Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15

Thread: knapa dan mengapa?

  1. #11
    Prebet
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    8

    Default

    Quote Originally Posted by arcobaleno View Post
    ada la tu kot cara diorang detect. kalau tak, takkan nak ban secara semberono je. hehe
    la... nak bising kat sini pun tak guna... MH ngan mod2 kat sini bukan tau satu sama lain pun... aku sokong aper bro serai kata tu....

  2. #12
    Kapten arcobaleno's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    in my room
    Posts
    544

    Default

    haha.biar la dia. kan nak bertanya je tu. dia pun dah tau forum just tempat lepak and berguru ngan otai2 cam serai, eye shield, dooms dan lain2. lama-lama main, tau la dia nanti selok belok game ni camne. dari "noob" akan jadi otai gak pasni. pastu dah jadi otai leh r panggil dak2 lain noob plak
    arcobaleno
    at your service

  3. #13
    Landsay's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Di Rumah ANDA!!!
    Posts
    246

    Default

    Sudah !

    yang penting apa-apa kaitan dengan MH,,sila hubungi MH di server yang anda main,,x pon kalau MH buat perkara salah,,Sila email Game Admin ( admin@travian.com.my )

    Close Thread !

  4. #14
    Kapten arcobaleno's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    in my room
    Posts
    544

    Default

    garang nye abang SMOD ni. lari la forumer kalau dok close thread je. rasanya belom lari topik pun tu thread starter pun belum muncul lagi untuk mintak thread ni ditutup

    papehal pun, aku lari dulu.takut SMOD marah~~
    arcobaleno
    at your service

  5. #15
    Landsay's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Di Rumah ANDA!!!
    Posts
    246

    Default

    Quote Originally Posted by HotSpicy View Post
    bp lame tempoh masa yg dgunakan tuk multihunter cek pemain bg ksalahan multi akaun? sbb 3akaun(me n my fren) da kne ban pagi td..sbb atas kslahan multi akaun..sdgkan ktorg main kt umah..MH xpenah trace ip dlu sblum ban ke?..ktorg xpnah pump sumber 1 sama lain..xpenah raid 1sma lain..tau2 kne ban...kwn aku anta msg kt MH..MH balas "Sila nyatakan semua akaun yang dikawal anda dan 1 akaun yang anda hendak aktifkan "..and kwn aku tu mmg ade 1 akaun tu jek la(bdk bru main)..yg lg sorg tu MH jwb yg sme jgk..tp mmg ade multiakaun..tp akaun tuk keja medal suke2 jek..bkn tuk farm atau pe pon..aku punye msg lak MH lom balas..sbb pnjg gak msg aku anta kt dia(explain msti la pnjg)..pastu aku x main free travian nih..dlm mase kurang 3minggu nih..da RM900 atau lebey aku topup..kwn2 aku tu pon de gak klua duit gak..cume aku xtau byk ke skit..akaun diorg name de sme skit ngn aku..so ade ke org yg perabis duit pastu wat multi akaun name dekat sme yg camnih? xkan 3akaun nih di ban sbb org report jek..xkan xpriksa dlu kot
    Quote Originally Posted by Landsay View Post
    Kepada Pemain,

    MH akan balas mesej anda dalam 24 jam,jika anda masih tidak berpuas hati dengan apa-apa tindakan MH, Sila hubungi Game Admin di admin@travian.com.my

    Kalau anda report di forum ini,tiada apa-apa tindakan yang kami boleh lakukan.

    SMoD
    Landsay
    Quote Originally Posted by HotSpicy View Post
    ty bos..bru tau forum nih tmpt org mlepak jek..tp kan bos..camne mh tu detect org main multi akaun? cam aku ngn kwn aku main kt umah..umah msing jauh..pling dekat pon 10min drive..yg sorg tu..mse dia cuti raya bru de kt sni..skrg da naik keje..main kt sabah..xphm tul aku
    Pemula thread telah pon faham...so Close la thread nie,,huhuhuhu

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •