Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 38

Thread: My6 2012 - Gold vs PRIME vs dAMn

  1. #1

    Default My6 2012 - Gold vs PRIME vs dAMn

    otai2 sekalian... meh meh ulas sket My6 2012 kali ni.....

    Persekutuan Gold, PRIME dan dAMn... ally dominan setakat ni kat MY6... hebat sangat ke dorang ni.....
    masing2 ada support unit dan wings.....

    tapi jgn lupa... jgn pandang rendah...

    STAR juga nampaknya berpotensi bakal hebat..... walaupun wingsnya masih kecil dan tak seramai Gold, PRIME dan dAMn...... tapi leadernya antara pemegang ranking yg agak selesa.....

    GNSTR..... siapa plak ni...... single ally tapi with top player..... adakah secret weapon kepada salah satu ally dominan tadi.... atau pun stand alone punya ally yg bakal menangguk di air keruh... hahahahaha....

    ally2 lain pun jgn dipandang sebelah mata... masih awal game.... mcm2 perkara boleh terjadi di masa akan datang...

    meh meh bgai ulasan dan pandangan masing2.... kalao ada wakil dari setiap ally lagi best...

    ##note: msih ada top2 player yg xder ally lagi.... apakah agenda mereka?... hehehehehehe...

  2. #2
    Prebet Valkyrie's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Di laptop mu
    Posts
    8

    Default

    dAMn dengan PRIME
    VS
    Triology dengan Gold


    Congratulation to ESA Family who win the WW

  3. #3

    Default

    perjalanan masih jauh..

  4. #4
    Landsay's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Di Rumah ANDA!!!
    Posts
    246

    Default

    jauh x jauh,,,serang je,,huhuhuh

  5. #5

    Default

    dah perang dah

  6. #6
    Lans Koperal
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    51

    Default

    ally besar2 pun kalau tak ada perang tak guna juga...
    kalau nak tngk ally mana yang hebat korang start lah war dari sekarang
    kalau otai pun tak ada perang, tak ada makna nya

  7. #7

    Default

    Quote Originally Posted by Valkyrie View Post
    dAMn dengan PRIME
    VS
    Triology dengan Gold
    STG menangguk di air keruh.... hahahaha.....

  8. #8

    Default

    kitorg sahut cabaran tu
    STG = tempat ahli buangan dAMn, PRIME & Gold

  9. #9

    Default

    tu la.... STG ni mungkin talam dua muka gak.... dgn semua org dia baik... sampai masa nanti dia laga2kan semua org.... dlm diam2 jauh kat SW dia dah buat wing kat situ.... mungkin ada udang sebalik batu....

    dengar citer hari tu PRIME dgn dAMn buat misi serang dak Trilogy.... ramai gak yg terlibat.... apa citer berjaya ke tak.... nampak gayanya mcm tak berhasil jer sebab pop dak Trilogy tu mcm maintain seperti biasa....
    Last edited by serai; 06-14-2012 at 08:08 PM.

  10. #10
    Lans Koperal
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    JayBee
    Posts
    24

    Default

    PRIME sekarang dalam proses penyingkiran ally2 STG dari kawasan barat daya....
    PROTECT EACH OTHER
    Try One Of Us,
    We'll Attack You TOGETHER
    We'll Give You NO MERCY
    We'll Give You a FEAR
    TILL THE END !!!

    Then.. Why so Serious?!!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •