Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 31 to 40 of 48

Thread: ABC/APC meta dengan DSx

  1. #31
    GreatesT RuleR GaDiSKaLiSPeLuRu's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    LP kata atas Awan..
    Posts
    483

    Default

    Quote Originally Posted by myxlover View Post
    hurmm..kesian si adib23 nie... kwn aku nie..mengikut dia cakap, ID tak tahu ni mmg ID solo dia..xde org kacau pun.. lps kena kick dr ally dia, xtau ape sbb tetiba kena kick..dia join ally panglima arnab @ APC.. lps tu xbrsmgt daa main sbb ada org tuduh dia pengkhianat dan busy.. so, apelagi sblm close, serang jelaa..."peace yo"
    hurmmm..... asal dri APC pastu masuk RZ pastu masuk APC balik....



    Allah berfirman bermaksud: "Dan fitnah itu lebih besar bahayanya daripada pembunuhannya." (Surah Al-Baqarah: 191)
    "Tidak masuk syurga orang yang suka menyebarkan fitnah." (Riwayat Bukhari dan Muslim)


  2. #32
    Lans Koperal
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    51

    Default

    id tak tahu dah tukar pass dan support ww

    dan new management

  3. #33
    GreatesT RuleR Castello@myx's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Putrajaya Malaysia
    Posts
    157

    Default

    Sama ada tukar password atau tukar milik owner baru..tak semestinya id itu terlepas..

    Jadi kami menungu masa ianya terpadam..atau kami akan padamkan id tu dr peta travian.

    Ini janji aku...
    Last edited by Castello@myx; 05-14-2012 at 07:20 PM.

  4. #34

    Default

    cata... cata.. cata...

  5. #35
    Prebet
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Shah Alam
    Posts
    14

    Default

    bro palagas..sila delete id pengkhianat tu terus dari family kita......wat malu kaum je main backstab ni..team asal kita xde yang mcm ni......

    Yang penting bukan SW yang menang...sape menang pon xkesah janji server ni leh abis cepat ha3....

  6. #36

    Default

    jangan nak panggil pengkhianat.. kalau tak tau cerita macam mana... huhu..

    Quote Originally Posted by azrul View Post
    bro palagas..sila delete id pengkhianat tu terus dari family kita......wat malu kaum je main backstab ni..team asal kita xde yang mcm ni......

    Yang penting bukan SW yang menang...sape menang pon xkesah janji server ni leh abis cepat ha3....
    jangan rasa diri kamu tu bangus sangat la azrul..
    Last edited by arcobaleno; 05-16-2012 at 04:48 PM. Reason: double post

  7. #37
    WW HoldeR
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Rembau Daerah Beradat..N.9
    Posts
    72

    Default

    Quote Originally Posted by haha View Post
    jangan rasa diri kamu tu bangus sangat la azrul..
    haha......wkwkwkwkw
    Last edited by silent; 05-16-2012 at 02:07 AM. Reason: saje

  8. #38
    Koperal
    Join Date
    May 2009
    Location
    Pangait Team
    Posts
    87

    Default

    close this thread mod...
    ***** WE PLAY MULTI-FRIENDS, DON'T BANNED US ... BE HAPPY EVERYONE...

    ALL Pangaits CUTE....

    Boleh BAH kalau ko... kapanas sd si kawan... kekeke... atookoiiiiii....aramai kopio....

  9. #39
    Lans Koperal
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    51

    Talking

    Quote Originally Posted by Castello@myx View Post
    Sama ada tukar password atau tukar milik owner baru..tak semestinya id itu terlepas..

    Jadi kami menungu masa ianya terpadam..atau kami akan padamkan id tu dr peta travian.

    Ini janji aku...
    kalau dah janji apa blh buat
    tunaikan lah janji tu
    buat latihan cata......

  10. #40

    Default

    ape pasal nk gaduh2 ni...just game je....WW SKYZ pun dapat hammer dari ABC,SW dan DSX....ni kan game perang...perang je sampai 0 pop...boleh cepat berhenti bermain...GKP ni garang sgt....x comel ore puan garang2...lembut skit ye..tapi jgn serang i ye GKP..kite kan geng...
    team balqiss

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •