Results 1 to 2 of 2

Thread: Ambil Perompak mingguan dari minggu ke 5 - 30 (sekarang)

  1. #1
    Prebet Valkyrie's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Di laptop mu
    Posts
    8

    Question Ambil Perompak mingguan dari minggu ke 5 - 30 (sekarang)

    1. Uni-Mind 725483
    2. hang winston 234333
    3. kuda biru 223133
    4. Tanpa.Nama 205637
    5. Helicobacter 190162
    6. Astro 176029
    7. General Smoker 175155
    8. zzr 166832
    9. The Iron King 165300
    10. LMAO ! 154916

    Ketua dari persekutuan LGM, Uni-Mind mendapatkan medal perompak mingguan dari minggu ke 5 hingga sekarang mula minggu ke 8 dia dah ambil no1 hingga sekarang o.0 Pro nyer~
    Sesiapa boleh bagi tahu aku macam mana nak ambil sumber macam tu banyak tiap minggunya
    Apa rahasia di balik sumber yang dia curi?
    Btw, ak belum pernah tengok best report dia sebelum ni
    yang ada boleh share ?
    Last edited by Valkyrie; 10-29-2012 at 03:30 AM.


    Congratulation to ESA Family who win the WW

  2. #2
    Prebet Valkyrie's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Di laptop mu
    Posts
    8

    Default

    00:00 Semua reset...

    Pukul 2.30 dah
    1. Uni-Mind 806377


    Congratulation to ESA Family who win the WW

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •