Page 25 of 25 FirstFirst ... 15232425
Results 241 to 248 of 248

Thread: WW Latest Update

  1. #241
    GreatesT RuleR Castello@myx's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Putrajaya Malaysia
    Posts
    157

    Default

    Pasti nie salah sorang mangsa buli oleh DSx

    Tak pe..sever depan bagi tau id kamu yah..biar di bawah protection aku agar kamu bisa main hingga tamat sever

  2. #242
    WW HoldeR
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Under Upin & Ipin Flag
    Posts
    112

    Default

    waw...baru abis game ni..musim ni jadi pemerhati saja... haha hammer hilang ka? chill bro, korang da menang ww kan? ok la tu dari tin kosong yang banyak bunyi tu.... flame sana sini tapi id sendiri xberani nak tunjuk... haha

  3. #243
    Lans Koperal wazhanudin's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Kuantan, Pahang, Malaysia
    Posts
    48

    Default

    Tahniah pada pemenang..
    Anda sememangnya POWER!!

  4. #244
    Kapten arcobaleno's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    in my room
    Posts
    544

    Default

    Quote Originally Posted by wazhanudin View Post
    Tahniah pada pemenang..
    Anda sememangnya POWER!!
    haha.memang la power kalau menang WW. tak kisah la cara macam mana pun. tak perlu tin penuh or tin kosong.xperlu tunjuk id or xtunjuk id. janji nama naik bila ww siap. result la yg penting bila ntah nak restart speed ni.
    Last edited by arcobaleno; 10-08-2012 at 03:01 PM.
    arcobaleno
    at your service

  5. #245
    Lans Koperal wazhanudin's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Kuantan, Pahang, Malaysia
    Posts
    48

    Default

    mintak2.. restart server nie..
    bukak server x8..
    hoho..

  6. #246
    Pegawai Waren I dooms's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    bumi melaya
    Posts
    246

    Default

    dah habis dah....hmm....aku baru nak daftar.........hahahahaha....
    The Best Flamers Award choice by people.....

  7. #247

    Default

    hem kapan nak restart ni server?

  8. #248
    Kapten arcobaleno's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    in my room
    Posts
    544

    Default

    Quote Originally Posted by TheBesTCouPle View Post
    hem kapan nak restart ni server?
    Pelayan 3X (myx) Travian Malaysia iaitu tx3.travian.com.my akan bermula pada hari Isnin bersamaan 29 Oktober 2012 pada jam 20:00

    Pra-pendaftaran boleh dibuat pada Jumaat 26 Oktober 2012. MYX adalah versi T4
    arcobaleno
    at your service

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •