Results 1 to 7 of 7

Thread: negative

  1. #1

    Unhappy negative

    tanaman menjadi negative,macam mana untuk menyelesaikan masalah ani?

  2. #2
    Kapten Ezzuddeen's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    (400l400)
    Posts
    509

    Default

    Quote Originally Posted by naz92 View Post
    tanaman menjadi negative,macam mana untuk menyelesaikan masalah ani?
    mudah saja, cuma menaikkan level ladang anda ketahap yg lebih tinggi....
    kalo kekurangan gandum untuk menaikkannya, dagangkan di pasar atau buat perdagangan NPC yg berkos 3 emas/gold

    harap ini membantu....

    "EVERY RELIGION HAS A DISTINCTIVE QUALITY AND DISTINCT QUALITY OF ISLAM IS MODESTY"

  3. #3
    Lans Koperal Sonix's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Sun
    Posts
    41

    Default

    raid kampung orang..
    кιℓℓ αη∂ ∂єѕтяσу

  4. #4

    Default

    ambik oasis yang ada tanaman

  5. #5

    Default

    Quote Originally Posted by Aku Ada Kampung View Post
    ambik oasis yang ada tanaman
    idea yang bernas, tp kne tgk area kpmg tu gak dan ia makan masa gak nak dapatkan oasis tu.

    pergi ambil sumber kat kmpng orng je senang dan berkesan,
    s3.my

    s4.my

    com server.

  6. #6
    limit's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Atas Bumi Allah
    Posts
    133

    Default

    Quote Originally Posted by Sonix View Post
    raid kampung orang..
    Untuk Speed Server mungkin mudah kot nak raid kampung org dan dapat tanaman. Tapi kalau normal speed ni memang nasib lah nk dpt tanaman ke atau sumber2 lain. Pape pun jawapan2 atas ni dah byk membantu. sama ada oasis tanaman, naikkan tahap ladang/pengisar bijian/kilang roti ATAU NPC.

    Newbie
    Kita Dilahirkan Untuk Terbang, Mengapa Memilih Merangkak Seumur Hidup?

  7. #7
    Lans Koperal JAZZ's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Utara Selatan
    Posts
    57

    Default

    btol jgak ckap limit tu....
    people nowdays are not concern anymore bout themselves, except me and you!

    so it is nothing

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •