Results 1 to 9 of 9

Thread: dAMn™Mv| DAH ISYTIHARKAN PERANG KE ATAS Freedom™???

  1. #1

    Angry dAMn™Mv| DAH ISYTIHARKAN PERANG KE ATAS Freedom™???

    Dengar kata founder Freedom™, alliance dAMn™Mv| dah isytiharkan perang kat Freedom??? apa cerita??? baru 6 hari server ts6 start, dah nak perang??? dahsyat~~~

    Click image for larger version. 

Name:	capture-20120406-145647.jpg 
Views:	405 
Size:	8.9 KB 
ID:	628

  2. #2

    Default

    ala...biasa la bdk kecik...mmg cpt marah...terus nak perang...x tau kemampuan dri lg..p dorang dh tarik balik tu...hahahaha

  3. #3

    Default

    haha..awlnya mahu perang.....bkn ada cata pun

  4. #4

    Default

    tu la pasal. terkezut aku, pemimpin pun xda lagi. jangan kata cata,,askar2 pedang pun blm research lagi. wakakaka

  5. #5

    Default

    ala jgn la terasa...tu ally aku main tekan2 jer...tak de musuh pun..

  6. #6

    Default

    masih awal nak berperang

  7. #7

    Default

    dAMn™Mv bukan wing yang sah utk dAMn™
    so leh attack ja haha

  8. #8
    Permanent Fail
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    In Travian World
    Posts
    14

    Default

    Ribut ................................ BAKAR

  9. #9
    Permanent Fail
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    3

    Default

    sape2 nk beli gold pakej E 1600 tp tak tahu cara nak beli,boleh inbox sy ke emel |fair _ lord @ yahoo . com|.
    harga dia sama dgn pakej E 49.99 USD =RM155.
    sy just nak tolong.
    semoga maju dalam travian.
    boleh bank in via bank islam n cimb

    p/s:PAYMENT M'GUNAKAN LIBERTY RESERVE LEBIH DIGALAKKAN

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •