Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 28

Thread: DSx Pembuli!?

  1. #1

    Angry DSx Pembuli!?

    Mentang2 korang guild besar, selalu rompak budak kecik, tapi bila kena rompak balik, main kasar! Main cata2 segala.. ape nih bro!?

    RM0.01 yang selalu rompak aku tu, korg buat der.. bila kite nak ambik balik sikit dari player inactive dorg, terus main cata pulak.. cisss.. lepas nih main sim city ler nampaknya.. DSx akan hancurkan kampung2 ku lepas post nih.. @ lepas habis 1600 cata player sombong tu..

    http://j.mp/QQIIkX

  2. #2

    Default

    aku baaaru nak belajar main Travian nih, dah korang main cata2 pulak.. ahli lain sibuk WW, yang sekor nih sibuk nak mencata budak kecik pulak.. kesian aku tengok cata 1600 tu musnah.. zzz

  3. #3

    Default

    minta bantuan boleh?
    siapa anti-DSx sini? angkat keyboard! >.<
    Tolong bagi hero korg lepak kat kampung sy, mesti byk exp dpt kan3? xD

  4. #4
    Staff Sarjan xxreezaxx's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    DoomSquad maybe
    Posts
    192

    Default

    mod, tutup je thread nih
    LoVEy DoVEy...

  5. #5
    Koperal SKCrow's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Mersing, Johore, Malaysia
    Posts
    96

    Cool

    Quote Originally Posted by leewind View Post
    Mentang2 korang guild besar, selalu rompak budak kecik, tapi bila kena rompak balik, main kasar! Main cata2 segala.. ape nih bro!?

    RM0.01 yang selalu rompak aku tu, korg buat der.. bila kite nak ambik balik sikit dari player inactive dorg, terus main cata pulak.. cisss.. lepas nih main sim city ler nampaknya.. DSx akan hancurkan kampung2 ku lepas post nih.. @ lepas habis 1600 cata player sombong tu..

    http://j.mp/QQIIkX
    Namenya pn war game...adat la merompak & d rompak...big player pn kne rompak...ni kan pulak y kecik...
    “For want of a nail, the shoe was lost... For want of a shoe, the horse was lost...For want of a horse, the rider was lost...For want of a rider, the battle was lost...For want of a battle, the kingdom was lost, And all for the want of a horseshoe nail.”

  6. #6
    GreatesT RuleR Castello@myx's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Putrajaya Malaysia
    Posts
    157

    Default

    Kesian plak nengok..meh sini sayang..IGM castello untuk join DSxWW..konpem budak2 DSxR tak berani serang..Aku perthan desa ko tanpa di jentik sesiapa

  7. #7

    Default

    Quote Originally Posted by Castello@myx View Post
    Kesian plak nengok..meh sini sayang..IGM castello untuk join DSxWW..konpem budak2 DSxR tak berani serang..Aku perthan desa ko tanpa di jentik sesiapa
    ahh..castello pantang ada awek...terus nak jadi sugar daddy

  8. #8
    WW HoldeR IMMORTAL™'s Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Johor Bahru, Johor, Malaysia
    Posts
    114

    Default

    hahaha..jht btol dsx..serg la diorg blik..bkn kuat pon

    myx? AloneTP
    my1 4gbps
    my1 4SGbps™
    my1 HM-BrO™
    myx6 SE-DSF
    myx5 [AoW]-€
    myx4 DSx|HQ™
    myx3 RG|HQ™
    myx2 NWOxBrO!
    myx1 F-CrZ|Z™

  9. #9
    GreatesT RuleR Castello@myx's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Putrajaya Malaysia
    Posts
    157

    Default

    memang jahat pun..Angels or Demons? Time will tell..tak baca ke profile ally

    Yang berani menyerang setakat nie yang otw tutup id jer..

  10. #10
    Staff Sarjan xxreezaxx's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    DoomSquad maybe
    Posts
    192

    Default

    tak sangka betul, ally yg ditubuhkan masa myx2 dengan niat nak mengajar budak2 main travian dah jadi ally budak2 jahat

    p/s im, call aku
    LoVEy DoVEy...

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •