Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: knapa dan mengapa?

  1. #1

    Default knapa dan mengapa?

    bp lame tempoh masa yg dgunakan tuk multihunter cek pemain bg ksalahan multi akaun? sbb 3akaun(me n my fren) da kne ban pagi td..sbb atas kslahan multi akaun..sdgkan ktorg main kt umah..MH xpenah trace ip dlu sblum ban ke?..ktorg xpnah pump sumber 1 sama lain..xpenah raid 1sma lain..tau2 kne ban...kwn aku anta msg kt MH..MH balas "Sila nyatakan semua akaun yang dikawal anda dan 1 akaun yang anda hendak aktifkan "..and kwn aku tu mmg ade 1 akaun tu jek la(bdk bru main)..yg lg sorg tu MH jwb yg sme jgk..tp mmg ade multiakaun..tp akaun tuk keja medal suke2 jek..bkn tuk farm atau pe pon..aku punye msg lak MH lom balas..sbb pnjg gak msg aku anta kt dia(explain msti la pnjg)..pastu aku x main free travian nih..dlm mase kurang 3minggu nih..da RM900 atau lebey aku topup..kwn2 aku tu pon de gak klua duit gak..cume aku xtau byk ke skit..akaun diorg name de sme skit ngn aku..so ade ke org yg perabis duit pastu wat multi akaun name dekat sme yg camnih? xkan 3akaun nih di ban sbb org report jek..xkan xpriksa dlu kot

  2. #2
    Landsay's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Di Rumah ANDA!!!
    Posts
    246

    Default

    Kepada Pemain,

    MH akan balas mesej anda dalam 24 jam,jika anda masih tidak berpuas hati dengan apa-apa tindakan MH, Sila hubungi Game Admin di admin@travian.com.my

    Kalau anda report di forum ini,tiada apa-apa tindakan yang kami boleh lakukan.

    SMoD
    Landsay

  3. #3

    Default

    ty bos..bru tau forum nih tmpt org mlepak jek..tp kan bos..camne mh tu detect org main multi akaun? cam aku ngn kwn aku main kt umah..umah msing jauh..pling dekat pon 10min drive..yg sorg tu..mse dia cuti raya bru de kt sni..skrg da naik keje..main kt sabah..xphm tul aku
    Last edited by HotSpicy; 09-18-2012 at 11:09 PM. Reason: nak bertanye lebey

  4. #4
    Landsay's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Di Rumah ANDA!!!
    Posts
    246

    Default

    Tu semua kerja MH,Kami tidak tahu,,heheheh >_<

  5. #5
    Kapten arcobaleno's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    in my room
    Posts
    544

    Default

    ada la tu kot cara diorang detect. kalau tak, takkan nak ban secara semberono je. hehe
    arcobaleno
    at your service

  6. #6

    Default

    noob jer yg dok sibuk gaduh dgn MH pasal multi akaun ni.... travian ni dah 7 lebih dah running..... dah masak dah dgn perangai multi akaun ni.... alasan tak abes2 satu rumah la akaun adik la.. akaun abang la akaun pakcik la.... akaun nenek la... main kat cc la..... dah main multi.... kantoi dgn MH.... lg tak mau ngaku lagi mau putar belit.....

    pemain pro atau yg dah biasa dgn travian... dorang tak main multi ni..... kalau main multi pun dan terkantoi... dorang akan diam atau mengaku kesalahan untuk nego elok2 dgn MH... because they already know how the system work...

    tu la... org lain main kita pun sibuk nak main gak.... org lain beli gold kita pun sibuk nak beli gold jugak.... tapi term and condition rules games apa semua tak mau baca.... main klik "OK" jer pasal nak cepat register.... lain kali baca dulu....

  7. #7
    Pegawai Waren I dooms's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    bumi melaya
    Posts
    246

    Default

    aku main satu akaun je.....
    The Best Flamers Award choice by people.....

  8. #8

    Default

    Quote Originally Posted by dooms View Post
    aku main satu akaun je.....
    sebegitu lah seeloknya... buat apa nak main banyak2 akaun.... kalau dah terer tu... tetap terer gak walau pun dgn satu akaun.... kalau dah tak reti main buat la 10 akaun mcm mana pun duk satu persekutuan sendiri.... xder kemananya...silap2 yang otai2 ni senyum jer sebab ada 10 lubuk yg boleh dijadikan farmlist...

    dooms ni mesti otai neh... posting pun dah beratus2 ni....

  9. #9
    Prebet
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Johor
    Posts
    4

    Default

    jujur larr abg nie

  10. #10
    Pegawai Waren I dooms's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    bumi melaya
    Posts
    246

    Default

    aku bukannya otai...cume cube2 main je...tp betullah kata kau...hanya noob je yg bising kalau kantoi dgn mh...kalau yg dah biasa tu....mereka tawar -menawar je dgn mh...hahahaha....
    The Best Flamers Award choice by people.....

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •