Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 38

Thread: DSxNW will fall

  1. #21
    Koperal otok's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Gombak
    Posts
    75

    Default

    Quote Originally Posted by asd View Post
    iron moopiyo? ape bende tu?
    just nk remind kt ko la....aku penah bace post ko sblm nie yg mengatakan ace tu dr azahari...
    aku n ace sendri duk gelak guling2 coz ko salah org....hahah
    aku ckp pun sbb server pun dah nk abis...kang server depan ko salah org lagi ader org lain lak gelak guling2x
    ace bukan dr azahari...
    ace sendri pun pure dari UN(1st server dye strt main)
    x silap Dr azhari supporter belakang Ace.

  2. #22
    Lans Koperal
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    41

    Default

    ace tu ada player DSx didalam nya........

  3. #23
    Sarjan
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    109

    Default

    Quote Originally Posted by 3x0dI6 View Post
    larikan diri biasa je...tgk musim ni berapa kali pemain2 yg power pindah ally?
    jd, no offence k..strategi. bukan bunuh diri.haha.
    lagipn isu UN dh habis. lapuk, basi... musim ni UN dah jadi DSxNW|UN. sbb dorg percaye DSx tu power. ahaha
    mano ko menghilang?dah tersenyap lak ko ...adakah anda terkelu org terhebat di server kali ni adalah dari UN yg ko selalu kutuk tu?n adakah ko hampa setelah dpt tau yg ace tu bukan dr azahari?hahaha

  4. #24
    GreatesT RuleR Castello@myx's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Putrajaya Malaysia
    Posts
    157

    Default

    ..no comment

    Quote Originally Posted by asd View Post
    mano ko menghilang?dah tersenyap lak ko ...adakah anda terkelu org terhebat di server kali ni adalah dari UN yg ko selalu kutuk tu?n adakah ko hampa setelah dpt tau yg ace tu bukan dr azahari?hahaha

  5. #25

    Default

    Quote Originally Posted by bay View Post
    ahahaha Dsx kemungkinan menang WW itu cuman 30%....
    walau 1%..lawan tetap lawan..

    hati biar tega..
    semangat biar membara
    jangan cuba duga
    nanti kau Celaka...


  6. #26
    Pegawai Waren II dUr3x's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Quantown
    Posts
    222

    Default

    bosan weiyh!!
    ble nk start ni WW..hahaha

  7. #27
    Staff Sarjan loserking206's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    at the moon
    Posts
    153

    Default

    Quote Originally Posted by dUr3x View Post
    bosan weiyh!!
    ble nk start ni WW..hahaha
    xlama lagi bro kekeke bro x jadi ww holder ke server kali nie???
    Noob People Inside


    myx1,myx2,myx3,myx4,myx5,myx7
    RoTi,DSxHQ,NE.RG,WB,AoW,DSxR
    piggybank,banker,Popcorn,madonna,fedex,Milky Way

  8. #28

    Default

    Quote Originally Posted by asd View Post
    iron moopiyo? ape bende tu?
    just nk remind kt ko la....aku penah bace post ko sblm nie yg mengatakan ace tu dr azahari...
    aku n ace sendri duk gelak guling2 coz ko salah org....hahah
    aku ckp pun sbb server pun dah nk abis...kang server depan ko salah org lagi ader org lain lak gelak guling2x
    ace bukan dr azahari...
    ace sendri pun pure dari UN(1st server dye strt main)
    ko ni x habes2 PROUD dgn UN dn ape name tu NKI ko tu.. bosan la..ni dh musim pe ni fren...
    kalo aku slh pn ade pe mslh...bkn kene delete pn akaun aku atw dia. acewolf mmg prnh dlm UN. aku sndri kat dlm tu. cume aku xnmpk dia di myx2. so aku assume je. sbb dr tu sejibik power cam dia.
    x kesah le ko nak guling2 ke ape. lagipn aku cume respek dia je kat UN tu. mono pn ok gak. ko? sekadar unggas serangge yg wat havoc je. tapi habuk pn tarak.

    lgpn mase tu UN ally underdog, xde sape nk serang. so dpt le rank 3. ape nk bangga?

    dh2, ko x abes2 drag ke topik laen. cam haram la pulak...pasni sukati ko la nk bangga2 lagi. bosan..

  9. #29
    Pegawai Waren II dUr3x's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Quantown
    Posts
    222

    Default

    Quote Originally Posted by loserking206 View Post
    xlama lagi bro kekeke bro x jadi ww holder ke server kali nie???
    ahaha..xbrani
    nk hncurkn je WW org

  10. #30
    Leftenan Muda biri2's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    South East Asia
    Posts
    382

    Default

    Quote Originally Posted by dUr3x View Post
    ahaha..xbrani
    nk hncurkn je WW org
    har har har, kes tak puas hati~
    "JUSTICE"
    -even coz ur life-
    "Justice, what is justice? pro is evil,noob is good? these term have always change throughout the course of history~~ yeah justice always win, and the winner is justice..":-Mr.buggy

    I am the NooB CreW
    TBH@Heart<>Noob CreW@Soul<>WB@Mind
    s1(round 1)=AvCaS, myx(round 2)=biri2, myx(round 4)=Nicole Kidman
    intro of myself: biri2 kacak

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •