Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 31 to 38 of 38

Thread: DSxNW will fall

  1. #31
    Pegawai Waren II dUr3x's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Quantown
    Posts
    222

    Default

    Quote Originally Posted by asd View Post
    iron moopiyo? ape bende tu?
    just nk remind kt ko la....aku penah bace post ko sblm nie yg mengatakan ace tu dr azahari...
    aku n ace sendri duk gelak guling2 coz ko salah org....hahah
    aku ckp pun sbb server pun dah nk abis...kang server depan ko salah org lagi ader org lain lak gelak guling2x
    ace bukan dr azahari...
    ace sendri pun pure dari UN(1st server dye strt main)
    Penyerang yang paling berjaya
    Pemain Populasi Kampung Mata
    1. Ace Wolf 35323 40 1273198
    2. Castello 2291 3 892077
    3. superflanker 25006 31 541989
    4. Dark Slayer 18842 25 495897
    5. android 28145 37 469047
    6. QUIKSILVER 18941 27 442548
    7. Stanley02 19061 31 418940
    8. Scipio 23794 30 410633
    9. ReD HaiR 27670 36 397421
    10. Guns & Roses 16537 20 354155

    hebat kn brader ace ni..
    jauh tggal org lain..


  2. #32
    Staff Sarjan loserking206's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    at the moon
    Posts
    153

    Default

    Quote Originally Posted by 3x0dI6 View Post
    ko ni x habes2 PROUD dgn UN dn ape name tu NKI ko tu.. bosan la..ni dh musim pe ni fren...
    kalo aku slh pn ade pe mslh...bkn kene delete pn akaun aku atw dia. acewolf mmg prnh dlm UN. aku sndri kat dlm tu. cume aku xnmpk dia di myx2. so aku assume je. sbb dr tu sejibik power cam dia.
    x kesah le ko nak guling2 ke ape. lagipn aku cume respek dia je kat UN tu. mono pn ok gak. ko? sekadar unggas serangge yg wat havoc je. tapi habuk pn tarak.

    lgpn mase tu UN ally underdog, xde sape nk serang. so dpt le rank 3. ape nk bangga?

    dh2, ko x abes2 drag ke topik laen. cam haram la pulak...pasni sukati ko la nk bangga2 lagi. bosan..
    ko lawak la xslah aku dr azhari n acewolf mmg ada dkat myx2 kan???
    Noob People Inside


    myx1,myx2,myx3,myx4,myx5,myx7
    RoTi,DSxHQ,NE.RG,WB,AoW,DSxR
    piggybank,banker,Popcorn,madonna,fedex,Milky Way

  3. #33
    Sarjan
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    109

    Default

    Quote Originally Posted by 3x0dI6 View Post
    ko ni x habes2 PROUD dgn UN dn ape name tu NKI ko tu.. bosan la..ni dh musim pe ni fren...
    kalo aku slh pn ade pe mslh...bkn kene delete pn akaun aku atw dia. acewolf mmg prnh dlm UN. aku sndri kat dlm tu. cume aku xnmpk dia di myx2. so aku assume je. sbb dr tu sejibik power cam dia.
    x kesah le ko nak guling2 ke ape. lagipn aku cume respek dia je kat UN tu. mono pn ok gak. ko? sekadar unggas serangge yg wat havoc je. tapi habuk pn tarak.

    lgpn mase tu UN ally underdog, xde sape nk serang. so dpt le rank 3. ape nk bangga?

    dh2, ko x abes2 drag ke topik laen. cam haram la pulak...pasni sukati ko la nk bangga2 lagi. bosan..
    cet...
    kalau ko salah mknanya ko malukan diri sendri dgn fakta ko yg tak betul pastu post kt forum
    sbb tu aku ckp ko nie main kecut..berselindung bwh ally jer....time tu UN kene serang ko lari...
    sampai ally sendri pun tak kenal (ko kan UN..tak mungkin ko tak kenal ace)...dah terang2 kt citu

    meh aku cite ckit...
    time myx2 UN ace=big boss bolos
    myx3 ace=astroboy BUKAN DR AZAHARI
    myx4 ace = ace

    rank no3?hallo?
    p buka history semula...no2 ok...kalah last2 mnt..kalau tak no1...jgn buat kami gelak berguling2 lagi...hahahah....

    n id dr azahari skunk nie dob ally VVB jugak....
    time UN tu aku tak bape pandai ag main..tp aku belja main ngan dorg...takder la lari berselindung kt ally beso lain time kene serang

  4. #34
    GreatesT AttackeR Ace Wolf's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    ampunk
    Posts
    149

    Default

    Knp d bahas plak ttg id Ace Wolf nie.

    Drpd DSx,UN,Ace Wolf sampai ke DR.AZHARI pon terjebak sekali dlm thread nie.

    NO COMMENT.

    hanya player dlm acc Ace Wolf sahaja yg tau siapa kami sebenarnya.

    MODERATOR.Close this thread.Da jauh lari dr tajuk der.

  5. #35
    GreatesT RuleR GaDiSKaLiSPeLuRu's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    LP kata atas Awan..
    Posts
    483

    Default

    Quote Originally Posted by Ace Wolf View Post
    Knp d bahas plak ttg id Ace Wolf nie.

    Drpd DSx,UN,Ace Wolf sampai ke DR.AZHARI pon terjebak sekali dlm thread nie.

    NO COMMENT.

    hanya player dlm acc Ace Wolf sahaja yg tau siapa kami sebenarnya.

    MODERATOR.Close this thread.Da jauh lari dr tajuk der.

    setuju di CLOSE kan

  6. #36
    Koperal otok's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Gombak
    Posts
    75

    Default

    Quote Originally Posted by Ace Wolf View Post
    Knp d bahas plak ttg id Ace Wolf nie.

    Drpd DSx,UN,Ace Wolf sampai ke DR.AZHARI pon terjebak sekali dlm thread nie.

    NO COMMENT.

    hanya player dlm acc Ace Wolf sahaja yg tau siapa kami sebenarnya.

    MODERATOR.Close this thread.Da jauh lari dr tajuk der.
    nak close topic?
    tunggu dulu. tiada flaming topic menyebabkan pengunjung forum berkurangan.

  7. #37
    Koperal Lars~'s Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Setiawangsa
    Posts
    94

    Default

    Quote Originally Posted by 3x0dI6 View Post
    ko ni x habes2 PROUD dgn UN dn ape name tu NKI ko tu.. bosan la..ni dh musim pe ni fren...
    kalo aku slh pn ade pe mslh...bkn kene delete pn akaun aku atw dia. acewolf mmg prnh dlm UN. aku sndri kat dlm tu. cume aku xnmpk dia di myx2. so aku assume je. sbb dr tu sejibik power cam dia.
    x kesah le ko nak guling2 ke ape. lagipn aku cume respek dia je kat UN tu. mono pn ok gak. ko? sekadar unggas serangge yg wat havoc je. tapi habuk pn tarak.

    lgpn mase tu UN ally underdog, xde sape nk serang. so dpt le rank 3. ape nk bangga?

    dh2, ko x abes2 drag ke topik laen. cam haram la pulak...pasni sukati ko la nk bangga2 lagi. bosan..
    wujud ker ally UN kt myx bro?
    xpasan la plak.ngee

  8. #38
    Askar Picisan™ Sanji's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    New World
    Posts
    1,050

    Default

    closed as requested


    "Never trust someone with mask"

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •