Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 21

Thread: Apakah teknik atau cara untuk menjadi Mod Penyerang?

  1. #1

    Question Apakah teknik atau cara untuk menjadi Mod Penyerang?

    Saya selalu kecundang di tengah jalan.....saya sudah buat banyak askar serangan untuk menyerang dan merompak dan askar pertahanan untuk pertahanan kampung...tapi saya selalu diserang hingga askar saya kesemuannya mati...apa yang perlu saya lakukan untuk menjadi pernyerang yang berjaya?
    "trik fr Frdm"

  2. #2
    Lans Koperal WuNan's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    29

    Default

    kene aktif ak rse..

  3. #3
    Landsay's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Di Rumah ANDA!!!
    Posts
    246

    Default

    pastikan anda aktif dan strategi yang mantap..perlu hubungi ahli2 persekutuan untuk bantuan..

  4. #4
    Lans Koperal WuNan's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    29

    Default

    yup2..kalo de dual lg bguih kan..
    boleh la landsay jd dual ak..

  5. #5
    hatake_kakashi's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Key ILL
    Posts
    175

    Default

    Quote Originally Posted by Dark Star View Post
    Saya selalu kecundang di tengah jalan.....saya sudah buat banyak askar serangan untuk menyerang dan merompak dan askar pertahanan untuk pertahanan kampung...tapi saya selalu diserang hingga askar saya kesemuannya mati...apa yang perlu saya lakukan untuk menjadi pernyerang yang berjaya?
    Rajin online ...rajin online...rajin online...cari 2-3 dual untuk jaga akaun...buat jadual penjgaan akaun....dan tak lupa..jangan lupa cari ally kuat untuk join
    Forum RULES @ Drop Me Message @ Reputate ME
    SIMPLE LIFE MEANS SIMPLE THING TO DO

  6. #6
    GreatesT AttackeR
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    5

    Default

    travian ni basic dia aktif je.klu akitv dan ada skill dan ilmu skit.mmg akan power.nak power lagi,ada gold unlimited.mmg akan jdi pyerang berjaya.

  7. #7
    Lans Koperal WuNan's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    29

    Default

    yup2...de gold mmg berjaya kalo pndai gune..hehe

  8. #8
    GreatesT AttackeR
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    5

    Default

    Quote Originally Posted by WuNan View Post
    yup2...de gold mmg berjaya kalo pndai gune..hehe
    wunan xde buka id ke.heheh

  9. #9
    Lans Koperal WuNan's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    29

    Default

    haha..ada mmg ada tp noob je

  10. #10
    Lans Koperal McZohanz's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Petaling Jaya
    Posts
    43

    Default

    Quote Originally Posted by hatake_kakashi View Post
    Rajin online ...rajin online...rajin online...cari 2-3 dual untuk jaga akaun...buat jadual penjgaan akaun....dan tak lupa..jangan lupa cari ally kuat untuk join
    ally kuat ni kadang2 ketat sangat peraturannya..selalunye newbie memang takkan dapat join ally2 kuat ni..

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •