Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 24

Thread: knp tiba-tiba askar aku di hantar ke Adidas Village2

  1. #1
    khai_arel7
    Guest

    Default knp tiba-tiba askar aku di hantar ke Adidas Village2

    tlng jawab???

  2. #2
    Prebet ahfred's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Malaysia
    Posts
    10

    Default

    Quote Originally Posted by khai_arel7 View Post
    tlng jawab???
    soalan penuh dengan soalan..cuba terangkan dengan lebih details..baru users boleh jawab...pertanyaan tue mcm tersangkut je...

  3. #3
    khai_arel7
    Guest

    Default knp askar aku tetiba bg ke Adidas Village2

    pe maklumat yg nk aku bg thu???
    16 askar aku diserah pd Adidas Village2

  4. #4
    Leftenan darkfox95's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Pasir Mas, Kelantan, Malaysia, Asia, Earth, Solar System, Milky Way, Universe. (Anything I Miss?)
    Posts
    408

    Default

    mungkin sitter ko yang buat... x pun ko yang buat tapi x ingat... naper ko susah ati askar ko ader kat ctu? tarik balik la askar tu susah apa??

  5. #5
    Lans Koperal zombi's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Qelate
    Posts
    56

    Default

    Quote Originally Posted by darkfox95 View Post
    mungkin sitter ko yang buat... x pun ko yang buat tapi x ingat... naper ko susah ati askar ko ader kat ctu? tarik balik la askar tu susah apa??
    itu pom salah satu kemungkinan
    ataupom ko nak serang tp tersalah hantar pakai mod bantuan
    Alamak!!!!

  6. #6
    Lans Koperal orent's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sepang/Nilai
    Posts
    40

    Default

    xpn ko serang die..........
    askar ko masuk perangkap.......
    ADOYAIIIII!!!!!!!!TAK PAHAMMM AKU

  7. #7

    Default

    salah klik la tu...nk klik kt serangan tp klik kt bantuan...sume org mengalaminye....

  8. #8
    Sarjan blutal's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    segambut
    Posts
    85

    Default

    Best case scenario: Ko wrong klik
    Medium case scenario: Sitter ko buat
    Worst case: Hacker
    ???: Hantu?
    AKU NAK TANYA. KORANG SEMUA DAH LAWAT KE TIDAK BANTUAN TRAVIAN? BELUM??? BUAT SKARANG!!!!!!!

  9. #9
    Pegawai Waren II
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    193

    Default

    blutal,

    kampung awak pop besar atau troops banyak?
    Kalau dua2 jawapan adalah tidak.. maka awak bleh tolak kemungkinan hacker yang hantar 16 askar awak ke kampung tadi.

  10. #10
    hatake_kakashi's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Key ILL
    Posts
    175

    Default

    Quote Originally Posted by khai_arel7 View Post
    tlng jawab???

    jika anda ada sebarang masalah berkaitan kehilangan askar boleh la gunakan url ni untuk membuat aduan....masalah mgkn berlaku disebabkan bug....

    support@travian.com.my

    sila sertakan nama kampung anda dan dunia permainan semasa menghantar aduan

    harap dapat membantu
    Forum RULES @ Drop Me Message @ Reputate ME
    SIMPLE LIFE MEANS SIMPLE THING TO DO

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •