Results 1 to 8 of 8

Thread: Ts1 ogos 2012

  1. #1
    GreatesT RuleR GaDiSKaLiSPeLuRu's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    LP kata atas Awan..
    Posts
    483

    Default Ts1 ogos 2012

    Server Start 31 Ogos 2012 .Apa yang menarik kali nie.. Kuadran mana yang kelihatan menguasai permainan awal2 server nie? macam bersepah je ally besar2 ..



    Allah berfirman bermaksud: "Dan fitnah itu lebih besar bahayanya daripada pembunuhannya." (Surah Al-Baqarah: 191)
    "Tidak masuk syurga orang yang suka menyebarkan fitnah." (Riwayat Bukhari dan Muslim)


  2. #2
    Prebet hannan's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    IN THE WORLD
    Posts
    4

    Default

    entahlah... skrang ni.. ally CRL¹ n 4Gbps™ diatas....
    ak buat ally DZ_MytH™ nak bangunkan mcam kat ts1 dulu..huhu~

  3. #3
    Lans Koperal wazhanudin's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Kuantan, Pahang, Malaysia
    Posts
    48

    Default

    4G banyak otai & legend..

  4. #4
    GreatesT RuleR GaDiSKaLiSPeLuRu's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    LP kata atas Awan..
    Posts
    483

    Default

    Quote Originally Posted by wazhanudin View Post
    4G banyak otai & legend..
    antaranya?



    Allah berfirman bermaksud: "Dan fitnah itu lebih besar bahayanya daripada pembunuhannya." (Surah Al-Baqarah: 191)
    "Tidak masuk syurga orang yang suka menyebarkan fitnah." (Riwayat Bukhari dan Muslim)


  5. #5
    Lans Koperal wazhanudin's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Kuantan, Pahang, Malaysia
    Posts
    48

    Default

    Dorang nie, dikenali ramai kalau di server lame or server lain..
    Tapi, disini menggunakan nick lain..

  6. #6
    GreatesT RuleR hayani's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Johor Bahru, Shah Alam, Sacramento USA
    Posts
    25

    Default

    Waz.. kalau otai, iasanya tak tukar id.. kalau tukarpun dekat2 sama aje.. Kalau serang tukar2 id...tu bukan otai namanya...id baru identiti baru.. boleh laa dianggap
    newbie gak
    "We are never give up"

  7. #7

    Default

    ye ye..server baru id baru tu smua newbie..mcm aku pun newbie gak..tadak la suka tunjuk2 hebat,greatest ruler tu pun apa nak tunjuk,bikin malu jek

  8. #8
    WW HoldeR IMMORTAL™'s Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Johor Bahru, Johor, Malaysia
    Posts
    114

    Default

    Zhaou yun ni yg kene ban kat my1 ker?

    Hai Yani, org jb ker..deting jom

    myx? AloneTP
    my1 4gbps
    my1 4SGbps™
    my1 HM-BrO™
    myx6 SE-DSF
    myx5 [AoW]-€
    myx4 DSx|HQ™
    myx3 RG|HQ™
    myx2 NWOxBrO!
    myx1 F-CrZ|Z™

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •