Results 1 to 8 of 8

Thread: mata budaya

  1. #1
    Kapten
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    ipoh.... dont know... in perak... still don know.... malaysia.... still dont know... u r not a human
    Posts
    458

    Default mata budaya

    nie...
    aku tak tau ada orang dah tanya ke belum....
    kalo kita senator kampong orang...
    kita perlukan ker mata budaya....

    kalo tak....
    cth...
    mata budaya yg perlu kampong 6.....
    22+++(entah).....
    kampong ke-7 kita senatorkan....
    jadi kampong kelapan
    perlukan mata budaya yg sama ngan kampong ketujuh ker atau perlukan
    mata budaya yg diperlukan untuk kelapan

  2. #2
    Kapten J1ra1ya's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    my3
    Posts
    555

    Default

    Setiap kg makan mata budaya....
    Tak kira la dapat ngan cara senator atau asas dengan peneroka...

  3. #3
    Koperal
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Key Ell
    Posts
    40

    Default

    kalo cmtu best la spe yg tawan kmpng slalo tue.. bole tawan byk2.. huhu..

  4. #4
    Kapten
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    ipoh.... dont know... in perak... still don know.... malaysia.... still dont know... u r not a human
    Posts
    458

    Default

    ye tak yer juga.....
    aku ingat tak payah MB(mata budaya) kerana
    senator mahal... kena blajar kat akademi......
    titik perhimpunan 10 akademi 20.....
    buat pun mahal.......
    kemudian...
    rampas kampong terus hilang.....
    memang peneroka laagi baik dari senator

  5. #5
    Lans Koperal
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    26

    Arrow

    Quote Originally Posted by cyber View Post
    ye tak yer juga.....
    aku ingat tak payah MB(mata budaya) kerana
    senator mahal... kena blajar kat akademi......
    titik perhimpunan 10 akademi 20.....
    buat pun mahal.......
    kemudian...
    rampas kampong terus hilang.....
    memang peneroka laagi baik dari senator
    perbezaan senator & peneroka

    senator :- korang x pyh susah2 nak bina bangunan / sumber @ naikkan pop sbb bangunan sudahpun dibina oleh pihak musuh sblm kg dia ditawan [jika dpt tawan pop 500 keatas, lg untung - boleh cover skit kos sumber utk wat senator ]
    peneroka :- korang kna start dr mula, yg ada cuma bangunan utama (x payah nak perang2)

  6. #6
    Kapten
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    ipoh.... dont know... in perak... still don know.... malaysia.... still dont know... u r not a human
    Posts
    458

    Default

    hm.... bayangkan kampong yg kita dah tawan....
    pop 500...
    semua sumber tahap 10......
    akademi dan titik perhimpunan tahap 20.....-
    waw..... mesti senang nak buat senator kedua.....
    apapun.....
    permintaan saya dah habis.....
    saya dengan nama orang yg buka thread nie,....
    mengisytiharkan thread nie boleh ditutup dah skarang

  7. #7
    Green7
    Guest

    Default

    Quote Originally Posted by cyber View Post
    hm.... bayangkan kampong yg kita dah tawan....
    pop 500...
    semua sumber tahap 10......
    akademi dan titik perhimpunan tahap 20.....-
    waw..... mesti senang nak buat senator kedua.....
    apapun.....
    permintaan saya dah habis.....
    saya dengan nama orang yg buka thread nie,....
    mengisytiharkan thread nie boleh ditutup dah skarang
    best..best..

  8. #8

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    459

    Default

    Quote Originally Posted by cyber View Post
    hm.... bayangkan kampong yg kita dah tawan....
    pop 500...
    semua sumber tahap 10......
    akademi dan titik perhimpunan tahap 20.....-
    waw..... mesti senang nak buat senator kedua.....
    apapun.....
    permintaan saya dah habis.....
    saya dengan nama orang yg buka thread nie,....
    mengisytiharkan thread nie boleh ditutup dah skarang
    Permintaan dari pemula topic.

    [Locked]


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •