Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 18 of 18

Thread: crew

  1. #11
    Lans Koperal wazhanudin's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Kuantan, Pahang, Malaysia
    Posts
    48

    Default

    Nie mesti fans One Piece nie..
    Aku pon layan gak One Piece..
    Tengah tunggu dia lawan Hordy..

  2. #12

    Default

    owh...anime...kat manga dia dah tgh lawan cc tgu dia nak lawan ngan joker plak

  3. #13
    Kapten arcobaleno's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    in my room
    Posts
    544

    Default

    haha. salah topik ni kalau bincang one piece kat sini
    arcobaleno
    at your service

  4. #14
    Lans Koperal wazhanudin's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Kuantan, Pahang, Malaysia
    Posts
    48

    Default

    Sorry ye En Mod..
    Kena bukak thread baru dekat Umum..
    Sembang kat sana..

    Balik pada topik asal..
    TS7 ckan la ada satu ally nie je..
    Mana ally lain?

  5. #15

    Default

    lalalalalala

  6. #16
    Lans Koperal wazhanudin's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Kuantan, Pahang, Malaysia
    Posts
    48

    Default

    apa perkembangan terkini di TS7?
    xde saingan ke?

  7. #17
    GreaT RuleR MoNTeL's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    49

    Default

    Quote Originally Posted by wazhanudin View Post
    apa perkembangan terkini di TS7?
    xde saingan ke?

    2 perikatan besar ajer tinggal, Hydra vs UF

    lepas tu ada ally SEAL yang sebahagian besar ahlinya dari persekutuan UF

    hi kawan2!

  8. #18

    Default

    Montel ally apa kat ts7

    Aku teringat id Montel sama ally dgn aku kat my3 yg lama. Ally TFC

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •