Results 1 to 7 of 7

Thread: masalah berkaitan forum

  1. #1

    Unhappy masalah berkaitan forum

    saya xdapat nk follow latest post dlm forum persekutuan..sy xtahu knpa jd mcm nie

  2. #2
    king10magi's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Malaysia
    Posts
    135

    Default

    forum dalam game ke forum kt forum sini?..

    kalau kat forum sini, cuba lihat dekat sini: http://forum.travian.com.my/forumdisplay.php?f=83

    atau maksud anda subscribe untk dapat notification setiap post?,
    Click image for larger version. 

Name:	folow.jpg 
Views:	124 
Size:	10.1 KB 
ID:	695

    dan untk lihat thread yg anda subscribe itu adalah disni: http://forum.travian.com.my/subscription.php
    Last edited by king10magi; 01-11-2014 at 07:29 PM.



  3. #3

    Default

    forum dalam game.....dah laa xblh nk follow latest post olh ahli2 persekutuan lps tu stp kali post akn terpost dua kali post yg sama

  4. #4
    king10magi's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Malaysia
    Posts
    135

    Default

    Quote Originally Posted by fahmi242 View Post
    forum dalam game.....dah laa xblh nk follow latest post olh ahli2 persekutuan lps tu stp kali post akn terpost dua kali post yg sama
    ini dekat Pelayan(server) mana ni?



  5. #5

    Default

    Quote Originally Posted by king10magi View Post
    ini dekat Pelayan(server) mana ni?

    server 2.....

  6. #6
    king10magi's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Malaysia
    Posts
    135

    Default

    Kepada fahmi242,


    Masalah ini telah dilaporkan ke pihak HQ dan kami masih menunggu penyelesaian untuk masalah tersebut.

    Terima Kasih,
    King Magi



  7. #7
    Staff Sarjan xxreezaxx's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    DoomSquad maybe
    Posts
    192

    Default

    kenapa dah takde forum untuk yg ongoing TS1 dan TS3?
    LoVEy DoVEy...

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •