Results 1 to 1 of 1

Thread: Mengembara dari kampung lain.. Bagaimana?

  1. #1

    Question Mengembara dari kampung lain.. Bagaimana?

    Saya ada dua kampung, perjalanan masa untuk mengembara dari ibukota adalah 11jam, manakala perjalanan mengembara (jika dikira jarak perjalanan dari kampung ke-2 saya) cuma 19minit. Saya pernah menghantar wira saya ke kampung ke-2 dan cuba untuk mengembara dari kampung ke-2 tersebut, tapi mendapat notifikasi, "Pengembaraan wira hanya boleh dilakukan dari tempat wira tinggal". setahu saya (melalui forum travian server lain), jika kampung ke-2 saya ada rumah agam wira, saya sepatutnya boleh mengembara dari kampung ke-2 saya itu. kenapa tak boleh pulak dalam server speed tx3.travian.com.my?

    jika boleh, tolong terangkan bagaimana melakukannya.. ^_^ cheerz..
    p/s: sorry, dah cuba search mcm2 term, x jumpa jugak jawapan kepada soalan sy nih..

  2. #2
    Landsay's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Di Rumah ANDA!!!
    Posts
    246

    Default

    Bnyak betul soalan pasal perkara nie,,,huh

    nak transfer, kena klik kat "keluarkan wira".. kalau tak klik, dia akan datang sebagai bantuan..so nak hantar mengembara dari kg ke 2 tu x lepaslah........Ingat satu perkara sahaja..." jika ingin hantar wira ke kampung lain,lebih elok klik "keluarkan wira'.... "

    http://forum.travian.com.my/showthre...elayan&p=60935

  3. #3

    Default

    Quote Originally Posted by leewind View Post
    kenapa tak boleh pulak dalam server speed tx3.travian.com.my?
    Wah leewind, anda masih hantar wira untuk pengembaraan di TX3?

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •