Results 1 to 7 of 7

Thread: MoL Point Di Hentikan

  1. #1
    GreatesT RuleR Castello@myx's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Putrajaya Malaysia
    Posts
    157

    Default MoL Point Di Hentikan

    MYX dalam penghujung ..ada plak masalah nie..maka banyaklah troops2 kelaparan..kematian troops dan pelbagai masalah bagi pemain yang menggunakan gold..sampai bila masalah nie..?

    Kami bukan pemain yang kaya raya mempunyai kad kredit..tapi masih support dengan mol point..

    Jika masalah nie berlanjutan hinga 2-3 hari..Rasanya permainan nie perlu ditamatkan setelah beberapa bulan derita membela hammer tapi bakal mati kelaparan kerna tak mampu nak NPC crops dan tiada plus untuk crops.

    Harap admin ambil tindakan segera atau mencari solusi lain

  2. #2
    Landsay's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Di Rumah ANDA!!!
    Posts
    246

    Default

    sistem mol point tidak berfungsi...jadi harap bersabar yek....

  3. #3
    Lans Koperal
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    51

    Default

    tak apa id yang tak aktif kan banyak
    boleh rembat crop dari sana
    huhu............

  4. #4
    Landsay's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Di Rumah ANDA!!!
    Posts
    246

    Default

    Quote Originally Posted by palagas View Post
    tak apa id yang tak aktif kan banyak
    boleh rembat crop dari sana
    huhu............
    satu ikhtihar yg bagus,,,good palagas...

  5. #5
    Community Manager AdaM's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    380

    Default

    Untuk sementara boleh beli Goplayplay punya kad pra-bayar di Mol.

    https://www.mol.com/v5/en/Gamehive_m...D=GoRJeCYBVPs=

  6. #6

    Default

    huhu~ goplayplay kad susah nak cari wooo.. huhu~

  7. #7
    Lans Koperal
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    51

    Default

    adam mol point ok dah ker
    huhu.... lama tak beli gold ni
    nak rembat crop dari id tak aktif
    aku tak berapa tau mcm mana nak hack password orang
    wkwkwk

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •