Page 1 of 25 12311 ... LastLast
Results 1 to 10 of 248

Thread: WW Latest Update

  1. #1

    Default WW Latest Update

    WW

    1. ipun SW™ Family SW™ 22
    2. figur WW ALL [OMG], NW© [OMG]PRO 17
    3. Enchantress [OMG]ABC 3 -
    4. Natar - 0 -
    5. R & G DSxCK 0 -
    6. Natar - 0 -
    7. Natar - 0 -
    8. Natar - 0 -
    9. Natar - 0 -
    10. Natar - 0 -
    11. Natar - 0 -
    12. Natar - 0 -
    13. Natar - 0 -
    4 horse race.... biar betul team yang lain x nak pegang WW ke? huhu

    1. DSxR 52 14379 747694
    2. [OMG]ABC 54 8721 470914
    3. [OMG]APC 60 7017 421048
    4. SW™-Rz 44 9219 405621
    5. NW© 53 7268 385226
    6. [OMG]PRO 55 6367 350179
    7. SW™ 34 10061 342065
    8. DSxCK 36 8428 303423
    9. [OMG]NE 35 6575 230109
    10. [OMG]NE8 47 4283 201303
    DsxR x hold WW.... NW pun x nak pegang, share ngan OMG PRO pulak.... for R&R, no comment memang x mampu lah kan....

    Kalau camni, confirm OMG lah yang akan menang.....

  2. #2
    Kapten arcobaleno's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    in my room
    Posts
    544

    Default

    wow.mari kita lihat sape yang kena
    arcobaleno
    at your service

  3. #3

    Default

    ramai yg semakin xberminat ambil ww

  4. #4

    Default

    1. ipun SW™ Family SW™ 34 -
    2. figur WW ALL [OMG], NW© [OMG]PRO 19 -
    3. Enchantress [OMG]ABC 4 -
    4. R & G Keajaiban Dunia DSxCK 1 -
    Ramai players kat myx nie dah nak pencen...... xde semangat nak jaga WW.

    Well anyway, pengorbanan masa & gold selama 3 bulan menjaga kampung jgn di sia-siakan.... keluarkanlah semua troops dan jom berperang... dah nak habis nie woi.....

  5. #5
    Lans Koperal
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    51

    Default

    kalau ambil ww pun x bnyk yg support x guna juga
    ALly R&R x ambil ww ker

  6. #6

    Default

    Quote Originally Posted by palagas View Post
    kalau ambil ww pun x bnyk yg support x guna juga
    ALly R&R x ambil ww ker
    perkampungan R&R pun x terjaga (selalu kene rampok)... ni lagi nak support WW... gerenti lingkup bro

  7. #7
    Prebet
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Negeri Di Awan
    Posts
    8

    Default

    Hmmm..... memang sedikit sangat

  8. #8
    Askar Picisan™ Sanji's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    New World
    Posts
    1,050

    Default

    dengar cerita def ipun pun sakit nak tahan serangan natar. hmm


    "Never trust someone with mask"

  9. #9

    Default

    1. ipun SW™ Family SW™ 47 12/03/26 14:18
    2. figur WW ALL [OMG], NW© [OMG]PRO 29 -
    3. Enchantress OMG TEAM [OMG]ABC 19 -
    4. R & G WW DSx DSxCK 1 -
    5. Natar - 0 -
    6. Natar - 0 -
    7. ANTI Ez Benz SW™ 0 -
    8. Natar - 0 -
    9. Natar - 0 -
    10. Natar - 0 -
    11. Natar - 0 -
    12. Natar - 0 -
    13. Natar - 0 -
    SW - 2 WW, [OMG] - 2 WW, DSx - 1 WW

    DSx x akan menang WW nie, sebab big hammer SW, [OMG] dan mungkin R&R gerenti akan 0 kan WW tu nanti. Sekurang-kurangnya team yg lain masih ada back-up WW.....

  10. #10
    GreatesT RuleR Castello@myx's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Putrajaya Malaysia
    Posts
    157

    Default

    Quote Originally Posted by pjmek View Post
    SW - 2 WW, [OMG] - 2 WW, DSx - 1 WW

    DSx x akan menang WW nie, sebab big hammer SW, [OMG] dan mungkin R&R gerenti akan 0 kan WW tu nanti. Sekurang-kurangnya team yg lain masih ada back-up WW.....
    Cakap mcm tin kosong..hehehehe..DSxR memang tak minat WW kali nie..Kami suka nengok WW naik turun jer kali nie..lalalala

    Pemenang tetap ada..tak kira siapa pun kami semua tak kisah..tapi kepedihan untuk siap lvl 100 pasti ada

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •