Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14

Thread: konflik di tenggara

  1. #11

    Default

    buat masa sekarang ni yg ada cata hanya berani pergi kat player kecik je..
    average top attacker pun baru ada 3k troops..
    Nampak macam E SW kuat sebab ramai top player.. entah2 sim sity je

  2. #12
    Koperal krochks's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Malaysia
    Posts
    91

    Default

    Quote Originally Posted by brutal View Post
    buat masa sekarang ni yg ada cata hanya berani pergi kat player kecik je..
    average top attacker pun baru ada 3k troops..
    Nampak macam E SW kuat sebab ramai top player.. entah2 sim sity je
    biasanya yg mode simcity, main objective dorang adalah WW.. konflik di tenggara hampir2 tdak kedengaran lagi.. rasanya AoA da serik da nak serang SEA..
    we are more quality!!!

  3. #13

    Default

    hebat2 ^_^

  4. #14
    Koperal krochks's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Malaysia
    Posts
    91

    Default

    Quote Originally Posted by Fallen Angel View Post
    hebat2 ^_^
    SE bergolak semula!!! sexo dgn sexy da mula buat fake.. hbis kg member aku bnjir oleh fake attack
    we are more quality!!!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •