Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 18

Thread: Ini kali lah - war but with who ????

  1. #1

    Default Ini kali lah - war but with who ????

    This new thread is dedicated to all myx travianners...

    What is happening now? Longest server ever? is that it..... is that how you guys want to be remembered???

    Biggest hammer troops ever....heheh

    Apa-apa pun, saya percaya myx server kali ini akan memberikan kita rekod-rekod baru seperti di bawah :-

    1. Server speed yang paling lama (termasuk international).
    2. Hammer troops yang terbanyak....
    3. Mata penyerang & pembela tertinggi.... (maybe)


    Kalau sudi, curahkanlah pendapat-pendapat anda disini ya..... kalau nak mulakan peperangan yang baru pun okay.... 1 vs 1... buat masa ini, peperangan sekarang adalah 3 penjuru. Siapa silap, dia yang kena....heheh semua pun play safe.... wkwkwk
    TO BE OR NOT TO BE

  2. #2
    Lans Koperal
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    51

    Default

    biarlah server ni jadi jadi mcm server normal
    wkwkwk............kita layan saja yang penting gold jangan lupa reload

  3. #3
    Koperal
    Join Date
    May 2009
    Location
    Pangait Team
    Posts
    87

    Default

    longest server ever... boleh tu... tak kisah.... hahahahahaha....
    ***** WE PLAY MULTI-FRIENDS, DON'T BANNED US ... BE HAPPY EVERYONE...

    ALL Pangaits CUTE....

    Boleh BAH kalau ko... kapanas sd si kawan... kekeke... atookoiiiiii....aramai kopio....

  4. #4
    Prebet Black Jack's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Sumut
    Posts
    12

    Default

    Quote Originally Posted by pjmek View Post
    This new thread is dedicated to all myx travianners...

    What is happening now? Longest server ever? is that it..... is that how you guys want to be remembered???

    Biggest hammer troops ever....heheh

    Apa-apa pun, saya percaya myx server kali ini akan memberikan kita rekod-rekod baru seperti di bawah :-

    1. Server speed yang paling lama (termasuk international).
    2. Hammer troops yang terbanyak....
    3. Mata penyerang & pembela tertinggi.... (maybe)


    Kalau sudi, curahkanlah pendapat-pendapat anda disini ya..... kalau nak mulakan peperangan yang baru pun okay.... 1 vs 1... buat masa ini, peperangan sekarang adalah 3 penjuru. Siapa silap, dia yang kena....heheh semua pun play safe.... wkwkwk
    1) kalau pendapat ane, bisa aja tiga" rekod itu dicapai kerna durasi server myx udah di drag sampai sekarang. udah pasti hammer bisa dicetak bejibun dari awal server sampe sekarang, malahan mini hammer aja udah bisa jadi hammer besar kerna durasi server udah terlalu lama.

    2) kalau rekod server paling lama sih, ane ga tau apa yang bisa dibanggakan. kerna bisa aja pemain" di suatu server itu rame" ga mahu naikin WW nya. Tapi biasanya pihak admin akan reset server dengan cara membiarkan natar yang menang atau di reset aja dengan round server yang baru. kalau di myx, ane masih kurang jelas kenapa pemain-pemain nya mau main kek gini. mending di fokus aja satu WW dan kasi menang. kan repot ngurus hammer ama mau ngisi gold. tapi iaa, terserah deh. kalau pemain myx kaya" dan mau ngisi gold terus, silakan aja. yang untung kan pihak admin pusat di german

    3) apa masih rame yang main di server myx? atau tinggal dikit aja? ane juga udah tutup id kerna udah cape main round kali ini . percuma aja cetak def.pasti habis disapu mini" hammer

    4) ane rasa, round kali ini suremmm bgt. mungkin udah kurang pemain. kalau diliat, kyk na DSxR dominasi server ini. NE juga udah kurang hot. biasanya kyk season" yang lalu, kuadran NE pasti kuadran yang non-stop war na sampe rame yang takut untuk bermain di sana kalau di NW, ane kurang tau politik di sana. yang pasti, rame yang delete id atau kecundang di mid server . SW udah pada kabur ke idx semuanya. mungkin udah bosan main atau kurang seru~ syabas utk team SE.hajar terus sampe tahun depan!! pasti kalian yang menang

  5. #5

    Default

    Akaun member kena hack....huhuh

    wat happen i dono..... mungkin lepas nie kena war dgn hackers......
    TO BE OR NOT TO BE

  6. #6
    Landsay's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Di Rumah ANDA!!!
    Posts
    246

    Default

    securty travian mmg thap terbaik,,ssh nk hack,,,cuma pemain je x berapa reti nk jaga akaun dngan betul.....

  7. #7
    Koperal SKCrow's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Mersing, Johore, Malaysia
    Posts
    96

    Default

    Quote Originally Posted by Landsay View Post
    securty travian mmg thap terbaik,,ssh nk hack,,,cuma pemain je x berapa reti nk jaga akaun dngan betul.....
    aku sokong...biasa la...klau dh terserang org sendiri alasan kne hack..."bagi pass kat beribu org"...rasakan la...silap siapa...silap sendiri...sendiri mau igt la...
    “For want of a nail, the shoe was lost... For want of a shoe, the horse was lost...For want of a horse, the rider was lost...For want of a rider, the battle was lost...For want of a battle, the kingdom was lost, And all for the want of a horseshoe nail.”

  8. #8

    Default

    Quote Originally Posted by SKCrow View Post
    aku sokong...biasa la...klau dh terserang org sendiri alasan kne hack..."bagi pass kat beribu org"...rasakan la...silap siapa...silap sendiri...sendiri mau igt la...
    have to disagree on that.... kalau xde contoh dari server myx yang lepas... alasan akaun kena hack tak akan ditimbulkan.

    Correct me if i'm wrong, tapi saya akan ambil contoh seperti fungsi seperti di bawah :-

    Log-keluar berjaya!
    Terima kasih atas lawatan anda

    Jika orang lain ada menggunakan komputer ini, anda patut padamkan cookie demi keselamatan anda:

    Padamkan cookie

    Ini salah satu langkah keselamatan.... well kalau dah close browser.... dan on balik, cuma id pemain yang akan keluar... password memang tak akan dipaparkan.... namun begitu, sekiranya seorang yang cerdik dan amat arif dgn aplikasi komputer... sure dia akan dapat HACK gold dan lain-lain..... (that is what we call hackers) itulah travian mewujudkan langkah keselamatan tersebut.....

    SKCrow.... you are not new to this thing and have lots of experience.... even in other online gaming... sebagai contoh BLACKSHOT.... still got hackers, aku layan juga game tersebut sekarang nie .... dont deny this.... or are you an accomplice of this hacker community...... or just in denial and can't accept the truth.

    It happens.... dont deny this.... cause they will always be a loophole somewhere in every online gaming.... my regrets is that, why dont the teams fight fairly and just enjoy the game..... if this continue.... i believe this is the end of malaysian travian server.

    Saranan saya... please help, report this matter and continue improving the security in myx S.Moderator Landsay.... there just too many hackers out there. For the good of the game, we have to do something.
    TO BE OR NOT TO BE

  9. #9

    Default

    Quote Originally Posted by pjmek View Post
    have to disagree on that.... kalau xde contoh dari server myx yang lepas... alasan akaun kena hack tak akan ditimbulkan.

    Correct me if i'm wrong, tapi saya akan ambil contoh seperti fungsi seperti di bawah :-

    Log-keluar berjaya!
    Terima kasih atas lawatan anda

    Jika orang lain ada menggunakan komputer ini, anda patut padamkan cookie demi keselamatan anda:

    Padamkan cookie

    Ini salah satu langkah keselamatan.... well kalau dah close browser.... dan on balik, cuma id pemain yang akan keluar... password memang tak akan dipaparkan.... namun begitu, sekiranya seorang yang cerdik dan amat arif dgn aplikasi komputer... sure dia akan dapat HACK gold dan lain-lain..... (that is what we call hackers) itulah travian mewujudkan langkah keselamatan tersebut.....

    SKCrow.... you are not new to this thing and have lots of experience.... even in other online gaming... sebagai contoh BLACKSHOT.... still got hackers, aku layan juga game tersebut sekarang nie .... dont deny this.... or are you an accomplice of this hacker community...... or just in denial and can't accept the truth.

    It happens.... dont deny this.... cause they will always be a loophole somewhere in every online gaming.... my regrets is that, why dont the teams fight fairly and just enjoy the game..... if this continue.... i believe this is the end of malaysian travian server.

    Saranan saya... please help, report this matter and continue improving the security in myx S.Moderator Landsay.... there just too many hackers out there. For the good of the game, we have to do something.
    tak abis2 alasan kena hack kalau serang member sendiri,.kalau serang member lawan xde lak kena hack

  10. #10

    Default

    tak abis2 alasan kena hack kalau serang member sendiri,.kalau serang member lawan xde lak kena hack
    mestilah sis ... sebab kalau attack team lawan maksudnya tengah war lah tu kan, so bolehlah diterima (mungkin dia dah marah dan nak hentam terus....wkwkwk). Nie diam2 je, entah2 troop dah jalan pegi suicide member sendiri.... dahlah akaun tu memang dijaga oleh 1 player dan 2 sitter.... pandai pulak askar tu gerak sendiri huhuhu.....prazzzzz friendship is made base on trust and we know them.....time have proven it as we played many servers before....
    Last edited by pjmek; 06-21-2012 at 10:21 PM.
    TO BE OR NOT TO BE

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •