Results 1 to 9 of 9

Thread: links emas tak berfungsi

  1. #1

    Question links emas tak berfungsi

    Nak tanya and fix kalu boleh yee...
    Apa sal link emas tak menjadi ni sebelum ni jadi je kat MY6.
    *Aku bagi la link aq kepada bro aku ni. Biasa jika kita nk daftar guna link orang dia akan tubik register selalu(auto), tpi ni hanye tubik homepage travian je. Jadi bro aku ni daftar gak. Jadi, sepatutnya bila dia dah register emas dh dapat tapi tak.Bila kampung kedua dibina pun tak dapat bonus gak*(di MY1)

    So aq minta la supaya fix benda ni sebelum MY19 keluar nanti ye


    Ty,iz

    Note:kat server UK pun tak jadi apa sal ni
    Last edited by iz18th; 12-13-2014 at 08:37 AM.

  2. #2

    Default

    Jgn buat forum la.... kalu x mahu jawab

  3. #3
    Landsay's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Di Rumah ANDA!!!
    Posts
    246

    Default

    Sila email plus@travian.com.my
    Sekuan.

  4. #4
    Permanent Fail
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    In Travian World
    Posts
    14

    Default

    Tanya ... knapa forumx sepi sekali ya ????????????

  5. #5
    Landsay's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Di Rumah ANDA!!!
    Posts
    246

    Default

    Saya baru aktif kembali kerana sedikit busy dengan kerjaya
    Untuk pemain, saya tidak pasti kenapa pemain tidak sertai forum tetapi di pelayan sangat aktif.

  6. #6
    Permanent Fail
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    In Travian World
    Posts
    14

    Default

    Tolong PM kalau ada server yang akan dimulai , makasih

  7. #7

    Default

    Apa sal aq tengok my19 ada benda ralat jee...ni
    *daily tasks not renew
    *log in and log out
    Yang aq rasa la.....
    Last edited by iz18th; 12-17-2014 at 10:02 AM.

  8. #8
    Landsay's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Di Rumah ANDA!!!
    Posts
    246

    Default

    Quote Originally Posted by Lee View Post
    Tolong PM kalau ada server yang akan dimulai , makasih
    Pelayan 19 baru dibuka 2 hari lalu.

  9. #9
    Landsay's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Di Rumah ANDA!!!
    Posts
    246

    Default

    Quote Originally Posted by iz18th View Post
    Apa sal aq tengok my19 ada benda ralat jee...ni
    *daily tasks not renew
    *log in and log out
    Yang aq rasa la.....
    Saya tidak boleh lihat bug itu, sila email ke admin@travian.com.my

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •