Results 1 to 6 of 6

Thread: Pertukaran Kampung bagi Wira ?

  1. #1
    Prebet
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    k.l
    Posts
    2

    Question Pertukaran Kampung bagi Wira ?

    kawan2 , macam mane saye nak alihkan wira dari kampung pertama ke kampung ke dua ?
    adakah kene tggu wira mati baru hidupkan di kampung ke 2 ? atau ade cara lain ?

  2. #2
    Landsay's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Di Rumah ANDA!!!
    Posts
    246

    Default

    Quote Originally Posted by daduu View Post
    kawan2 , macam mane saye nak alihkan wira dari kampung pertama ke kampung ke dua ?
    adakah kene tggu wira mati baru hidupkan di kampung ke 2 ? atau ade cara lain ?

    nak transfer, kena klik kat "keluarkan wira".. kalau tak klik, dia akan datang sebagai bantuan.. Tujuan perubahan ni adalah supaya wira boleh membantu kampung sendiri tapi still bagi bonus sumber pada kampung utama..

    http://forum.travian.com.my/showthre...elayan&p=60935

  3. #3
    Prebet
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    k.l
    Posts
    2

    Default

    bantu kampung sendiri utk ape kalau bonus sumber still pada kampung utama ? bantu dalam serangan x serupa dengan hantar wira sebagai bantuan ??

    x boleh ke kite nak tukar bonus sumber ke kampung lain ?

  4. #4
    Landsay's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Di Rumah ANDA!!!
    Posts
    246

    Default

    Quote Originally Posted by daduu View Post
    bantu kampung sendiri utk ape kalau bonus sumber still pada kampung utama ? bantu dalam serangan x serupa dengan hantar wira sebagai bantuan ??

    x boleh ke kite nak tukar bonus sumber ke kampung lain ?
    Ok begini...jika mahu hantar wira,sila klik "keluarkan wira" kerana jika tidak klik "keluarkan wira"..bonus wira akan still di kg utama,,

    kalau klik "keluarkan wira" untuk hantar wira ke kg ke-2 tu,,bonus akan ke kg ke-2 itu lah,,,faham ?

  5. #5

    Default

    "keluarkan wira" ni feature baru ke?

  6. #6
    Landsay's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Di Rumah ANDA!!!
    Posts
    246

    Default

    Quote Originally Posted by Colt View Post
    "keluarkan wira" ni feature baru ke?
    ye .....................

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •