Page 9 of 25 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast
Results 81 to 90 of 248

Thread: WW Latest Update

  1. #81

    Default

    Quote Originally Posted by Castello@myx View Post
    Heheh..jawab la pokemon...semalam pokemon kata berminat nak tawan kg hammer yang balik bergaya tu..larikkkk
    hahaha..
    tu biasa la..
    dh nama game perang..
    skrg ni kg yg boom tu bakal hancur esok pg

  2. #82

    Default

    1. SKYZ FAMILY? ∞ € №1 OFF~ANC™ 87 -
    2. Enchantress OMG FAMILY TEAM [OMG]ABC 69 -
    3. ipun We Are Never give Up SW™ 40 12/05/29 04:10
    4. Marlboro lite Ketam And The Gangs. DSxR 39 -
    5. Mr & Mrs sAvvY ONLY FRIEND & FAMILY OFF~ANC™ 39 -
    6. Castello THE RED WARRIORS DSxR 38 -
    7. Pokemon THE RED DEVILS DSxR 31 12/05/29 01:07
    8. SaKaI WW Husni Maphacker DSxR 14 -
    9. iKanSegar tony,tono,ramdan,ken OFF~ANC™ 9 -
    10. k0r0saki Tono,Ramdan,Can,Tony OFF~ANC™ 9 -
    11. Thunder Phoenix Galau [OMG]ABC 4 -
    12. TuanHaneiveAjha Ladang Sawit MaNdoR™ MaNdoR™ 0 -
    13. Stanley02 Keajaiban Dunia [OMG]ABC 0 -
    Latest update

    Mr. Moderator, nak tanya sikit.... rekod speed server yang paling lama (termasuk international) ada tak? Would appreciate if you can share with us the info....
    TO BE OR NOT TO BE

  3. #83
    Landsay's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Di Rumah ANDA!!!
    Posts
    246

    Default

    nnti kami carik blik ye,,hehehehhe,,tu pon kalau kami ketemu,,,huhuhuh

  4. #84

    Default

    1. Enchantress OMG FAMILY TEAM [OMG]ABC 81 -
    2. Castello THE RED WARRIORS DSxR 60 -
    3. SKYZ FAMILY? ∞ € №1 OFF~ANC™ 47 -
    4. Pokemon THE RED DEVILS DSxR 44 -
    5. Mr & Mrs sAvvY ONLY FRIEND & FAMILY OFF~APC™ 39 -
    6. Marlboro lite Ketam And The Gangs. DSxR 38 -
    7. SaKaI WW Husni Maphacker DSxR 19 -
    8. iKanSegar tony,tono,ramdan,ken OFF~ANC™ 9 -
    9. k0r0saki Tono,Ramdan,Can,Tony OFF~ANC™ 9 -
    10. Thunder Phoenix Galau - 4 -
    11. ipun We Are Never give Up SW™ 4 -
    12. NW1SH Ladang Sawit MaNdoR™ ASS 0 -
    13. Stanley02 Keajaiban Dunia [OMG]ABC 0 -
    Satu persatu WW kena bomb

    nnti kami carik blik ye,,hehehehhe,,tu pon kalau kami ketemu,,,huhuhuh
    Thanx Landsay.....
    TO BE OR NOT TO BE

  5. #85
    Kapten arcobaleno's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    in my room
    Posts
    544

    Default

    Quote Originally Posted by pjmek View Post
    Satu persatu WW kena bomb
    lamanye. bila la nak abes ni....
    arcobaleno
    at your service

  6. #86
    Koperal
    Join Date
    May 2009
    Location
    Pangait Team
    Posts
    87

    Default

    hahahahaha.... mcm mana nak habis def tak banyak... hammer kecil2an pun boleh hit ww hahaha....
    ***** WE PLAY MULTI-FRIENDS, DON'T BANNED US ... BE HAPPY EVERYONE...

    ALL Pangaits CUTE....

    Boleh BAH kalau ko... kapanas sd si kawan... kekeke... atookoiiiiii....aramai kopio....

  7. #87
    Kapten arcobaleno's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    in my room
    Posts
    544

    Default

    tu la.def yang ada kompem2 xleh lawan mega hammer yang player2 dah ternak dari awal server.kalau nak menunggu sampai mega hammer tu mati semua, sampai bila2 pun xkan dapat sebab xdapat nak kumpul def langsung.asyik kena sapu je ngan mini hammer. so yang memiliki hammer kompem pening nak langgar kat mana untuk tayang hammer2 tu
    arcobaleno
    at your service

  8. #88

    Default

    1. Enchantress OMG FAMILY TEAM [OMG]ABC 91 -
    2. SKYZ FAMILY? ∞ € №1 OFF~ANC™ 69 -
    3. Castello THE RED WARRIORS DSxR 66 -
    4. Marlboro lite Ketam And The Gangs. DSxR 59 -
    5. Pokemon THE RED DEVILS DSxR 51 12/06/10 22:04
    6. Mr & Mrs sAvvY ONLY FRIEND & FAMILY OFF~ANC™ 39 -
    7. ipun We Are Never give Up SW™ 29 -
    8. SaKaI WW Husni Maphacker DSxR 24 -
    9. iKanSegar tony,tono,ramdan,ken OFF~ANC™ 9 -
    10. k0r0saki Tono,Ramdan,Can,Tony OFF~ANC™ 9 -
    11. Thunder Phoenix Galau OFF~ANC™ 4 -
    12. NW1SH Ladang Sawit MaNdoR™ ASS 0 -
    13. Stanley02 Keajaiban Dunia [OMG]ABC 0 -
    Lepas nie gerenti enchantress kena bomb lagi.... wkwkwk

    u la.def yang ada kompem2 xleh lawan mega hammer yang player2 dah ternak dari awal server.kalau nak menunggu sampai mega hammer tu mati semua, sampai bila2 pun xkan dapat sebab xdapat nak kumpul def langsung.asyik kena sapu je ngan mini hammer. so yang memiliki hammer kompem pening nak langgar kat mana untuk tayang hammer2 tu
    baik buat mega defender.....
    TO BE OR NOT TO BE

  9. #89
    Prebet Black Jack's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Sumut
    Posts
    12

    Default

    Quote Originally Posted by pjmek View Post
    baik buat mega defender.....
    haha. gimana mau buat mega defender? harus konsen pada satu ww baru bisa kumpul def terbesar. dengar khabar ada yang mau kumpul def sampe 4m. pasti mantabbb log report nya nanti. jangan lupa di share ya

  10. #90
    Kapten arcobaleno's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    in my room
    Posts
    544

    Default

    ooo. ada yang tengah wat rekod kumpul def gak ke? bagus r. kalau camtu bek ajak sume orang kumpul def kat situ gak. baru best kalau ada rekod hammer n rekod def. pastu leh tunjuk kat server international n promote server myx ni. kompem diorang kagum pasal ada wat rekod besar. then ramai yang main kat myx plak
    arcobaleno
    at your service

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •