Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Thread: sakit hati...

  1. #1
    Kapten
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    ipoh.... dont know... in perak... still don know.... malaysia.... still dont know... u r not a human
    Posts
    458

    Default sakit hati...

    aku memang sakit hati...
    bila pi ke pasar nak beli tanah liat...
    semua mahu tanah liat bagi benda lain dan mahu padi....
    bila beli kayu....
    semua nak kayu dan padi...
    bila nak besi....
    waktu tu pi tengok.....
    semua mau besi dan padi.....
    tapi yg paling menyakitkan hati adalah...
    bila nak padi....
    saat tulah orang semua tak nak jual padi.............
    memang menyakitkan hati!!!!!!!!!!!

  2. #2
    Lans Koperal
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    34

    Default

    Sabar...
    Tension? Berhenti daripada main travian. Minum ler teh ke... bwat aktiviti2 yg berfaedah

  3. #3
    Kapten
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    ipoh.... dont know... in perak... still don know.... malaysia.... still dont know... u r not a human
    Posts
    458

    Default

    tapi saya dah terikat ngan travian...
    sampai markah ujian 97 menjadi 63...
    hmm

  4. #4
    Prebet PemainTravian's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Malaysia
    Posts
    16

    Default

    Saya nasihatkan supaya berhenti bermain travian kalau markah ujian anda terjejas sehingga hampir 50%.
    There are no mysteries that cannot be solved.



  5. #5

    Default

    ko wat tawaran sndiri...
    mmg arr amek masa...
    tp akan di beli jgk...
    There is no such stupid question,
    But sometimes there is a stupid answer

    わけわかんないぞ!!

  6. #6
    Lans Koperal
    Join Date
    May 2009
    Posts
    22

    Default

    Quote Originally Posted by PemainTravian View Post
    Saya nasihatkan supaya berhenti bermain travian kalau markah ujian anda terjejas sehingga hampir 50%.
    btol gak kate bdk nie.. kalau ko rase pelajaran ko trganggu, baek ko berenti maen game nie
    You have received a warning at Forum :: Travian.my

  7. #7
    Kapten
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    ipoh.... dont know... in perak... still don know.... malaysia.... still dont know... u r not a human
    Posts
    458

    Default

    entah...
    mula2 sy nak bc buku...
    tiba2 terduduk depan game...
    dahlah 2 minggu ni ada ujian akhir tahun

  8. #8
    Lans Koperal
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    44

    Default

    game nie bila2 boleh main....tapi pelajaran tu x boleh dibawa main...hehehe...kena tumpukan perhatian...sbb pelajaran nie penting tuk masa hadapan....kalau x der pelajaran, mcm mana nak dapat keje yg bagus....gaji yg elok. Baik ko stop main game nie sementara sbb ada ujian kan...ko tumpukan kepada pelajaran.

  9. #9
    Kapten
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    ipoh.... dont know... in perak... still don know.... malaysia.... still dont know... u r not a human
    Posts
    458

    Default

    hmm...
    baik....
    aku kena tumpukan pelajaran
    This forum requires that you wait 90 seconds between posts. Please try again in 15 seconds.

  10. #10
    Leftenan syazim's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    PUTRAJAYA
    Posts
    330

    Default

    tul tu... tumpukan pelajaran,,
    tapi aku phm, skali kite terjebak , mmg ketagih.. anda cbe elakkannya.. cabot wayar pc dan buang ke parit...

    topic ni psl apa ni?? pertanyaan ka ape?
    yg pasti, klu ko nk sng , pakai gold.. ^^..
    nk gold, kene la ada ringgit, nk ada ringgit, kena la ade keja, nk ade keja, kene la ada ilmu.. so blajar lah bersungguh2... huhu

    klu anda form 3 kebawah, aku nasihat ko baik sedia dari skang, kang dah sampai form 3, menyesal kapak la jwbnya.. buh bye2!!
    "Do you know what's worth fighting for When it's not worth dying for?"


    haha.. mcm2..

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •