Page 2 of 10 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 97

Thread: betrayer of 7cz

  1. #11
    Kapten Ezzuddeen's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    (400l400)
    Posts
    509

    Default

    betul2....
    ak sokong.....

    RTW kan RG ngan 7Cz boleh musnahkan di masa artifak..
    xkan x boleh nk musnahkan each other pulak......

    pasal RG 3 ngan 4, ak ingin tambah lg satu....
    RG 5....

    PET SEMETERY....
    panas betul ak....
    multi akaun aku dicata padahal multi ak tu dlm RG 1..

    HIGH CRIME 2 pon sama...
    soh aku mengalah pulak.....
    next server ak carik.....

    p/s: jangan tanya id ak....

    "EVERY RELIGION HAS A DISTINCTIVE QUALITY AND DISTINCT QUALITY OF ISLAM IS MODESTY"

  2. #12
    Koperal Evil Rabbit's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Koksey KokDang
    Posts
    74

    Default

    eyh...myx4 aq nk pkai nickname cantik la...bru famous ckit aq...
    jOiN mE iN dEatH

  3. #13

    Default

    Quote Originally Posted by BuDaK HoDoH View Post
    yessss.....aku dari part of 7cz|TM dan si mamat puncakmas and cantik pun asal dari sane....

    banyak story aku dengar sal dorg from my leader Tapai...

    aku tak pasti betol ke tak, tapi cantik ade gune ID mamat nie ( sup3r ) bagitau dak2 7cz|TM tok kuar dari ally and join dier nye ally....

    bile leader dapat tau,die di kick. tak sangka dak RG amek dorg macuk.kalo tak, 7cz|TM nak serang kasi abes.

    dalam mase yang same Si cantik nie ade Account laen.

    Antara ID2 nye:-
    HBO
    SyFy
    wktoo
    and ade satu lagik tapi aku lupo...

    aku tak tau la nape die ske sgt betray2.mungkin sal server myx2 si cantik dah penah kene backstab mase kat ally DSx|Cantik... tu yang die pon da terjebak kot

    No komen....
    *p/s :- maklumat yang aku dapat atas dari sumber yang boleh dipercayai.......Nak caye or tak,terpulang kat korang
    adoi..apsal la ko x cakap awal2 dia men multi..kalau x..RG dah kurang hammer..kenapa la tunggu sampai game da abis baru nak bagitau.... :

  4. #14
    Pegawai Waren I sillybobo's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    340

    Default

    Firstly,salute and respect to UK family You just made it, i don't know how to say and how to thanks to all of UK family. will see you soon when myx restart, much love and respect (kinda G sounds like,muahahaha) To all haters (only haters), go to F off and shut the F up! I'll be back, I'll teach all of you. Trust me, im not talking sh*t here, we will meet soon.
    http://www.bannerfans.com/banners/83919_283132_t.jpg

  5. #15
    Prebet
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    C:\Program Files\Athena
    Posts
    12

    Default

    lumrah di alam game..sakit juga bila kena backstab tapi nasib itu dlm game saja

  6. #16
    Pegawai Waren I sillybobo's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    340

    Default

    Dalam bab ni tak ada kena mengena dengan OUR GREATEST BANGER tu. Tapi memang ada kena mengena sikit dengan perihal tikam menikam ni Siapa yang menikam tu biarlah kekal rahsia, kalau tak ditikam masakan spastix jadi begitu? Sudah jatuh ditimpa tangga, alahai malang nya nasib..
    http://www.bannerfans.com/banners/83919_283132_t.jpg

  7. #17
    Koperal Evil Rabbit's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Koksey KokDang
    Posts
    74

    Default

    Quote Originally Posted by hadoila View Post
    adoi..apsal la ko x cakap awal2 dia men multi..kalau x..RG dah kurang hammer..kenapa la tunggu sampai game da abis baru nak bagitau.... :
    mybe dy pemalu kowt..sbb tu srver dh abis bru dy ckp
    jOiN mE iN dEatH

  8. #18
    Koperal
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    anywhere in travian world
    Posts
    90

    Default

    Quote Originally Posted by Ezzuddeen View Post
    betul2....
    ak sokong.....

    RTW kan RG ngan 7Cz boleh musnahkan di masa artifak..
    xkan x boleh nk musnahkan each other pulak......

    pasal RG 3 ngan 4, ak ingin tambah lg satu....
    RG 5....

    PET SEMETERY....
    panas betul ak....
    multi akaun aku dicata padahal multi ak tu dlm RG 1..

    HIGH CRIME 2 pon sama...
    soh aku mengalah pulak.....
    next server ak carik.....

    p/s: jangan tanya id ak....
    the reason?
    examples of gold players capital

  9. #19

    Default

    Quote Originally Posted by matthew2324 View Post
    rg 3 and 4 re betrayer too cose they farm and cata tm member although re konfred members .... i think should put rules on no attking between konfred on travian rules cose no use right if konfred attking each another by then they should help each another


    any way RG 3 &4 re black sheep in 7cz & rg
    aku tengok 7Cz/SE pun same gak....attack RG VII....confed gak tu....

  10. #20
    Koperal
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    BUTTERPeanut
    Posts
    77

    Default

    tu sebb Rg tu serang dulu so semuanya balas balik lah .... Nasib baik bdk dari Rg 3&4 tu tak kena dgn cata aku kalau tak siaplah

    >>>ape ape pun nxt myx server balas bailk tak kira bdk baru ke bdk bengong ke sapu semua sampai aku dapat bdk tak guna tu
    My Life is only For MY SELF;

    FreeDom X DECADE ;

    Support Anti WAR

    FREEEDOOOMMMMMMMMMM>S>>>>>........................ .......

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •