Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 38

Thread: DSxNW will fall

  1. #11

    Default

    Quote Originally Posted by RaTu Laut View Post
    tahu siapa yang hammer natar WW Puteri Bulan?
    Thnks a Lot to Mr BBB
    waaah..soalanmu confidential la...mn blh tw...:o

  2. #12
    Pegawai Waren II
    Join Date
    May 2010
    Location
    Versus@Kiko WW
    Posts
    203

    Default

    Quote Originally Posted by 3x0dI6 View Post
    betul tu.. lagipun aku dah lama suspek yg HWD tu bkn nk confed ngan NW, apatah lagi DS.
    kalau korg tengok profile dorg, rata2 xde yg sebut NW/DS.
    tambah lagi ada COACH aka YANZI, record hammer last term.
    tu ex-7Cz|CG. dan dak2 Cz xde yg suka DS musim ni. terbukti dgn pertarungan VVA vs DS.
    mana ada HWD/WB tolong?

    ok, lagi satu, DS terang2an nak split dgn NWstar dan nak tunjuk terrer dlm perlumbaan WW ni. tengok stats, mereka cuma guna DSx, dan bukan DSxNW. ayo TBH!! gangbang sm DSx!! NWstar sekali serang DSx!!

    Lu punya cerita byk panjang lah... betul x betul??? ke cerita dongeng jer... ekekkee
    Anyway selamat berpuasa to player muslim.
    ______________________________

    Go go go TBH
    Lby Crew

  3. #13
    Staff Sarjan siamang's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    near coordinate GKP
    Posts
    174

    Default

    keraguan
    1. betul ke hwd tu tak nak confed ngan NW lain lain ? info saya terima.. mereka nak bekerja sama tapi selalu di pinggirkan ?

    2. betul ke coach (myx3) skarang sudah tukar yanzi (myx4) ? kalau owner coach read this.. " to the dual2 coach on season3 . " send my regards to lars/daus/iwan. Takkan pasal coach depa tak nak confed ngan NW ?



    3.
    **** main travian kerana nak cata GKP ****
    **** reload GOLD pun pasal nak buat cata ****
    **** KIKO PERNAH DATANG MASA WEDDING AKU ..bangga nyer aku kiko ialah member aku****

  4. #14
    GreatesT RuleR Castello@myx's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Putrajaya Malaysia
    Posts
    157

    Default

    Penganalisis yang berjaya..
    juga pemain yang melarikan diri dari medan perang bersama UN dulu..

    Quote Originally Posted by 3x0dI6 View Post
    betul tu.. lagipun aku dah lama suspek yg HWD tu bkn nk confed ngan NW, apatah lagi DS.
    kalau korg tengok profile dorg, rata2 xde yg sebut NW/DS.
    tambah lagi ada COACH aka YANZI, record hammer last term.
    tu ex-7Cz|CG. dan dak2 Cz xde yg suka DS musim ni. terbukti dgn pertarungan VVA vs DS.
    mana ada HWD/WB tolong?

    ok, lagi satu, DS terang2an nak split dgn NWstar dan nak tunjuk terrer dlm perlumbaan WW ni. tengok stats, mereka cuma guna DSx, dan bukan DSxNW. ayo TBH!! gangbang sm DSx!! NWstar sekali serang DSx!!

  5. #15
    Staff Sarjan Naga Puteh's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Ipoh
    Posts
    171

    Default

    Quote Originally Posted by Castello@myx View Post
    Penganalisis yang berjaya..
    juga pemain yang melarikan diri dari medan perang bersama UN dulu..
    Lari semasa di medan perang?? hehe:o
    [SIZE="1"][COLOR="darkgreen"]Myx1 - Naga Puteh
    Myx2 - Naga Puteh
    Myx3 - Naga Kreko
    Myx4 - UnMaster
    Myx5 - SunTzu
    Myx6 - Piohuman

    - Retired Already-

  6. #16

    Default

    ahahaha Dsx kemungkinan menang WW itu cuman 30%....

  7. #17

    Default

    Quote Originally Posted by Castello@myx View Post
    Penganalisis yang berjaya..
    juga pemain yang melarikan diri dari medan perang bersama UN dulu..
    larikan diri biasa je...tgk musim ni berapa kali pemain2 yg power pindah ally?
    jd, no offence k..strategi. bukan bunuh diri.haha.
    lagipn isu UN dh habis. lapuk, basi... musim ni UN dah jadi DSxNW|UN. sbb dorg percaye DSx tu power. ahaha

  8. #18
    Sarjan
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    109

    Default

    Quote Originally Posted by 3x0dI6 View Post
    larikan diri biasa je...tgk musim ni berapa kali pemain2 yg power pindah ally?
    jd, no offence k..strategi. bukan bunuh diri.haha.
    lagipn isu UN dh habis. lapuk, basi... musim ni UN dah jadi DSxNW|UN. sbb dorg percaye DSx tu power. ahaha
    hanya 2 id dari dsxun adalah pure UN gabungan dari 4 plyer pure UN
    n 3 id di vvb adalah pure UN
    3 id VVB tu adalha gabungan 10palyer dari pure UN...thats the fact
    n tinggal tu jer pure UN yg masih bermain....yg lain dah bersara
    Last edited by asd; 08-18-2010 at 12:37 AM.

  9. #19

    Default

    Quote Originally Posted by asd View Post
    hanya 2 id dari dsxun adalah pure UN gabungan dari 4 plyer pure UN
    n 3 id di vvb adalah pure UN
    3 id VVB tu adalha gabungan 10palyer dari pure UN...thats the fact
    n tinggal tu jer pure UN yg masih bermain....yg lain dah bersara
    jadi? ni yg ko kate unite tu la eh? lol...aku sendiri perasan nama2 tu. tapi PURE??
    no joke plz...iron moopiyo?? no way..

  10. #20
    Sarjan
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    109

    Default

    Quote Originally Posted by 3x0dI6 View Post
    jadi? ni yg ko kate unite tu la eh? lol...aku sendiri perasan nama2 tu. tapi PURE??
    no joke plz...iron moopiyo?? no way..
    iron moopiyo? ape bende tu?
    just nk remind kt ko la....aku penah bace post ko sblm nie yg mengatakan ace tu dr azahari...
    aku n ace sendri duk gelak guling2 coz ko salah org....hahah
    aku ckp pun sbb server pun dah nk abis...kang server depan ko salah org lagi ader org lain lak gelak guling2x
    ace bukan dr azahari...
    ace sendri pun pure dari UN(1st server dye strt main)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •