Page 44 of 76 FirstFirst ... 34424344454654 ... LastLast
Results 431 to 440 of 758

Thread: Battle Report Myx5

  1. #431
    Lans Koperal
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    42

    Default

    Quote Originally Posted by mky View Post
    IF LG want destroy that village ... U can save it ?
    IF every hammer LG go to that village with same ETA and with CATA ... do u think u can save it ?

    FORGET IT ... We not motivation again to anything in myx.

    There's some hammer not go to that village.
    That hammer choice to die without go to anywhere.

    Congratulation to GKP because your WW not HIT with US
    dah mike.., tidak perlu capek ngetik untuk hadapi server kayak gini.. wakakaka

    sekarang kita bisa lihat, admin sendiri aja dah kayak eeq (alias tau sendiri lah) hahahaha.. kita tunggu aja tindak lanjut nya admin. kalau mereka profesional pasti akan memperbaiki nama baik server nya, kalau tidak ada niat dari admin untuk memperbaiki nya, ya semua pemain travian tahu lah. SEPERTI APA ADMIN TRAVIAN SPEED MYX.

    best regards


    phin phin (Laskar Pemimpi)

  2. #432
    Lans Koperal
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    35

    Default

    ya..selamat bermain di server lain....semoga mh dan admin mereka lebih adil seperti yg kamu kehendaki...seperti kata simon....dia jer yg boleh curang..orang lain x boleh...bila orang lain curang..maka mh x adil....admin x adil..
    yg penting dimana2 kamu bermain...travian still rock...

  3. #433
    Lans Koperal
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    42

    Default

    Quote Originally Posted by cryogen View Post
    ya..selamat bermain di server lain....semoga mh dan admin mereka lebih adil seperti yg kamu kehendaki...seperti kata simon....dia jer yg boleh curang..orang lain x boleh...bila orang lain curang..maka mh x adil....admin x adil..
    yg penting dimana2 kamu bermain...travian still rock...
    Kami tidak kehendaki keadilan untuk kami, namun MH harus profesional paham bagaimana harus bersikap dan bertindak, peraturan boleh kita jalankan, namun men-delete id pemain yang JELAS bukan multi, di delete dengan seenak JIDAD. dengan alasan bla bla bla..

    So satu pertanyaan saya :

    Apa semua pemian di travian tidak pernah titip id ke rekan satu alliansi? ckckckckc. saya sendiri aja sering titip id saya ke rekan saya..

    phin phin (Laskar Pemimpi)

  4. #434
    Lans Koperal
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    35

    Default

    iya bro...saya juga pernah dulu.....tp bukan pass... sebagai sitter..kena ban jugak...sbb sitter saya tu asik buat def dan anta ke kg dia...siap amik resos saya lg....segala macam alasan x diterima oleh mh..frust juga masa tu....tp delete id tanpa conformation dari pemain?....ni saya x boleh terima..sbb untuk id saya di tutup..saya terpaksa igm mh selama beberapa hari dan berapa igm bertukar tgn baru id saya di padam... tu pon puas menyuruh mh padamkan id saya tu...( emas byk lg tu)...
    moral of the story....kita semua tahu peraturan bermain....walaupon kadang2 x adil...mh tu mmg arrr...geram x abis lg rupenya...wakakkakaak

  5. #435
    Lans Koperal
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    20

    Default

    Quote Originally Posted by RaTu Laut View Post

    kalau takda niat ilang watpa wat cata wave berangkai.. wawawawawawwa

    org yg ditugas selit sef utk cut cata ilangggggggggggggggggg tdo.cesssssssssss........ cian abg gajah




    tima ksih kepada tuan peng cut cata

    Cata berantai buat mengelabui kamu saja, biar dapat deff
    coba lah tengok, banyak cata yg datang lebih dulu dari hammer, yg penting wave terlihat banyak
    Target kita bukan destroyed ur village but more deff, coz we love ur deff

  6. #436
    Lans Koperal
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    21

    Default

    akhir nya..

    Hai Laskar Pemimpi,

    Pautan dibawah boleh digunakan untuk memindahkan ?? Emas dari akaun ini ke akaun
    lain.

    Untuk berbuat demikian, klik pautan tersebut dan ikut arahan yang diberikan:

    http://www.travian.com.my/gold................................................

    Pilih dunia permainan dan masukkan maklumat akaun yang terlibat untuk
    memindahkan emas ke akaun lain.

    Tanpa pautan ini, kami tidak boleh memindahkan emas anda. Disebabkan peraturan
    data peribadi, kami perlu memadam semua data anda selepas tempoh tertentu.
    Pastikan anda menyimpan pautan tersebut dengan baik.

    Tulus ikhlas,

    SokonganPlus

  7. #437

  8. #438

    Default

    dah musnah tak semesti nyer tak blh bikin balik lor....

  9. #439

    Default

    Quote Originally Posted by dumb View Post


    psssttt : team CAR mesti tgh ucap trima kasih sbb tolong sapu troops natar.... haha....

  10. #440
    Lans Koperal
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    39

    Default

    mmg xnak bg ilang pun.. asal korang def.. :P
    nak cecah point attack 400k je. :P

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •