Results 1 to 9 of 9

Thread: Dual account request here

  1. #1

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    459

    Default Dual account request here

    Keterangan:
    Dual Acccount: 2 pemain (atau lebih) memainkan akaun yang sama dalam sesuatu server.
    Post request pemain disini untuk mencari partner memainkan akaun anda.

    Format Request:
    1. Server
    2. Kaum/Puak
    3. Populasi
    4. Keterangan tambahan (optional)

    Peraturan:
    1. Requester:
    • Hanya boleh sekali request sahaja untuk 1 akaun (kecuali request sudah terhapus).
    • Request akan dipadam setelah 2 minggu.
    • Request dengan format yang salah akan dipadam.

    2. Responder
    • Responder tidak digalakkan melakukan post di thread ini.Gunakan private message untuk menghubungi requester.
    • Post responder akan dipadam.


  2. #2

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    459

    Default

    Quote Originally Posted by Mr.Lee View Post
    Post request pemain disini untuk mencari partner memainkan akaun anda.



    Peraturan:
    2. Responder
    • Responder tidak digalakkan melakukan post di thread ini.Gunakan private message untuk menghubungi requester.
    • Post responder akan dipadam.

    Kepada pengguna,

    Sila ikut peraturan Thread ini!


    Tulus Ikhlas
    MY TeaM


  3. #3
    Lans Koperal WuNan's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    29

    Default

    hidup lg ke thread ni?..hehe
    de sape2 nak maen my5.?
    maleh nak maen sorg ni..dual anyone?

  4. #4
    Pegawai Waren I Faris Azri's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Malacca, Malaysia
    Posts
    336

    Default

    searching for 1 more dual for upcoming myx server capable of being online at least 8 hours per day, everyday.. aiming to be top robber / raider.. pm if interested.. TY

  5. #5
    Lans Koperal McZohanz's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Petaling Jaya
    Posts
    43

    Default

    Quote Originally Posted by WuNan View Post
    hidup lg ke thread ni?..hehe
    de sape2 nak maen my5.?
    maleh nak maen sorg ni..dual anyone?
    Dah ade dual ke?

  6. #6

    Default

    Saya nak cari sitter, sesapa active meh la mail saya kat gmail.
    Time - siang, malam saya main la, tak kira sangat
    stail main - simcity
    offer dibuka dlm minggu ni saja
    Last edited by traviantist; 01-20-2014 at 04:54 AM.

  7. #7

    Default Cari sitter

    Quote Originally Posted by traviantist View Post
    Saya nak cari sitter, sesapa active meh la mail saya kat gmail.
    Time - siang, malam saya main la, tak kira sangat
    stail main - simcity
    offer dibuka dlm minggu ni saja
    Ok, sapa nak jadi sitter, cuma reply kat sini jer la yer. Maleh nak baca email.

  8. #8

    Default

    Looking for dual for My6

    Am Romans, 102 pop (rank 1 to 2 but switching production to troops soon).

    Once this account reaches EIs, it could stay top raider and be very strong. As a dual we could keep raiding and be first to claim a good 15c.

  9. #9

    Default

    Mencari sitter untuk My6

    -gaul
    -pop 145

    klo nk aq jadi sitter pn boleh je,.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •