Page 26 of 82 FirstFirst ... 1624252627283676 ... LastLast
Results 251 to 260 of 814

Thread: Ww - race

  1. #251
    Sarjan ko shurei's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    daerah paling selatan
    Posts
    115

    Default

    boleh tgk report neh,
    versus hit ww expendable :

    http://travian-reports.net/my/img/660208e6ef2.png


    Do what you can, with what you have, where you are.


    Theodore Roosevelt

  2. #252

    Default

    Quote Originally Posted by RaTu Laut View Post
    [COLOR="Magenta"]

    sumpah bagi jadi bek tak pa kan
    uik... cam kluar fatwa sendiri lak ni... ekeke

  3. #253
    GreatesT RuleR SNSD's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Doom Squad Family
    Posts
    108

    Default

    Quote Originally Posted by ko shurei View Post
    boleh tgk report neh,
    versus hit ww expendable :

    http://travian-reports.net/my/img/660208e6ef2.png


    POWER ar geng2 LBY CREW..ajr sy cmne nk wat troops byk tu boleh?

    p/s: to LBY CREW
    Attack 1st, Talk Later

  4. #254
    Staff Sarjan siamang's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    near coordinate GKP
    Posts
    174

    Default

    Quote Originally Posted by SNSD View Post
    POWER ar geng2 LBY CREW..ajr sy cmne nk wat troops byk tu boleh?

    p/s: to LBY CREW
    i agree bro... i dengar that id leader of lbycrew... to the leader...
    apa syarat nak jadi lby crew ?
    **** main travian kerana nak cata GKP ****
    **** reload GOLD pun pasal nak buat cata ****
    **** KIKO PERNAH DATANG MASA WEDDING AKU ..bangga nyer aku kiko ialah member aku****

  5. #255
    Lans Koperal
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    49

    Default

    repot lain2 x de ke??

  6. #256
    Sarjan ko shurei's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    daerah paling selatan
    Posts
    115

    Default

    Quote Originally Posted by mamat041 View Post
    repot lain2 x de ke??
    >>> report lain2,
    tanya sm owner ww yg kena hit or tny pada para hammer,
    tak pun bleh mintak kat spy yg ada kat mane2 ww yg kena hit...
    Do what you can, with what you have, where you are.


    Theodore Roosevelt

  7. #257

    Default

    takde WAR blh lah buat hammer besar .....
    Cuba kalau WAR dari mua sampai habis server mana nak buat hammer besar...

  8. #258
    Lans Koperal
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    49

    Default

    Quote Originally Posted by yazdan View Post
    takde WAR blh lah buat hammer besar .....
    Cuba kalau WAR dari mua sampai habis server mana nak buat hammer besar...
    sume nk pakat jd konnfed camne nk war ?? bile dh perang sume majuk kt MH lk.. lg dasat politik server nih

  9. #259
    Leftenan Muda biri2's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    South East Asia
    Posts
    382

    Default

    Quote Originally Posted by siamang View Post
    i agree bro... i dengar that id leader of lbycrew... to the leader...
    apa syarat nak jadi lby crew ?
    hebat arr geng2 LbyCrew, kalah NoobCrew.. malu le ambe~
    "JUSTICE"
    -even coz ur life-
    "Justice, what is justice? pro is evil,noob is good? these term have always change throughout the course of history~~ yeah justice always win, and the winner is justice..":-Mr.buggy

    I am the NooB CreW
    TBH@Heart<>Noob CreW@Soul<>WB@Mind
    s1(round 1)=AvCaS, myx(round 2)=biri2, myx(round 4)=Nicole Kidman
    intro of myself: biri2 kacak

  10. #260
    Staff Sarjan siamang's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    near coordinate GKP
    Posts
    174

    Default

    Quote Originally Posted by yazdan View Post
    takde WAR blh lah buat hammer besar .....
    Cuba kalau WAR dari mua sampai habis server mana nak buat hammer besar...
    mcm ada unsur2 jeles je

    Rasanyer travian bukan pasal war ke tak bro... ini teamwork namanyer...
    takkan 60ahli satu persekutuan nak mati2 semua gi war padahal.. bleh main smart.. ngan hantar 10-20 ahli gi berperang.. while beberapa id lain jadi last bullet...

    ingat senang ke nak jaga hammer besar ? tengok crop consumption pun dah tau.. -ve berapa per/hour nak kena jaga... tak tido malam gak tu...
    Last edited by siamang; 02-02-2011 at 04:28 PM.
    **** main travian kerana nak cata GKP ****
    **** reload GOLD pun pasal nak buat cata ****
    **** KIKO PERNAH DATANG MASA WEDDING AKU ..bangga nyer aku kiko ialah member aku****

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •