Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 38

Thread: DSxNW will fall

  1. #1
    Pegawai Waren II dUr3x's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Quantown
    Posts
    222

    Default DSxNW will fall

    WB dh ptuskn konfed dgn DSxNW..
    adakan in penamat bagi DSxNW??


  2. #2
    Staff Sarjan loserking206's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    at the moon
    Posts
    153

    Question

    ish2 apa nak jadi nie...
    Noob People Inside


    myx1,myx2,myx3,myx4,myx5,myx7
    RoTi,DSxHQ,NE.RG,WB,AoW,DSxR
    piggybank,banker,Popcorn,madonna,fedex,Milky Way

  3. #3
    Koperal otok's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Gombak
    Posts
    75

    Default

    hmm.. issue WW ...

  4. #4
    GreatesT AttackeR Ace Wolf's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    ampunk
    Posts
    149

    Default

    Let*s make this game much more fun

  5. #5
    Pegawai Waren II
    Join Date
    May 2010
    Location
    Versus@Kiko WW
    Posts
    203

    Default

    Quote Originally Posted by loserking206 View Post
    ish2 apa nak jadi nie...
    Too much already. Tired enough.

    Lby Crew

  6. #6

    Default

    Quote Originally Posted by dUr3x View Post
    WB dh ptuskn konfed dgn DSxNW..
    adakan in penamat bagi DSxNW??

    betul tu.. lagipun aku dah lama suspek yg HWD tu bkn nk confed ngan NW, apatah lagi DS.
    kalau korg tengok profile dorg, rata2 xde yg sebut NW/DS.
    tambah lagi ada COACH aka YANZI, record hammer last term.
    tu ex-7Cz|CG. dan dak2 Cz xde yg suka DS musim ni. terbukti dgn pertarungan VVA vs DS.
    mana ada HWD/WB tolong?

    ok, lagi satu, DS terang2an nak split dgn NWstar dan nak tunjuk terrer dlm perlumbaan WW ni. tengok stats, mereka cuma guna DSx, dan bukan DSxNW. ayo TBH!! gangbang sm DSx!! NWstar sekali serang DSx!!

  7. #7
    Koperal otok's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Gombak
    Posts
    75

    Default

    keutamaan bagi puak2 dia(DSx) je..
    HQ mereka pun dah xde(dah masuk IM> IM|DSx)

  8. #8

    Default

    Quote Originally Posted by otok View Post
    keutamaan bagi puak2 dia(DSx) je..
    HQ mereka pun dah xde(dah masuk IM> IM|DSx)
    tu bukan HQ la..tu lalang MESUME
    HQ dia DSxNW XI n DSx sejati kat DSxIM
    ah..sukati dorg la nk watpe pn...

  9. #9
    Staff Sarjan Naga Puteh's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Ipoh
    Posts
    171

    Default

    Quote Originally Posted by otok View Post
    keutamaan bagi puak2 dia(DSx) je..
    HQ mereka pun dah xde(dah masuk IM> IM|DSx)

    Laa kenapa plak cakap macam 2..
    semua ally sama utamakan kawan-kawan rapat..
    TBH pon lebih kurang je..
    klu otok yg wat ally, dan ally 2 bakal bina ww pon, otok akan berbuat begitu kan..
    xpela, cepat skit abes..
    sapa yang menang, x kisah.. pasal bukan senang nak hold ww nie..
    x kisah ally mana yang menang..
    yang menang TAHNIAH,
    yang KALAH jgn putus asa..
    [SIZE="1"][COLOR="darkgreen"]Myx1 - Naga Puteh
    Myx2 - Naga Puteh
    Myx3 - Naga Kreko
    Myx4 - UnMaster
    Myx5 - SunTzu
    Myx6 - Piohuman

    - Retired Already-

  10. #10
    GreatesT RuleR GaDiSKaLiSPeLuRu's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    LP kata atas Awan..
    Posts
    483

    Default

    Quote Originally Posted by 3x0dI6 View Post
    betul tu.. lagipun aku dah lama suspek yg HWD tu bkn nk confed ngan NW, apatah lagi DS.
    kalau korg tengok profile dorg, rata2 xde yg sebut NW/DS.
    tambah lagi ada COACH aka YANZI, record hammer last term.
    tu ex-7Cz|CG. dan dak2 Cz xde yg suka DS musim ni. terbukti dgn pertarungan VVA vs DS.
    mana ada HWD/WB tolong?

    ok, lagi satu, DS terang2an nak split dgn NWstar dan nak tunjuk terrer dlm perlumbaan WW ni. tengok stats, mereka cuma guna DSx, dan bukan DSxNW. ayo TBH!! gangbang sm DSx!! NWstar sekali serang DSx!!
    tahu siapa yang hammer natar WW Puteri Bulan?
    Thnks a Lot to Mr BBB

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •