Results 1 to 10 of 10

Thread: Konflik sw???

  1. #1

    Default Konflik sw???

    Kabarnya SW punya konflik dalaman.. WW ipun disabotaj orang dalaman juga? kenapa yer? keliatannyer server myx kali ini berlanjutan lama lagi lah.. Sesiapa punya info konflik di SW silahkan share lah

  2. #2

    Default

    Apa dah jadi dgn SW nie...?
    TO BE OR NOT TO BE

  3. #3
    Landsay's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Di Rumah ANDA!!!
    Posts
    246

    Default

    biar jadi macam2,,baru best,hehehehe

  4. #4
    Kapten J1ra1ya's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    my3
    Posts
    555

    Default

    Ada pemain dari SW yang dah terpadan akaun hari nih lepas ww ipun ranap....
    Adakah orang yang sama mensabotaj ww ipun dengan menghantar balik semua def...
    Sebelum menyerang ww sampai ranap menyembah bumi...

    Rugi 3 hammer kecik DSxR yang telah kuar dan meruntuhkan ww ipun...

  5. #5
    Koperal SKCrow's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Mersing, Johore, Malaysia
    Posts
    96

    Default

    ada la tu player SW y xpuas hati dgn ipun..klau x xkn la suka2 jer nk hack...
    “For want of a nail, the shoe was lost... For want of a shoe, the horse was lost...For want of a horse, the rider was lost...For want of a rider, the battle was lost...For want of a battle, the kingdom was lost, And all for the want of a horseshoe nail.”

  6. #6

    Default

    aku ada dengar kabar nya, di ally noob tu ade yang mahu support, ade yang mahu support OMG,kiranya ada perebutan Def dan support kiranya tu.. Diha itu mahunya support SW tapi ada MT lainnye mahu support OMG..

  7. #7

    Default

    Quote Originally Posted by ISABELLA View Post
    aku ada dengar kabar nya, di ally noob tu ade yang mahu support, ade yang mahu support OMG,kiranya ada perebutan Def dan support kiranya tu.. Diha itu mahunya support SW tapi ada MT lainnye mahu support OMG..
    wahhh ko salah sorang noob ke? huhu

  8. #8

    Default

    noob?? noobcrew ke??
    Myx6/Tcx3 Sarutobi

  9. #9
    Koperal krochks's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Malaysia
    Posts
    91

    Default

    Quote Originally Posted by Retired clan View Post
    noob?? noobcrew ke??
    season depan noobcrew main tak?
    we are more quality!!!

  10. #10
    Staff Sarjan xxreezaxx's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    DoomSquad maybe
    Posts
    192

    Default

    thread closed, go play somewhere else ahahahaha
    LoVEy DoVEy...

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •