banyak yang jadi pengecut.....hahahhahahahaaaaa.....selamat telah memenangi server ini.......bisa pensiun toch jangan trs muncul lagi.......
    cakap banyak pun tak guna..next server jumpa lagi..kuadran yg sama...

    server lama la restart nih..pasal dah panas...lama sangat on9

  5. #235

    Lightbulb

    Quote Originally Posted by TravianFan View Post
    cakap banyak pun tak guna..next server jumpa lagi..kuadran yg sama...

    server lama la restart nih..pasal dah panas...lama sangat on9

  6. #236
    Kapten arcobaleno's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    in my room
    Posts
    544

    Default

    habis pun round ni. tahniah kepada semua player yang sanggup bertahan main lama2 next round pakat main lagi k. harap2 xde la lagi round paling lama cam kali ni
    arcobaleno
    at your service

  7. #237
    Prebet Black Jack's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Sumut
    Posts
    12

    Default

    Quote Originally Posted by GaDiSKaLiSPeLuRu View Post

    kau terimalah kenyataan bahawa strategi ally kau kalah.. siapa yg pengecut? kami berperang sejak awal server.. Rz watpe.. berani setelah musuh telah kehilangan byk hammer.itu lebih pengecut namanya..berjanji utk tidak saling meneyrang.bila dilihat musuh /kawan seakan kurang kuat dri mereka.terus diserang utk menang..skrg lihat lah... siapa pengecut... kami tetap ally terhebat dri segi serangan..mahupon rompakkan mahupun simmer.. kau ada??
    baru muncul cik gadis. hammer terbesar kan punya kamu juga mantap! ga usah bilang rompakan atau segala macam. server kali ni amat bosan. kyk main sendiri2 aja (syok sendiri?). ramai yang udah kabur dan pindah server.kalau rampok id yang ga melawan, ya pasti bisa aja rampokan ally jadi banyak

    siapa yang bilang pengecut? kan berani tuh sampe pake segala macam nama utk dapat bantuan.udah tentu harus berbangga dan riak kerna bisa menang.hidup dsxr!

  8. #238
    GreatesT RuleR GaDiSKaLiSPeLuRu's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    LP kata atas Awan..
    Posts
    483

    Default

    Quote Originally Posted by Black Jack View Post
    baru muncul cik gadis. hammer terbesar kan punya kamu juga mantap! ga usah bilang rompakan atau segala macam. server kali ni amat bosan. kyk main sendiri2 aja (syok sendiri?). ramai yang udah kabur dan pindah server.kalau rampok id yang ga melawan, ya pasti bisa aja rampokan ally jadi banyak

    siapa yang bilang pengecut? kan berani tuh sampe pake segala macam nama utk dapat bantuan.udah tentu harus berbangga dan riak kerna bisa menang.hidup dsxr!


    dah nama pon merompak.. apa baru main travian ? tak faham apa itu rompakkan? kalau melawan tu serangan.. tanya OMG berapa hammer yang hilang di pertengahan jalan dihapuskan oleh castello dan DSx? boss kamu juga tanya aku bagaimana kami counter attack yang menyerang kami.. kalau rompakkan semata. kami dah pasti tiada mEDAL MERAH apatah lagi ALLY PENYERANG TERBAIK.. aku saja



    Allah berfirman bermaksud: "Dan fitnah itu lebih besar bahayanya daripada pembunuhannya." (Surah Al-Baqarah: 191)
    "Tidak masuk syurga orang yang suka menyebarkan fitnah." (Riwayat Bukhari dan Muslim)


  9. #239
    Prebet Black Jack's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Sumut
    Posts
    12

    Default

    Quote Originally Posted by GaDiSKaLiSPeLuRu View Post


    dah nama pon merompak.. apa baru main travian ? tak faham apa itu rompakkan? kalau melawan tu serangan.. tanya OMG berapa hammer yang hilang di pertengahan jalan dihapuskan oleh castello dan DSx? boss kamu juga tanya aku bagaimana kami counter attack yang menyerang kami.. kalau rompakkan semata. kami dah pasti tiada mEDAL MERAH apatah lagi ALLY PENYERANG TERBAIK.. aku saja
    haha.santai aja cik. koq emosi? kamu emang udah jago dan udah punya banyak pengalaman main travian. ga usah mau rendah2 kan orang lain. kalau mau diskusi, diskusi cara profesional aja.tunjuk aja kamu itu pro dan cara diskusi nya juga matang. kalau mau dibanding ama kamu, saya emang masih cupu

    saya sih ga bilang kalian ga pantas jadi ally terbaik atau segala macam. baca aja postingan saya semula. maksud saya ga melawan tu kan merampok id yang udah ditinggalin dan udah ga ada yang bikin defnya.atau erti kata lain udah ga dimaenin ama siapa2. terus, kan servernya kelamaan kali dan rame yang udah pensiun atau biarin id mereka gitu aja. ya, kalau rampok dan syok sendiri bilang kalian tinggi nilai rampokan, apa ga aneh tu? tapi gpp. ambil aja gelaran ally terbaik tu cik gadis. ga rugi apa2 kq. kalau ada salah kata, maaf deh.jangan sensitif kali. saya bukan dari wakil Rz atau SW, cuman pemerhati aja dan mau curah pendapat sendiri. kalau salah, dibetulin aja

  10. #240
    Lans Koperal
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    34

    Default

    Quote Originally Posted by GaDiSKaLiSPeLuRu View Post


    dah nama pon merompak.. apa baru main travian ? tak faham apa itu rompakkan? kalau melawan tu serangan.. tanya OMG berapa hammer yang hilang di pertengahan jalan dihapuskan oleh castello dan DSx? boss kamu juga tanya aku bagaimana kami counter attack yang menyerang kami.. kalau rompakkan semata. kami dah pasti tiada mEDAL MERAH apatah lagi ALLY PENYERANG TERBAIK.. aku saja
    wkwkwkwkwk.....teman si BArBIe kau pun main lagi next server.....wah bakal lama lagi nich server.....hahahahahahaha.......ada satu BArBIe saja sudah begitu apalagi 2 BArBIe........hahahahaha.....sapa yang hilang mana yg hilang......next server main lagi hahahaha....profile BESAr tulis....last server......hahahahaha...lebih biak nanti tulis seperti itu kalau kalah pun bisa alasan...sudah bosan....wkwkwkwkwkwk

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •