Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 48

Thread: ABC/APC meta dengan DSx

  1. #11

    Default

    setahu aku, DSX hanya membalas mereka yang mula bikin kacau atau mereka yang menyentuh player nye..
    mereka tidak mula cari hal dahulu.. jika dirunding, ya bisa dirunding,jika tidak, perang aja lah..boss nye itu, lembut bangat

  2. #12
    Askar Picisan™ Sanji's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    New World
    Posts
    1,050

    Default

    jangan la gang bang si MCtm tuh, sorang2 je xde meta lain. isk2 kesian


    "Never trust someone with mask"

  3. #13
    Koperal SKCrow's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Mersing, Johore, Malaysia
    Posts
    96

    Default

    Quote Originally Posted by Sanji View Post
    jangan la gang bang si MCtm tuh, sorang2 je xde meta lain. isk2 kesian
    xde meta but ada :-
    Brothers and Sisters:
    SW™
    Nooßs

    xde masalah tntg tu...
    “For want of a nail, the shoe was lost... For want of a shoe, the horse was lost...For want of a horse, the rider was lost...For want of a rider, the battle was lost...For want of a battle, the kingdom was lost, And all for the want of a horseshoe nail.”

  4. #14

    Default

    aku ada dengar cerite, OMG APC nie ade yang tak boleh dipercaye. sebabnye.. dgn SW pon mereka join serang DSX .. tak tahu a.k.a dark slayer ini keluar dari APC dan join SW lalu join mission menyerang castello.. kabar ini aku dengar dari APC sendiri nie.. adakah APC mahu putus konfed WW dengan DSx hanya sebab mereka ini? kabar juga aku dengar DSX sedia utk putus konfed dengan APC jika dilihat APC terus backstab begini.. matlamat DSX katanya dari castello itu bukan untuk memenangi WW ya..cuma mahu menjadi ally number 1. .

  5. #15
    Koperal SKCrow's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Mersing, Johore, Malaysia
    Posts
    96

    Default

    OMG mmg xboleh percaya same TAG OMG pn blh perang...ni kan pulak lain TAG..
    “For want of a nail, the shoe was lost... For want of a shoe, the horse was lost...For want of a horse, the rider was lost...For want of a rider, the battle was lost...For want of a battle, the kingdom was lost, And all for the want of a horseshoe nail.”

  6. #16
    GreatesT RuleR Castello@myx's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Putrajaya Malaysia
    Posts
    157

    Default

    Waaa..aku tak tau apa2..ko dah cite semua..bagus2..sila IGM aku personal..atau cer cite mau dengar..2 minggu aku outstation..dan br 2 hari aktif kembali..

  7. #17

    Default

    Dsx ade backstab orang x ???

    asyik dengar ally lain yg backstab jer ni..
    I Wanna Be Like A Common People
    I Wanna Be Like A Common People Like YOU

  8. #18

    Default

    Bukan mcm tu bro...sape2 yg nk serang konfederasi APC...diaorg kena keluar dari ally...x payah menyusahkan ally APC....nanti semua ally salah anggap...WW SKYZ dah 2 kali kena hentam....1st dari budak SW,2nd dari budak ABC sendiri...so MT APC telah buat keputusan...kalau nk buat hal sendiri di minta kuar ally...Isabella dgr mitos aje tu.....DSX pun pernah jadi backstabber myx3 dan myx4....so biasalah tu...sbb tu kena balik masa myx4.adat permainan.

    Team skyz,
    Balqiss
    Last edited by skynet; 05-04-2012 at 05:22 PM.
    team balqiss

  9. #19

    Default

    Quote Originally Posted by skynet View Post
    Bukan mcm tu bro...sape2 yg nk serang konfederasi APC...diaorg kena keluar dari ally...x payah menyusahkan ally APC....nanti semua ally salah anggap...WW SKYZ dah 2 kali kena hentam....1st dari budak SW,2nd dari budak ABC sendiri...so MT APC telah buat keputusan...kalau nk buat hal sendiri di minta kuar ally...Isabella dgr mitos aje tu.....DSX pun pernah jadi backstabber myx3 dan myx4....so biasalah tu...sbb tu kena balik masa myx4.adat permainan.

    Team skyz,
    Balqiss
    aku tunggu WW SKYZ tu naik....lvl 95 aku bom...

  10. #20

    Default

    Quote Originally Posted by Big EyE View Post
    aku tunggu WW SKYZ tu naik....lvl 95 aku bom...
    silakan bro...itu kebiasaan WW,selalu kena bom.
    team balqiss

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •